Medvěd Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Tak jsem se dočetl, že Honza Kopecký pro letošní sezonu vyměnil Fabii za 207u - osobně mu držím palce, aby mu to s Piškotem v rallye jezdilo aspoň tak jako s fabkou. Citovat
Pepito Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Medvěd Tak jsem se dočetl, že Honza Kopecký pro letošní sezonu vyměnil Fabii za 207u - osobně mu držím palce, aby mu to s Piškotem v rallye jezdilo aspoň tak jako s fabkou. Taky jsem to zaznamenal jelikož rally a naše jezdce sleduji.V pátek a v sobotu se jedu podívat na Valašskou rally v okolí Valašského Meziříčí Když se povedou nějaké fotky,tak to sem hodím [upravil dne 26.3.08 Pepito] Citovat
Pepito Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Původně zaslal: robozv konecne zacal jazdit v aute :D Citovat
partner1999 Odesláno 29. březen 2008 Odesláno 29. březen 2008 Kopecký ani jinou možnost nemá. Momentálně zkouší různé S2000. V Mexiku startoval s Grande Puntem, ale svezl se jenom 8 km, pak technická závada. Fabii S2000 s tou se sveze momentálně tak na testování a pokud chce jezdecky růst tak musí prostě jezdit. A to minimálně IRC ne li MS. Takže bych to nazval spíše nutností než změnou vozového parku. Citovat
Pepito Odesláno 6. duben 2008 Odesláno 6. duben 2008 Pokud jste sledovali na internetu Tureckou rally,tak jste také zaznamenali,že na prvních dvou místech se umístili Peugeoty 207 a Jan Kopecký na stejném voze na slušném 5.místě. [upravil dne 6.4.08 Pepito] Citovat
raydowe Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 ja to sledoval v praci chvilu.. je super ze sa pazoutum dari. mimochodom, ke by som zohnal take svetla na tu 207?)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.