Hugo Boss Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: HUGO BOSS Původně zaslal: Přema Původně zaslal: aka Premo, prosimte, to si vymyslis, nebo tipujes? Nedá se to jen tak dobře přeložit,ony ty slova mají hodně významů čoveče, dobrý To jsi myslel jak???????:myslim:myslim jako že dík, dobrý :-) Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: aka Marci la France pour cette voiture et pour les baiser amoureux .......zcela presne.....jenze se tam vytraci to francouzske u toho libani......takze zalezi na tom, kdo to ma cist :potlesk:potlesk:potlesk jsi na tom líp jak já......:papa Citovat
aka Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: aka no ja jen ze opravis pour pro jedno ze slov a druheho to nechas jo a char sem teda nikdy nikoho rict neslysela jo, pokud se dobre pamatuje na hodiny fyziky, puissance byl vykon....v ty hlave cloveka stejne nic nezbyde Jsem se snažil to nějak přeložit,ale jestli se to někomu nelíbí tak sorry.......:nevim se neomlouvej, me jen zajimalo, zda to zkousis jen tak, nebo s nakejma znalostma :)vypadal si hrozne suverenne :) Citovat
jarajarda Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: HUGO BOSS Původně zaslal: aka no a co sis vymyslel? něco takovýho děkuji francii za tento vůz a francouzké líbání... Dobrý Hugo:super:aut Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: HUGO BOSS Původně zaslal: Přema Původně zaslal: HUGO BOSS Původně zaslal: Přema Původně zaslal: aka Premo, prosimte, to si vymyslis, nebo tipujes? Nedá se to jen tak dobře přeložit,ony ty slova mají hodně významů čoveče, dobrý To jsi myslel jak???????:myslim:myslim jako že dík, dobrý :-) Aka to přeložila líp tak radši podle ni...... Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Přema Původně zaslal: aka no ja jen ze opravis pour pro jedno ze slov a druheho to nechas jo a char sem teda nikdy nikoho rict neslysela jo, pokud se dobre pamatuje na hodiny fyziky, puissance byl vykon....v ty hlave cloveka stejne nic nezbyde Jsem se snažil to nějak přeložit,ale jestli se to někomu nelíbí tak sorry.......:nevim se neomlouvej, me jen zajimalo, zda to zkousis jen tak, nebo s nakejma znalostma :)vypadal si hrozne suverenne :) a nebyl že?????? Citovat
Přema Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: aka prema : Dík za podporu:papa Citovat
jarajarda Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Tak snad se tu nebudete prát.. Taky jsem se fr. učil, ale radši mlčim, pro jistotu:P:D Citovat
macik.83 Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Ty jo valim bulvy, ja umim jenom: Lapla France za kulé, nebo: že nesere, že kaká, že nežere, že papá Citovat
Bohouš Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 A já děkuju za francouzské brambory a francouzáka - jako za klíč Citovat
aka Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 bobo, vis ze francouzsky klic je ve francouzstine cle anglais? Citovat
Driver Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: aka bobo, vis ze francouzsky klic je ve francouzstine cle anglais? To jako fakt? To ho určitě francouzy už jenom kvůli tomu názvu nepoužívají... Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Tak to čumím. Samej znalec cizích jazyků. Citovat
agresssor Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: aka prema : Dík za podporu:papa Kua Přema snad umí všechno:D nestačim valit bulvy:mrk:mrk:mrk Citovat
Lentilka Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 ja mam na jednom servru \"lionceau soupirant\" Citovat
Přema Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: Lentilka ja mam na jednom servru \"lionceau soupirant\" Že by \" milovník lvíčat\" ???????:myslim Citovat
MatrixChose Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Francouzsky neumím, ale jinak jim taky děkuju za spoustu výbornejch \"vynálezů\" Citovat
Lentilka Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Lentilka ja mam na jednom servru \"lionceau soupirant\" Že by \" milovník lvíčat\" ???????:myslim no něco v tom smyslu:) jsem jen našel slova milovník a lvíče a dal jsem to dohromady:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.