adraj Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: vix A viděl někdo TRAMVAJ s mračítkama, přítlačným křídlem za zadním sběračem a nápisem NO FEAR na zadním skle ? to jste mě ještě neviděli?:D:D Citovat
adraj Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 toho o fofr vídám pravidelně, ale asi to bude jinej, stava na andelu na arbesáku v Praze, takovej černej jinak u nás máme sdružení \"rybky\" nějaká součást křestanský církve, jedna známá tam chodí a pořáed si to vychvaluje, ale je to dosti na styl sekty tady u nás leze jí to dost do hlavy, víc jak by mělo Jo tenhle přesně myslím. Víko od kufru s křídlem má červené:D:D Citovat
Zila Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 tak tu je dvokaz :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk maju na kufru kuk video [upravil dne 26/3/08 Zila] Citovat
Fakir Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Zila tak tu je dvokaz :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk maju na kufru kuk video [upravil dne 26/3/08 Zila] Hmm, koukám, že tomu už nepomohli ani všichni svatí. Citovat
raydowe Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 tak som sa tiez nieco nove dozvedel. minule ma to napadlo, som to videl na kapote preco to tam ma. Inac napisi ktore pobavili najviac mna Auto ktore viezlo potraviny malo v zadu napis \"JAZDI OPATRNE, LEBO UMREME OD HLADU\" a druhy napis mal chlapik na trabante \"NETRUB, ROBIM CO MOZEM\" Citovat
OK406 Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: Zila tak tu je dvokaz :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk maju na kufru kuk video [upravil dne 26/3/08 Zila] Hmm, koukám, že tomu už nepomohli ani všichni svatí. Chvátal na mši:myslim Citovat
snow Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Mě někdo říkal že tu rybyčku maj jehovisti což je sekta. Citovat
Fakir Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: snow Mě někdo říkal že tu rybyčku maj jehovisti což je sekta. Myslíš Svědky Jehonohy? Citovat
Demo Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: snow Mě někdo říkal že tu rybyčku maj jehovisti což je sekta. Myslíš Svědky Jehonohy? To mi neco pripomnelo - sveho casu jsem parkoval v Brne, predmnou stal typek, v ruce drzel jejich casopis strazna vez nebo jak se to jmenuje, mrknul jsem na nej a rikam mu \"poslyste, vy tu budete stat jeste dlouho, pohlidejte mi auto\". Typek ani nehnul brvou a porad cucel jako idiot... Citovat
Demo Odesláno 27. březen 2008 Odesláno 27. březen 2008 http://www.eprdel.cz/Obrazky.php?id_kat=1&odp=0&id=3404 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.