Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vix

A viděl někdo TRAMVAJ s mračítkama, přítlačným křídlem za zadním sběračem a nápisem NO FEAR na zadním skle ? :D

to jste mě ještě neviděli?:D:D:D
Odesláno

toho o fofr vídám pravidelně, ale asi to bude jinej, stava na andelu na arbesáku v Praze, takovej černej :) jinak u nás máme sdružení \"rybky\" nějaká součást křestanský církve, jedna známá tam chodí a pořáed si to vychvaluje, ale je to dosti na styl sekty tady u nás :( leze jí to dost do hlavy, víc jak by mělo :(Jo tenhle přesně myslím. Víko od kufru s křídlem má červené:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Zila

tak tu je dvokaz :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk maju na kufru kuk video

[upravil dne 26/3/08 Zila]

Hmm, koukám, že tomu už nepomohli ani všichni svatí. :D

Odesláno

tak som sa tiez nieco nove dozvedel. minule ma to napadlo, som to videl na kapote preco to tam ma. :)

Inac napisi ktore pobavili najviac mna

Auto ktore viezlo potraviny malo v zadu napis \"JAZDI OPATRNE, LEBO UMREME OD HLADU\"

a druhy napis mal chlapik na trabante \"NETRUB, ROBIM CO MOZEM\" :super

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Zila

tak tu je dvokaz :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk maju na kufru kuk video

[upravil dne 26/3/08 Zila]

Hmm, koukám, že tomu už nepomohli ani všichni svatí. :D

Chvátal na mši:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: snow

Mě někdo říkal že tu rybyčku maj jehovisti což je sekta.

Myslíš Svědky Jehonohy? :D

:)

To mi neco pripomnelo - sveho casu jsem parkoval v Brne, predmnou stal typek, v ruce drzel jejich casopis strazna vez nebo jak se to jmenuje, mrknul jsem na nej a rikam mu \"poslyste, vy tu budete stat jeste dlouho, pohlidejte mi auto\". Typek ani nehnul brvou a porad cucel jako idiot...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...