Medvěd Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Nebo U Václava, kde byl vánoční sraz?? Když se ten vánoční účet v podstatě vyřešil ................ a byl by i bowling !!!!! Na Džbáně je - aspoň co já vím - momentálně problém s tím, že se vyváží usazeniny naplavené za 40 let na dno nádrže (takže je tam prej děsnej humáč). http://www.ekolist.cz/zprava.shtml?x=2049393 [upravil dne 4/4/2008 Medvěd] Citovat
Maverick Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Srázek byl jako vždy super:super Co se týče 40.srazu, byl bych asi taky pro to prubou džbán. Není nic jednoduššího než, že by se tam někdo, kdo bydlí v okolí zajel podívat, jak to tam vypadá. Citovat
agresssor Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 jo byl to skvelej srazik:) ostatne jako vzdy:) Citovat
John Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Co se týká Džbánu... tak já okolo často jezdím do různých servisů,co sídlí nad Džbánem tak se tam kouknu jak budu mít zase cestu kolem..... 2Pe.Tr : ty bonzáku ja si řikal proč to fotíš..... ty ty ty dostaneš :D Citovat
agresssor Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 to john: on nebonzoval:D on je hlasí a to se musi:D Citovat
John Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: agresssor to john: on nebonzoval:D on je hlasí a to se musi:D je mi to docela jasný Citovat
Netopýrka Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 JOHNE, TAK PŘECE JSI KOUPIL BAWO...HM....NO, JÁ JSEM SPÍŠ KLASIK, ALE KDYŽ MÁŠ TUNING RÁD TAK AŤ SLOUŽÍ.... Citovat
Netopýrka Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 P.S. TAKY JSEM VÁS MOC RÁDA VIDĚLA A SLYŠELA A NAKONEC JSEM TOMU AGRESSOROVI TO AUTÍČKO MOC NEOŇUCHALA, ŽE? :D Citovat
agresssor Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka P.S. TAKY JSEM VÁS MOC RÁDA VIDĚLA A SLYŠELA A NAKONEC JSEM TOMU AGRESSOROVI TO AUTÍČKO MOC NEOŇUCHALA, ŽE? :D Mno este ani nevim:D pac vcera byla tma tak sem to nezkoumal:D Uvidime dneska na svetle:D Ale tak¨budu verit ze si dobra ridicka:) Citovat
Dundee Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 Původně zaslal: Netopýrka NAKONEC JSEM TOMU AGRESSOROVI TO AUTÍČKO MOC NEOŇUCHALA, ŽE? :D Ty už jsi jako John:D Ten mi včera zarazil Báwem můj přední nárazník až pod světla... Zatim drží, tak snad neupadne:D Citovat
Netopýrka Odesláno 4. duben 2008 Odesláno 4. duben 2008 ale kdepak, já se o žádné líbání mého auta s jinýma nesnažím Citovat
Kdo Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: Scratch na vysvetlenou ten minuly sraz - ten spatny smazak byl z alternativniho syra, je to strasna sracka, ale zacina to pouzivat mnoho restauraci, je totiz hodne levny Nj, ale pak by ho měli deklarovat a ne, že na přímou otázku, jestli to je tohle svinstvo ti suverénně tvrdí do očí, že to je aidam. Stejně tak s cenou. Citovat
Kdo Odesláno 5. duben 2008 Odesláno 5. duben 2008 Původně zaslal: aka auta by se libat nemela Týýýjo, tam to asi vypadalo pomalu, ja na D1 Citovat
John Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Jinak co se týká toho Džbánu tak jsem tam včera jel okolo a tak jsem se byl zastavit na tom plácku před restaurací,jak jsme se vždycky scházeli a už tam nic nedělají a je tam krásně prázdno a da se tam parkovat a i blbnout... byla tam i jedna autoškola a nějaká slečna se tam učila couvat.... :D :D Takže to spíš záleží na Vás jestli chcete jubielní 40. pražský minisraz udělat na Džbáně nebo ne.... Pak udělam anketu aby se každej mohl vyjádřit.... Zatím to sem jen píšu předběžně že ta možnost tu už je.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.