Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nebo U Václava, kde byl vánoční sraz?? Když se ten vánoční účet v podstatě vyřešil ................ a byl by i bowling !!!!!

Na Džbáně je - aspoň co já vím - momentálně problém s tím, že se vyváží usazeniny naplavené za 40 let na dno nádrže (takže je tam prej děsnej humáč). http://www.ekolist.cz/zprava.shtml?x=2049393

[upravil dne 4/4/2008 Medvěd]

Odesláno

Srázek byl jako vždy super:super Co se týče 40.srazu, byl bych asi taky pro to prubou džbán. Není nic jednoduššího než, že by se tam někdo, kdo bydlí v okolí zajel podívat, jak to tam vypadá.:cool:

Odesláno

Co se týká Džbánu... tak já okolo často jezdím do různých servisů,co sídlí nad Džbánem tak se tam kouknu jak budu mít zase cestu kolem..... :myslim

2Pe.Tr : ty bonzáku :D ja si řikal proč to fotíš..... ty ty ty dostaneš :bacha:D :D :D

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

P.S. TAKY JSEM VÁS MOC RÁDA VIDĚLA A SLYŠELA A NAKONEC JSEM TOMU AGRESSOROVI TO AUTÍČKO MOC NEOŇUCHALA, ŽE? :D :D :D

Mno este ani nevim:D pac vcera byla tma tak sem to nezkoumal:D Uvidime dneska na svetle:D Ale tak¨budu verit ze si dobra ridicka:)

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

NAKONEC JSEM TOMU AGRESSOROVI TO AUTÍČKO MOC NEOŇUCHALA, ŽE? :D :D :D

Ty už jsi jako John:D Ten mi včera zarazil Báwem můj přední nárazník až pod světla... Zatim drží, tak snad neupadne:D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

na vysvetlenou ten minuly sraz - ten spatny smazak byl z alternativniho syra, je to strasna sracka, ale zacina to pouzivat mnoho restauraci, je totiz hodne levny

:xvul

Nj, ale pak by ho měli deklarovat a ne, že na přímou otázku, jestli to je tohle svinstvo ti suverénně tvrdí do očí, že to je aidam. Stejně tak s cenou.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jinak co se týká toho Džbánu tak jsem tam včera jel okolo a tak jsem se byl zastavit na tom plácku před restaurací,jak jsme se vždycky scházeli a už tam nic nedělají a je tam krásně prázdno a da se tam parkovat a i blbnout... byla tam i jedna autoškola a nějaká slečna se tam učila couvat.... :D :D :D :D

Takže to spíš záleží na Vás jestli chcete jubielní 40. pražský minisraz udělat na Džbáně nebo ne....

Pak udělam anketu aby se každej mohl vyjádřit.... Zatím to sem jen píšu předběžně že ta možnost tu už je.... :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...