Michal.B Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Zdarec,chci se zeptat jestli se da dodělat ciklovač stěraču? Citovat
Kekros Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 možná je to hloupej dotaz , ale já myslel že to mají všechny 406 Citovat
Kekros Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 tak to promin, musíš si holt počkat na někoho zkušenějšího , ale myslim si že to pujde určitě Citovat
Michal.B Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 no jo ale kolik to bude zase stat a jak to bude složité Citovat
MJSytic Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 To je nějaká blbost. Mi neříkej, že ve 406 nemáš cyklovač. Nemáš nahodou automatický stěrače, který ti nefunfujou? Občas to zlobí Citovat
Y2K Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: MJSytic To je nějaká blbost. Mi neříkej, že ve 406 nemáš cyklovač. Nemáš nahodou automatický stěrače, který ti nefunfujou? Občas to zlobí JJ...priklanam sa k tejto moznosti.... Bola tam bud automatika alebo cyklovac, urcite nie bez oboch. Pozri predne sklo ako je spatne zrkadlo ci tma nahodou nemas dazdovy senzor. Citovat
Michal.B Odesláno 25. březen 2008 Autor Odesláno 25. březen 2008 zase takovou vybavu nemam,no prostě tu ciklovač není Citovat
Pinďa Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Mám taky P 406 a je bez cyklovače. Pod cyklovačem je jen setření po cca 7 sekundách bez přestavování času. Taky by jsem bral možnost přestavování časování. [upravil dne 25/3/08 Pinďa] Citovat
Ferry Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 no pokud vim, tak jsou celkem ctyri polohy, jednotlive setreni - pohyb packou dolu ( poloha bez aretace ) pri pohybu packou nahoru pres prvni aretaci, prerusovane stirani, dalsi pohyb nahoru pres druhou aretaci pomale stale stirani a posledni treti poloha rychle stale stirani. Pokud cyklovacem rozumite to, ze v te prvni poloze prerusovaneho stirani si chcete stelovat delku pauzy, tak pak uz tady bylo nekolikrat uvedeno, ze lze koupit casovaci rele steracu napriklad ze Skody Octavia a vymenit za stavajici rele ovsem ted jak ctu tak mas novej model s BSI, takze tam to rele bude soucasti BSI a vymenit to asi nepujde, ale u stareho modelu to funguje, vymeni se modre rele pod palubkou za pojistkovou skrinkou [upravil dne 25/3/08 Ferry] Citovat
MJSytic Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Jak píše Ferry. Cyklovač je to, že to má nastavenou nějakou mezeru mezi stíráním. Pokud je tam napevno např. 7s tak je to \"cyklovač nenastavitelnej\" (s pevnou dobou prodlevy). A vsadím boty, že minimálně tenhle v tý 406 musí bejt!!! Má ho i mladá ve 106:aut Pokud by jste chtěli cyklovač nastavitelnej, tak je tu ta možnost výměny relátka viz popis Ferry a asi 10 témat tady na fóru ... Citovat
Michal.B Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 ja mam dolu jedno setření,nahoru1 stírání s par sek.zpož, a dal nahoru asi ještě 2 rychlosti.Kdyby tam byl ciklovač tak by bylo na páčce aspon C. Citovat
Ferry Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 no dyt to je cyklovac, jak pises, prvni poloha stirani s nekolika sekundovyma pauzama, to je pevne nastavene cyklovani. C tam napsano neni, jen pokud je v aute senzor deste tak tam je napsano Auto. Pro nastavitelnou dobu prodlevy pri stirani v prvni poloze se u stareho modelu da vymenit to zminene rele ze skodovky, ovsem u tveho noveho modelu to rele asi bude soucasti jednotky BSI a tam to vymenit nepujde Citovat
MJSytic Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Michal.B nahoru1 stírání s par sek.zpož, = cyklovač - jeden cyklus stírání a mezitím prodleva a to se opakuje: setře __5s nic__setře__5s nic__atd. Citovat
Michal.B Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 no ja bych pravě nastavovat tu dobu,protože mi to často nevyhovuje to časovaní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.