Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je nějaká blbost. Mi neříkej, že ve 406 nemáš cyklovač. Nemáš nahodou automatický stěrače, který ti nefunfujou? Občas to zlobí :myslim

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

To je nějaká blbost. Mi neříkej, že ve 406 nemáš cyklovač. Nemáš nahodou automatický stěrače, který ti nefunfujou? Občas to zlobí :myslim

JJ...priklanam sa k tejto moznosti....

Bola tam bud automatika alebo cyklovac, urcite nie bez oboch.

Pozri predne sklo ako je spatne zrkadlo ci tma nahodou nemas dazdovy senzor.

Odesláno

Mám taky P 406 a je bez cyklovače. :grr

Pod cyklovačem je jen setření po cca 7 sekundách bez přestavování času. :(

Taky by jsem bral možnost přestavování časování.

[upravil dne 25/3/08 Pinďa]

Odesláno

no pokud vim, tak jsou celkem ctyri polohy, jednotlive setreni - pohyb packou dolu ( poloha bez aretace ) pri pohybu packou nahoru pres prvni aretaci, prerusovane stirani, dalsi pohyb nahoru pres druhou aretaci pomale stale stirani a posledni treti poloha rychle stale stirani.

Pokud cyklovacem rozumite to, ze v te prvni poloze prerusovaneho stirani si chcete stelovat delku pauzy, tak pak uz tady bylo nekolikrat uvedeno, ze lze koupit casovaci rele steracu napriklad ze Skody Octavia a vymenit za stavajici rele

ovsem ted jak ctu tak mas novej model s BSI, takze tam to rele bude soucasti BSI a vymenit to asi nepujde, ale u stareho modelu to funguje, vymeni se modre rele pod palubkou za pojistkovou skrinkou

[upravil dne 25/3/08 Ferry]

Odesláno

Jak píše Ferry. Cyklovač je to, že to má nastavenou nějakou mezeru mezi stíráním. Pokud je tam napevno např. 7s tak je to \"cyklovač nenastavitelnej\" (s pevnou dobou prodlevy). A vsadím boty, že minimálně tenhle v tý 406 musí bejt!!!:bojim Má ho i mladá ve 106:aut

Pokud by jste chtěli cyklovač nastavitelnej, tak je tu ta možnost výměny relátka viz popis Ferry a asi 10 témat tady na fóru ...

Odesláno

no dyt to je cyklovac, jak pises, prvni poloha stirani s nekolika sekundovyma pauzama, to je pevne nastavene cyklovani. C tam napsano neni, jen pokud je v aute senzor deste tak tam je napsano Auto. Pro nastavitelnou dobu prodlevy pri stirani v prvni poloze se u stareho modelu da vymenit to zminene rele ze skodovky, ovsem u tveho noveho modelu to rele asi bude soucasti jednotky BSI a tam to vymenit nepujde

Odesláno
Původně zaslal: Michal.B

nahoru1 stírání s par sek.zpož,

= cyklovač - jeden cyklus stírání a mezitím prodleva a to se opakuje: setře __5s nic__setře__5s nic__atd.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...