Bobo 63 Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Prosím o radu. Na palubce přesně uprostřed mezi výdechy vzduchu na čelní sklo je z výroby namontovaná nějaká červená dioda. Domnívám se, že je to příprava na signalizaci zapnutého alarmu, ale nenašel jsem k ní kabely, aby se daqla použít. Pokud někdo máte s tímto zkušenosti, dejte vědět. Díky. Bobo 63. Citovat
Ferry Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 spis senzor slunecniho zareni pro klimatizaci, senzor svetel je integrovan se senzorem deste na prednim skle pod zpetnym zrcatkem Citovat
Ericce Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 presne tak je to cidlo slunecniho zareni ku klimatizaci. radsi s nim nic nedelej nebo ti bude blbnut klima :aut Citovat
Bobo 63 Odesláno 26. březen 2008 Autor Odesláno 26. březen 2008 Díky moc za rady, ani na to nesáhnu, jelikož jsem rád, že vše funguje jak má. Jen jsem chtěl vědět nač to je. Bobo 63. Citovat
OK406 Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Jinak více o klimatizaci je tady, jinak to je to čidlo: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.