aka Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 ty jo a jakej maj drsnej znak! a navic: Chrudim, známá rovněž jako \"Athény východních Čech\".....to sou veci nevi nekdo proc? [upravil dne 24.3.08 aka] Citovat
Kurt Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: aka ty jo a jakej maj drsnej znak! Nejen znak! Jsi ještě neviděla místostarostu: http://www.roman-malek.cz/fotoalbum_view.php?idalbum=35&nfoto=18 Citovat
MirasCC Odesláno 24. březen 2008 Autor Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Kurt Nejen znak! Jsi ještě neviděla místostarostu: http://www.roman-malek.cz/fotoalbum_view.php?idalbum=35&nfoto=18 A koukám jak pan Málek v jjednom článku hezky kombinuje oba možné vzory skloňování názvu města Chrudim Citovat
aka Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 ty jo,vsimli jste si, ze na te strance v zahlavi(ci jak se to jmenuje) vypada lip protoze je min videt? a vymyslete mi nekdo ty atheny Citovat
Kurt Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 No ty Ateny prý vymyslel ten kluk z tisícikoruny. A jak známo, tak býval vždy poněkud \"zvláštní\". Citovat
Vvitty Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Kurte ale vis, ze jsi nam zkazil kvizovou otazku? Chteli jsme se zeptat, jestli je Kurt z Chrudimi, nebo Chrudime, a ted je to prozrazeny Citovat
aka Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 no tak sice nevim proc, ale kdyz vim kdo, muze byt proc cokoli Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Kurt No ty Ateny prý vymyslel ten kluk z tisícikoruny. A jak známo, tak býval vždy poněkud \"zvláštní\". a ja si myslel že je to tím že tam jsou samé bohyně Citovat
Kurt Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: aka no tak sice nevim proc, ale kdyz vim kdo, muze byt proc cokoli Jasně, v tomhle případě to rozhodně platí. Chrudim má nějaké historické jádro a to je obtékáno vodou (řekou Chrudimkou, o níž není přesně známo, kde pramení - resp. má pramenů více). A možná se kolegovi Františkovi spojila architektura s vodou a byly z toho Atény. Zkrátka, jak píšu - byl zvláštní. Citovat
Neon Odesláno 24. březen 2008 Odesláno 24. březen 2008 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Vvitty utlucte naseho superadmina skoro bych rekl, ze kdyz tam bydli, tak by to mohl vedet... On to pochopitelně ví - a očekával, že se někdo chytne. http://cs.wikipedia.org/wiki/Chrudim A já to tušil ... proto jsem raději držej jazyk za zuby ... :D Citovat
jarajarda Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Vvitty utlucte naseho superadmina skoro bych rekl, ze kdyz tam bydli, tak by to mohl vedet... On to pochopitelně ví - a očekával, že se někdo chytne. http://cs.wikipedia.org/wiki/Chrudim A já to tušil ... proto jsem raději držej jazyk za zuby ... :D Však se taky říká \"mlčeti zlato\" otče..:D:D Citovat
Supersonic Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: MirasCC Koukám na to celkem divně už do začátku, nebude ten sraz spíš na Seči u Chrudimi, než u Chrudimě no taky jsem na to koukal ale jednou jsem dostal sprdaka od Bedi za Seč a jei sklonovaní tak při tomhle už raději držim hubu.:D:D Tak Béďa to má z Chotěboře kousek, tak by to měl vědět:aut Ale na druhou stranu, soudě podle \"jejich\" východočeského dialektu by to mělo být \"Seč u Chrudimi\":cool: A nebo je lepší napsat u té velké louže co tam pořád trénují gripeny:D Citovat
Scud_storM Odesláno 1. duben 2008 Odesláno 1. duben 2008 Gripeny litaj spis tady u Caslavi... Docela jsem rad, ze bude srazek takhle blizko :-) mam to tak 20km a to mam asi 3km od Sece chatu :-) Citovat
Koty76 Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Zdravím to je dobře že je to na Seči bydlím asi tak 6 km od ní tak to určitě dorazím a jenom k tomu skloňování prý je obojí dobře jak jsem byl kdysi dávno upozorněn:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.