Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ty jo a jakej maj drsnej znak!

a navic: Chrudim, známá rovněž jako \"Athény východních Čech\".....to sou veci :) nevi nekdo proc? :)

[upravil dne 24.3.08 aka]

Odesláno

Kurte ale vis, ze jsi nam zkazil kvizovou otazku? Chteli jsme se zeptat, jestli je Kurt z Chrudimi, nebo Chrudime, a ted je to prozrazeny :D

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

No ty Ateny prý vymyslel ten kluk z tisícikoruny. A jak známo, tak býval vždy poněkud \"zvláštní\". ;)

a ja si myslel že je to tím že tam jsou samé bohyně:mrk:D

Odesláno
Původně zaslal: aka

no tak sice nevim proc, ale kdyz vim kdo, muze byt proc cokoli :D

Jasně, v tomhle případě to rozhodně platí. Chrudim má nějaké historické jádro a to je obtékáno vodou (řekou Chrudimkou, o níž není přesně známo, kde pramení - resp. má pramenů více). A možná se kolegovi Františkovi spojila architektura s vodou a byly z toho Atény. Zkrátka, jak píšu - byl zvláštní.

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Vvitty

utlucte naseho superadmina :) skoro bych rekl, ze kdyz tam bydli, tak by to mohl vedet...

On to pochopitelně ví - a očekával, že se někdo chytne. :aut

http://cs.wikipedia.org/wiki/Chrudim

A já to tušil ... proto jsem raději držej jazyk za zuby ... :D:D

Však se taky říká \"mlčeti zlato\" otče..:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: MirasCC

Koukám na to celkem divně už do začátku, nebude ten sraz spíš na Seči u Chrudimi, než u Chrudimě :myslim

no taky jsem na to koukal ale jednou jsem dostal sprdaka od Bedi za Seč a jei sklonovaní tak při tomhle už raději držim hubu.:D:D:D

Tak Béďa to má z Chotěboře kousek, tak by to měl vědět:aut Ale na druhou stranu, soudě podle \"jejich\" východočeského dialektu by to mělo být \"Seč u Chrudimi\":cool: A nebo je lepší napsat u té velké louže co tam pořád trénují gripeny:D

Odesláno

Zdravím to je dobře že je to na Seči bydlím asi tak 6 km od ní tak to určitě dorazím a jenom k tomu skloňování prý je obojí dobře jak jsem byl kdysi dávno upozorněn:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...