JElen Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 zdravim, chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite jak vyradit imobilizer, mam jen jeden klic takze kdyz ho ztratim tak jsem v haji. dik za info Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: JElen zdravim, chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite jak vyradit imobilizer, mam jen jeden klic takze kdyz ho ztratim tak jsem v haji. dik za info Nějaký upřesnění, rok vyroby, motorizace, imobilizer je v kličku, nebo ťukáš kód na kláversnici?? Citovat
JElen Odesláno 19. březen 2008 Autor Odesláno 19. březen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: JElen zdravim, chtel bych se zeptat jestli nekdo nevite jak vyradit imobilizer, mam jen jeden klic takze kdyz ho ztratim tak jsem v haji. dik za info Nějaký upřesnění, rok vyroby, motorizace, imobilizer je v kličku, nebo ťukáš kód na kláversnici?? rv 97 p306 1,9TD a imobilizer v klicku [upravil dne 19.3.2008 JElen] Citovat
Ferry Odesláno 19. březen 2008 Odesláno 19. březen 2008 ale klic s cipem se da v pohode dodelat v kazdem klicnictvi, vybrousi a naprogramujou ti ho bud na pockani nebo do druheho dne, lepsi nez sekat srouby na cerpadle nafty a odpojovat immo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.