Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,chtěl bych se jen někoho optat,jestli by mně neporadil:Mam 407 asi týden a nechápu jaký je rozdil mezi TRIP 1 a 2??To jsou jako 2 řidiči??

A ještě jedna věc,jestli tam jde nastavit to,že když se rozjedu tak aby se automaticky zamkly dveře!!

Moc Děkuji..

Odesláno

TRIP 1 používám na krátkodobé sledování spotřeby (třeba jízdy do práce a zpět) , TRIP 2 dlohodobě neresetuju.

Takže na TRIP 1 mám 8.6 a na TRIP 2 mám 8.2. (1.8 benzín).

Odesláno

Zapni zapaľovanie a stlač tlačítko zamknutia dverí v kabíne na niekoľko sekúnd. Na displayi sa Ti rozsvieti hláška \"Auto-locking active\" a zaznie Ti gong. Teraz budeš mať aktivované automatické zamknutie dverí po rozjazde auta :papa

Odesláno

Moc děkuji chlapi.Ještě jedna otázka:Nevíte kde bych mohl sehnat manuál k auto (takovoz tu knížečku),když mi auto přijelo s Francie,tak to u toho nebylo.Nebo jestli by mi někdo aspon neoskenoval ovládání elektroniky!!Moc děkuji..:super

Odesláno

Zdravím !!!

S tou knížečkou jsme na tom stejně !!!!V servisu jí mají (nebo objednají) a prijde na 1000KČ :roll:roll:roll

Jedině přes někoho jestli zapůjčí - za menší poplatek zdraví Pepan:roker

Odesláno
Původně zaslal: S.ilw.R

Moc děkuji chlapi.Ještě jedna otázka:Nevíte kde bych mohl sehnat manuál k auto (takovoz tu knížečku),když mi auto přijelo s Francie,tak to u toho nebylo.Nebo jestli by mi někdo aspon neoskenoval ovládání elektroniky!!Moc děkuji..:super

zaregistruj se na http://www.peugeot.cz/mypeugeot/MyAccount/register.php a manuál k vozu si můžeš prohlídnou online ;) případně stránky který budeš chtít vytisknout
Odesláno

Nemáte někdo zkušenost s rádiem??Chtěl bych si tam nechat zamontovat nějaké pěkné autorádio s lcd,ale obávám se,že to nepůjde!!(P 407)Nevíte někdo o tom něco??:roker

Odesláno
Původně zaslal: S.ilw.R

Nemáte někdo zkušenost s rádiem??Chtěl bych si tam nechat zamontovat nějaké pěkné autorádio s lcd,ale obávám se,že to nepůjde!!(P 407)Nevíte někdo o tom něco??:roker

Proč by to němelo jít ? radio co tam máš teď je ukončeno ISO konektroy stejně jako každé jiné :D
Odesláno

jo,ale na tomhle vestavěném rádiu jsou prvky na ovládání multufunkčního displeye,a tak o tuhle funkci bych přišel podle me.Jediné co mě napadlo,dát si do kaslíku pouze nějaký přehrávač a na palubku nechat zamanontovat lcd!!

Odesláno

Já tedy nevím, jaké máě nároky na audio v autě, ale myslím si, že když si na AUX 1 napíchneš

nějakou periferii (pokud nemáš zájem o CD changer v kufru), tak neutrpí vzhled interiéru a ovládání displaye ti taky zůstane. Snad jenom chybí údaje o přehrávaném CD.

Odesláno

Když jsme u palubního počítače- existuje způsob, jak mít trvale zobrazené údaje z počítače na displeji mezi rychloměrem a otáčkoměrem?

Odesláno

AUX 1 + AUX 2 jsou zmiňovány v manuálu s dovětkem že jejich vyvedení do schránky v přístrojové desce provádějí značkové servisy. Někde tady na fóru už bylo popsáno jak to udělat doma. Takže \"hledej, šmudlo!\".

Odesláno

Cituji z manuálu pro rok výroby 2004 (MP3 bylo až později), str.68-Pohodlný interiér:

\"Přístroj RD4 je autoradio s přehrávačem CD na čelním panelu.

Je vybavené:

-speciální zásuvkou pro připojení měniče CD.

-dvěma analogovými vstupy, které mohou být aktivivány v síti PEUGEOT (Aux 1 a Aux 2)

pro přehrávač MP3.sady hands free a navigační systém\".

Sám jsem se na to neptal, dost mě Tvoje informace z PEUGEOT servisu překvapila.

Dále je možnost u vyšší kategorie MP3 přehrávačů bezdrátového přenosu do autorádia

(vysílač v přehrávači na frekvenci FM s dosahem 5 m).

Pokud je 4x15W výkonu rádia málo, určitě si poradíš.

[upravil dne 26.3.2008 Matuska]

Odesláno

Na mou duši, že jsem to v servisu řešil. Po závěru, že to jejich technik neni schopen vyřešit jsem to vzdal a dva roky vymýšlím co s tím ale víceméně jsem rezignoval. Takže tahle info by mi fakt vytrhla trn z paty, hned zítra zavolám do jiného servisu a dám vědět.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...