Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

prilepoval som ozdobnu listu na SPZ silnym lepidlom. Ked ho ale nanasate tak takmer vobec nelepi a neviete, ze ho mate napriklad na prstoch, je presvitne, a ja som si tak zapackal trochu priestor pod SPZ. po 48 hodinach ale drzi ako hluchy dvere. a packy sa zaprasili a je ich vidiet. ide to dole ale hodne tazko a bojim sa, aby som neposkodil lak. Existuje na to nejake rozpustadlo, co by zaroven neponicilo farbu a lak?

Odesláno

mám takový pocit že už je na oddělání skvrn po sekundovém lepidle pozdě. sice na to existuje rozpouštědlo ale to se aplikuje myslím do dvou hodin a stejně to rozpouští lak a myslím že i plasty. takže smolík

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

prilepoval som ozdobnu listu na SPZ silnym lepidlom. Ked ho ale nanasate tak takmer vobec nelepi a neviete, ze ho mate napriklad na prstoch, je presvitne, a ja som si tak zapackal trochu priestor pod SPZ. po 48 hodinach ale drzi ako hluchy dvere. a packy sa zaprasili a je ich vidiet. ide to dole ale hodne tazko a bojim sa, aby som neposkodil lak. Existuje na to nejake rozpustadlo, co by zaroven neponicilo farbu a lak?

Použiji k odpovědi příklad z dětství. Měl jsem Golfa 1 cabrio a na přední sklo mi vyteklo vteřinové lepidlo. Ale můj děda si věděl rady, jako vždy, byl to vážně koumák, vzal zubní pastu a sklíčko bylo zase jako nové:)

Nebo bych použil Tempo, to je taky brusné :)

Odesláno
Původně zaslal: purkmistr

mám takový pocit že už je na oddělání skvrn po sekundovém lepidle pozdě. sice na to existuje rozpouštědlo ale to se aplikuje myslím do dvou hodin a stejně to rozpouští lak a myslím že i plasty. takže smolík

praveze to neni sekundove lepidlo. je to nejaky pattex cosi. prve sekundy takmer vobec nelepi, na spoje vtvaras tlak po dobu 48 hodin, a potom drzi ako dabel. na tom laku je taka umelina z toho, prstom to ide dat pomaly dole, ale skusil som sem, ci nenajdem nieco efektivnejsie.

Odesláno

Ředidlo Ti múže poškodit lak pokud máš lak mladší jak cca 7 let.. Za tu dobu pořádně vytvrdne a ředidlem mu neublížíš.. Na to bych zkusil perchlorethylen.. Ale přečti si návod a nebo se zeptej v nějaký lakovně..:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...