Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

a není to tím jak jsi to propájel vzadu a tím vyrazil třeba i pojistku??

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

a není to tím jak jsi to propájel vzadu a tím vyrazil třeba i pojistku??

Na pojistky jsem tak nějak pod volantem koukal. Tak nwm:myslim Ale asi to bude tím připájením :myslim

[upravil dne 17.3.2008 martun]

Odesláno
Původně zaslal: Cyberfly

Zdar,

Pozeral si tie poistky?

Mozno este poistky v motore skontroluj.

Potom ziarovky a nakoniec asi packu svetiel pri volante.

Nic konkretne ma ale nenapada.

Prosimtě nevíš kde najdu relé na potkávací/tlumené světla ?

Odesláno

Zdravím, tie prerušenia v zadných svetlách sú od výroby. Nepájkovať. Čo sa týka blikania zadných svetieľ ako vianočného stromčeku... na 99% je to zlá kostra, ( inak mám známeho elektrikára, ten tvrdí, že za všetkým je kostra :) ) na mojej 306-tke to bol taký tenký káblik, ktorý ide dole, akoby do nárazníku. Treba stiahnuť kostru nanovo. Predné svetlá, to som ešte nemal, tak neporadím :( , zato žiarovky (H7) mením tak raz za pol roka...

[upravil dne 28.3.2008 krajvasek]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ta kostra mě zajímá, mám s tím taky potíže, když dám pravý blinkr a mám zapnutý světla tak střídavě bliká blinkr s červeným světlem, na levé straně to ale nedělá. Hodně jsem kolem toho hledal a všude píšou o kostře, jenže když jsem šel po kabelu tak jsem se dostal pod zadní sedačku a tam jsem to vzdal :(. Je ten drátek co vede jako do nárazníku vidět nebo je někde shovaný? mám 306-tku 96 rok. Našel jsem si i číslo toho drátu a zdálo se mi že vede do toho svazku pod ty sedačky.

Odesláno
Původně zaslal: majd

Ta kostra mě zajímá, mám s tím taky potíže, když dám pravý blinkr a mám zapnutý světla tak střídavě bliká blinkr s červeným světlem, na levé straně to ale nedělá. Hodně jsem kolem toho hledal a všude píšou o kostře, jenže když jsem šel po kabelu tak jsem se dostal pod zadní sedačku a tam jsem to vzdal :(. Je ten drátek co vede jako do nárazníku vidět nebo je někde shovaný? mám 306-tku 96 rok. Našel jsem si i číslo toho drátu a zdálo se mi že vede do toho svazku pod ty sedačky.

Přidej tam kablík. Propoj zem od konektoru zadního světla (přesvědč se 3 x, je to ten potenciál, kam jsou propojeny objímky žárovek), novým kablíkem rovnou na kostru pod nějaký šroubek. Sice náhradní řešení, ale bude to fungovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...