martun Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 Jo ještě nestalo se někomu, že nešli přední potkávací světla ? Docela blbé, že musím ted jezdit na dálkové světla Citovat
Guest servisman Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 a není to tím jak jsi to propájel vzadu a tím vyrazil třeba i pojistku?? Citovat
martun Odesláno 17. březen 2008 Autor Odesláno 17. březen 2008 Původně zaslal: sarkomi a není to tím jak jsi to propájel vzadu a tím vyrazil třeba i pojistku?? Na pojistky jsem tak nějak pod volantem koukal. Tak nwm:myslim Ale asi to bude tím připájením [upravil dne 17.3.2008 martun] Citovat
Cyberfly Odesláno 17. březen 2008 Odesláno 17. březen 2008 Odpajkuj co si zapajkoval a este raz pozorne skontroluj poistky. Ked nepomoze hladaj chybu niekde v konektoroch a v kabloch. Citovat
martun Odesláno 18. březen 2008 Autor Odesláno 18. březen 2008 Tak už jsem v koncích furt nesvítí potkávací světla. Co bych měl zkontrolovat ?? [upravil dne 19.3.2008 martun] Citovat
Cyberfly Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 Zdar, Pozeral si tie poistky? Mozno este poistky v motore skontroluj. Potom ziarovky a nakoniec asi packu svetiel pri volante. Nic konkretne ma ale nenapada. Citovat
oni Odesláno 22. březen 2008 Odesláno 22. březen 2008 ja to tam mam taky a vsechno mi funguje,mam benzin a mam i abs,mam to u krabicky centralu....taky sem tapal na co to je..... Citovat
martun Odesláno 22. březen 2008 Autor Odesláno 22. březen 2008 Původně zaslal: Cyberfly Zdar, Pozeral si tie poistky? Mozno este poistky v motore skontroluj. Potom ziarovky a nakoniec asi packu svetiel pri volante. Nic konkretne ma ale nenapada. Prosimtě nevíš kde najdu relé na potkávací/tlumené světla ? Citovat
Cyberfly Odesláno 23. březen 2008 Odesláno 23. březen 2008 Zdar, Neviem, v relakoch som nikdy nemal jasno ktory je na co, lebo k nim nemam ziaden popis, ani schemu. Nejake su pri poistkach, niektore tusim v motore a dokonca niektore v palubovke. Citovat
krajvasek Odesláno 28. březen 2008 Odesláno 28. březen 2008 Zdravím, tie prerušenia v zadných svetlách sú od výroby. Nepájkovať. Čo sa týka blikania zadných svetieľ ako vianočného stromčeku... na 99% je to zlá kostra, ( inak mám známeho elektrikára, ten tvrdí, že za všetkým je kostra ) na mojej 306-tke to bol taký tenký káblik, ktorý ide dole, akoby do nárazníku. Treba stiahnuť kostru nanovo. Predné svetlá, to som ešte nemal, tak neporadím , zato žiarovky (H7) mením tak raz za pol roka... [upravil dne 28.3.2008 krajvasek] Citovat
martun Odesláno 28. březen 2008 Autor Odesláno 28. březen 2008 no já ted řeším problém s potkávačkama furt nemohu nato přijít :myslim:nevim Citovat
majd Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Ta kostra mě zajímá, mám s tím taky potíže, když dám pravý blinkr a mám zapnutý světla tak střídavě bliká blinkr s červeným světlem, na levé straně to ale nedělá. Hodně jsem kolem toho hledal a všude píšou o kostře, jenže když jsem šel po kabelu tak jsem se dostal pod zadní sedačku a tam jsem to vzdal . Je ten drátek co vede jako do nárazníku vidět nebo je někde shovaný? mám 306-tku 96 rok. Našel jsem si i číslo toho drátu a zdálo se mi že vede do toho svazku pod ty sedačky. Citovat
P607Olda Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: majd Ta kostra mě zajímá, mám s tím taky potíže, když dám pravý blinkr a mám zapnutý světla tak střídavě bliká blinkr s červeným světlem, na levé straně to ale nedělá. Hodně jsem kolem toho hledal a všude píšou o kostře, jenže když jsem šel po kabelu tak jsem se dostal pod zadní sedačku a tam jsem to vzdal . Je ten drátek co vede jako do nárazníku vidět nebo je někde shovaný? mám 306-tku 96 rok. Našel jsem si i číslo toho drátu a zdálo se mi že vede do toho svazku pod ty sedačky. Přidej tam kablík. Propoj zem od konektoru zadního světla (přesvědč se 3 x, je to ten potenciál, kam jsou propojeny objímky žárovek), novým kablíkem rovnou na kostru pod nějaký šroubek. Sice náhradní řešení, ale bude to fungovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.