Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám jednoduchý dotaz. Koupil sem auto, a teď ho půjdu přihlásit. Auto je odhlášeno na mě(jsem napsaný ve velkym techničáku) a Potřeboval bych ho napsat na přítelkyni. Takže se ptám jestli to jde rovnou, nebo budu muset plati ještě něco navíc? Evidenčka je taky na moje jméno. Jo a ještě já sem z prahy a mladá ze st. boleslavi. Půjde to vyřešit jednoduše, nebo bude jednoduší když auto přihlásím na sebe? promiňte mojí neznalost, ale ještě sem neměl s dopravním inspektorátem žádné dočinění:D

Odesláno

Hele, tohle musíte zvážit. Čí to auto vlastně je? A čí bude, až se s přítelkyní rozejdete? Na toho by mělo být napsané, předejdete tak možným problémům. A to i za cenu, že budete muset znova na evidenčku. Ne, že bych vám chtěl něco špatného přát, ale ono je hezké, že teď se máte rádi. Bude to i za rok?

Pokud ho budeš přihlašovat na přítulku, tak není nutná kupní smlouva, ale jenom písemný zápis, kde oba napíšete, čí vlastně to auto je.

Odesláno

no o tom sem taky přemýšlel, ale jelikož to auto fakticky zaplatila, tak bych v tom neviděl takový problém.A aspoň bude mít holka z vesnice pražskou spz :aut

no a neni to investice za statisíce ale 205 za pár :D

Odesláno
Původně zaslal: vinorak

no o tom sem taky přemýšlel, ale jelikož to auto fakticky zaplatila, tak bych v tom neviděl takový problém.A aspoň bude mít holka z vesnice pražskou spz :aut

no a neni to investice za statisíce ale 205 za pár :D

Právě proto bych ho přihlásil na ní. Zavolej si na magistrát (nebo ještě lépe na pověřenou obec podle místa bydliště přítelkyně), určitě Ti řeknou přesný postup.

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

auto je ted tvoje, takze sesmolis kupni smlouvu s pritelkou a s tou ji posles na prepis. pred tim jeste zridis evidencku na jeji jmeno.

Přesně tak se to dělá. No problem.

vinorak: Pokud ti jde o pov.ručení, tak to může sjednat i ona a to i kdyby bylo auto psaný na tebe...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...