Hanys55 Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 no pěkná oprava, jak od fordu:D:D:D Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2008 Odesláno 16. březen 2008 super, jsem rad ze se podarilo a ze to funguje, ten plast by se dal nejak dobastlit ne ? bud z nejakyho plastu, treba nejaky krabice, nebo preklizky, vyriznout a dopasovat a pak striknout na cerno A uz se ti podarilo zprovoznit startovani ? Citovat
Maverick Odesláno 16. březen 2008 Autor Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: sarkomi Už jen zbývá nastartovat To si budu muset ještě chvilku počkat:D Citovat
Maverick Odesláno 16. březen 2008 Autor Odesláno 16. březen 2008 Původně zaslal: Ferry super, jsem rad ze se podarilo a ze to funguje, ten plast by se dal nejak dobastlit ne ? bud z nejakyho plastu, treba nejaky krabice, nebo preklizky, vyriznout a dopasovat a pak striknout na cerno A uz se ti podarilo zprovoznit startovani ? Dobastlovat tam nic nebudu, protože ta klávesnice tam stejně asi nezůstane. Teď se budu zabejvat tim, abych to auto nastartoval a pak klávesnici odpojim:D Citovat
liza6 Odesláno 28. březen 2013 Odesláno 28. březen 2013 Neuměli byste mi poradit na kterým kabelu je plus a mínus? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.