Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všici. Mam dotázek k originálnímu rádiu. Než jsem auto nedávno koupil tak někdo z něj ukradl měnič na CD takže ted tam mam pouze orig. rádio na kazety s ovládáním pod volantem.

Chtěl jsem se zeptat kolik takový měnič stojí. No a pak estli není lepčí tam dát jiné rádio....máte s tím někdo nějakou zkušenost? To už ovládání pod volantem mi bude k ničemu asi co?

Nebo ještě otázečka...jde někam napíchnout MP4 - myslím někam k rádiu jako přes usb nebo tak?

Díky

Odesláno

Original cca 13000 kč + kabel a držák. MP3 jen výměnou radia nebo FM vysílač. Někde jsem tu četl, že existuje udělátko na vstup EXT pro MP3 přehrávač , ale nejsem si jist. Výměnou radia přijdeš o info na displaiy a páčku. Jsou na to redukce ale je to dost peněz.

Odesláno

To kecka-nejlevnější je kazetový adaptér-je to v podstatě kazeta a v ní hlava a kolečka která simulují pásku (skrze autostop) a z toho vede kablík s jackem (mám dva-jden má 3,5mm na cd-mp3,mp3, a druhý s mikro jackem 2,5mm na Motorolu MPX200 nebo N 5200)Cenově kolem stovky,nebo cenově kolem pěti set transmiter-ten se napojí do mp3 a vydává rozhlasový signál-musí se naladit na ar.Na AUKRO nebo na ODKLEPNUTO se dá měnič sehnat občas kolem pětiset,ale použitý bez záruky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...