Rejty Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Tak to chudák auto..... s tvym odhodlanim si zajed na nejaky sraz, kde jsou AUTA..ty tvoje fotky z pseudotuningsrazu, tam ty auta vypadaj jak kdyby je stavel Otík z Vesnicko ma střediskova:D:D:D:D takovej cirkus je snad videt uz jen u madarů nebo v bulharsku:D ps.. a ty hnusný šudivostříbrný nastříkany tapcy jsou jako co? a když jsem já začal jezdit po tuning srazech,rally, zavodech do vrchu apod. tak ty si nebyl jeste na foru a nemel auto... jak je videt tak poradit si nenechas, na jednu stranu je to dobře, asponse tu hodně lidí baví:super [upravil dne 24/1/14 12:11 od Rejty] [upravil dne 24/1/14 14:48 od Rejty] Citovat
3Run Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Za mě bych tu masku s tím chromem uprostřed co tam má chtěl na svojí 307.. bez váhání bych jí tam dal.. mít jí kde sehnat Citovat
Bloodeye Odesláno 24. leden 2014 Autor Odesláno 24. leden 2014 Rejty,sice si mi v niektorych technickych problemoch pomohol,ale zaroven mas aj najvacsiu hubu. Tvoj styl ti neberiem. Ale vysmievat sa nemusis. Ty s autom robis uz X rokov nieco a akurat si to znizil,vymenil kola a nastriekal masku. No je to tvoj styl. Nechodim na pseudozrazy ale na slovensky a cesky tuning cup. Pridi sa niekedy pozriet. Mimochodom ty si bol z tych co.si sa mi smial ze vyfukom nedosiahnem ani 150 koni a vobec sa nedostanem na uroven 206rc. A teraz je tam 165+ hp a to ma este caka chip. Nepozeraj len na styling ale uvedom.si ze moje auto.je jedno z mala lesteniek ktore aj denne jazdia a maju zaroven vlastnosti auta na sprinty tj vykon na max. A nie,tapeci su v kozenke a teraz idu do ciernej koze Citovat
joshiki Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Žabáka jsem viděl v reálu(tuším září 2013 Vyškov) a vypadal fakt povedeně...rozhodně líp jak 90%aut jak decent tak i výraznější styling, troufám si tvrdit, že tam patřil mezi top 5 aut. Na fotkách se mi taky moc nelíbil(připadal mi ošklivý), ale v reálu vypadá nesrovnatelně líp-úplně jinak. Dokonce i ta vyblitá zelená metalíza vypadá famozně. Interier si už nepamatuju jaký měl v té době, ale bylo vidět, že to auto je fakt vymazlené. mimochodem bloodeye:ten virtual dobrý, kola jsou super, ten přední nárazník se mi nelíbí Citovat
wooody Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 nooo děs a hrůza [upravil dne 24/1/14 18:24 od wooody] Citovat
Grlik Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 dobře když chceš za každou cenu na auto děsné laminátové brzdy větru tak bych volil něco co původní nárazník aspoň připomíná něco jako je třeba tohle: http://tuning.autodoplnky.cz/spoilery-abbes/predni-naraznik-s-mrizkou-peugeot-206-s1048046 Citovat
Feelly Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Je fakt, že tenhle tuning se mi libil za doby NFS underground 1 a 2... Ale je to jeho styl, má to rád, líbi se mu to, tak ho nechte... Každej nějak začínal. Jde vidět, že po čase ho ty díly omrzí a pujde třeba jinym směrem, je to Pug Club není to tu o tom, kdo jakej ma vkus, ale o tom aby jste si poradily, tak se tu nehádejte kvůli blbosti ne? Ja vim, myslite to snim dobře, ale sto lidí sto chutí.. Citovat
Rejty Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Tak za prvé jsme forum a klub... když mi Bloody napíše o radu, tak poradím a rád.(obyčejne tady radim dost lidí, ale to je jiná).ale svuj nazor na ten zelenej nesmysl rict muzu at se kazdymu libi nebo ne...chtel jsem ho privest jen na lepsi cestu..nenecha si poradit, tak at si trhne...stejne z toho bude zas jen obyčejna 206 sprznena laminem....snad se nekdy potkame na nejakym srazu... tam se vozerem a pri nejhorsim si dáme do držky:D:D:D:D:D Citovat
pterson Odesláno 24. leden 2014 Odesláno 24. leden 2014 Bloodeye - me se ten virtual libi, a sem zvedav na hotovou vec,tak drzim palce aby ti to netrvalo tak dlouho jako to trva me_:D Citovat
Eon Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Určitě to dalo spoustu práce, ale můj styl to není. Ale ten interiér, hlavně ta všudypřítomná stříbrná barva to totálně zabíjí. Zkusil bych volit jinou kombinaci barev, když už.. :-) Citovat
Bloodeye Odesláno 14. březen 2014 Autor Odesláno 14. březen 2014 Pripravy na novu sezonu a la decent style: upravy seriovej kapoty: odstranenie drziakov / zahladenie kufra: Citovat
joshiki Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 hezky pěkně těším se na fotku až to bude hotový nalakovaný Citovat
Bloodeye Odesláno 16. červenec 2014 Autor Odesláno 16. červenec 2014 Dlho som tu nebol, tak trosku update, koho zaujima moj aktualny projekt po 7.rokoch Lakovanie zamracenej kapoty. Turbo-look kapotu som zohol pri havarke a vobec mi tato seriova neprekaza Zahladeny zadok + nové křídélko Zahladeny naraznik pred lakom Aplikacia mriezky ... A darcek k Ježíškovi [upravil dne 16.7.2014 12:12 od Bloodeye] Citovat
Grlik Odesláno 16. červenec 2014 Odesláno 16. červenec 2014 no ten zadek vypadá hodně dobře já osobně bych tam nedával to křídlo. Citovat
Bloodeye Odesláno 3. září 2014 Autor Odesláno 3. září 2014 Takze po 7 rokoch konecne finalna podoba žabiaka s ktorou som nadmieru spokojny [upravil dne 3.9.2014 14:35 od Bloodeye] Citovat
Guest servisman Odesláno 7. září 2014 Odesláno 7. září 2014 Vypadá to suprově , pochybuji že to je konečná , ono se vždy pak něco najde Citovat
Bloodeye Odesláno 8. září 2014 Autor Odesláno 8. září 2014 No uz sa na tom aute nic extra menit nebude, za tych 7 rokov som si uzil dost, teraz ma chodit do garaze uz skor otravuje Po zasahoch v servise vraj uz potrebuje novu prednu napravu, neviete kde zohnat resp ci je lepsi repas atd? Diki Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.