Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak to chudák auto..... s tvym odhodlanim si zajed na nejaky sraz, kde jsou AUTA..ty tvoje fotky z pseudotuningsrazu, tam ty auta vypadaj jak kdyby je stavel Otík z Vesnicko ma střediskova:D:D:D:D takovej cirkus je snad videt uz jen u madarů nebo v bulharsku:D

ps.. a ty hnusný šudivostříbrný nastříkany tapcy jsou jako co?

a když jsem já začal jezdit po tuning srazech,rally, zavodech do vrchu apod. tak ty si nebyl jeste na foru a nemel auto... jak je videt tak poradit si nenechas, na jednu stranu je to dobře, asponse tu hodně lidí baví:):super:super

[upravil dne 24/1/14 12:11 od Rejty]

[upravil dne 24/1/14 14:48 od Rejty]

Odesláno

Rejty,sice si mi v niektorych technickych problemoch pomohol,ale zaroven mas aj najvacsiu hubu. Tvoj styl ti neberiem. Ale vysmievat sa nemusis. Ty s autom robis uz X rokov nieco a akurat si to znizil,vymenil kola a nastriekal masku. No je to tvoj styl. Nechodim na pseudozrazy ale na slovensky a cesky tuning cup. Pridi sa niekedy pozriet.

Mimochodom ty si bol z tych co.si sa mi smial ze vyfukom nedosiahnem ani 150 koni a vobec sa nedostanem na uroven 206rc. A teraz je tam 165+ hp a to ma este caka chip. Nepozeraj len na styling ale uvedom.si ze moje auto.je jedno z mala lesteniek ktore aj denne jazdia a maju zaroven vlastnosti auta na sprinty tj vykon na max. A nie,tapeci su v kozenke a teraz idu do ciernej koze

Odesláno

Žabáka jsem viděl v reálu(tuším září 2013 Vyškov) a vypadal fakt povedeně...rozhodně líp jak 90%aut jak decent tak i výraznější styling, troufám si tvrdit, že tam patřil mezi top 5 aut. Na fotkách se mi taky moc nelíbil(připadal mi ošklivý), ale v reálu vypadá nesrovnatelně líp-úplně jinak. Dokonce i ta vyblitá zelená metalíza vypadá famozně. Interier si už nepamatuju jaký měl v té době, ale bylo vidět, že to auto je fakt vymazlené.

mimochodem bloodeye:ten virtual dobrý, kola jsou super, ten přední nárazník se mi nelíbí

Odesláno

Je fakt, že tenhle tuning se mi libil za doby NFS underground 1 a 2...

Ale je to jeho styl, má to rád, líbi se mu to, tak ho nechte...

Každej nějak začínal. :)

Jde vidět, že po čase ho ty díly omrzí a pujde třeba jinym směrem, je to Pug Club není to tu o tom, kdo jakej ma vkus, ale o tom aby jste si poradily, tak se tu nehádejte kvůli blbosti ne?

Ja vim, myslite to snim dobře, ale sto lidí sto chutí.. :)

Odesláno

Tak za prvé jsme forum a klub... když mi Bloody napíše o radu, tak poradím a rád.(obyčejne tady radim dost lidí, ale to je jiná:roker).ale svuj nazor na ten zelenej nesmysl rict muzu at se kazdymu libi nebo ne...chtel jsem ho privest jen na lepsi cestu..nenecha si poradit, tak at si trhne...stejne z toho bude zas jen obyčejna 206 sprznena laminem....snad se nekdy potkame na nejakym srazu... tam se vozerem a pri nejhorsim si dáme do držky:D:D:D:D:D

Odesláno

Určitě to dalo spoustu práce, ale můj styl to není. Ale ten interiér, hlavně ta všudypřítomná stříbrná barva to totálně zabíjí. Zkusil bych volit jinou kombinaci barev, když už.. :-)

• O 1 měsíc později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Dlho som tu nebol, tak trosku update, koho zaujima moj aktualny projekt po 7.rokoch :)

Lakovanie zamracenej kapoty. Turbo-look kapotu som zohol pri havarke a vobec mi tato seriova neprekaza :)

196366860ae6947e54e11b0d62128b86be61c104.jpg

Zahladeny zadok + nové křídélko

1963668397434510995fdbc76177987801206011.jpg

19636685008eaaad8bf2729e9c5132ef62d430b9.jpg

Zahladeny naraznik pred lakom

19636684bfc9204bba788be82fd4ff5cf0a24725.jpg

Aplikacia mriezky

19636682680a61dadbc98be7cdba5f1366926b06.jpg

... A darcek k Ježíškovi :)

19636681af02abe592d4d67979ca95ba78579de3.jpg

[upravil dne 16.7.2014 12:12 od Bloodeye]

• O 1 měsíc později...
Guest servisman
Odesláno

Vypadá to suprově , pochybuji že to je konečná , ono se vždy pak něco najde ;)

Odesláno

No uz sa na tom aute nic extra menit nebude, za tych 7 rokov som si uzil dost, teraz ma chodit do garaze uz skor otravuje :roll

Po zasahoch v servise vraj uz potrebuje novu prednu napravu, neviete kde zohnat resp ci je lepsi repas atd? Diki

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...