Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak po krátké odmlce opět drobnost a to v podobě odstranění audio systému-dnes jen plato s wooferem a tlumící materiály které odlehčili coupé o dalších 13kg. a bude hůř:D

Odesláno

Vyhodil by som motor, to je tiez vaha jak hovado :D

Podobny zdvihak mame v dielni:mrk...ked naplno vytocim rucku doprava, tak 3x \"zapumpujem\" a auto je hore, uzasny pomocnik, spustanie dole sa da tiez pekne davkovat :super

Odesláno

Fotilo si tam tvého mazla docela hodně lidí :-) když jsem tam byl já, tak tam šel kolem nějakej pár a ty na sebe \"ty vole, koukej na ty brzdy\" :-D

Odesláno
Původně zaslal: alien

Fotilo si tam tvého mazla docela hodně lidí :-) když jsem tam byl já, tak tam šel kolem nějakej pár a ty na sebe \"ty vole, koukej na ty brzdy\" :-D

:Daž na to že to bylo špinavé a na špatném místě až nahoře:fnuk

Odesláno

to je ocny klam, pod povrchom to nie je az take ciste - vid kezmarok

ale poprad je naozaj pekny - urcite tam zajdi do SLOVENSKEJ RESTAURACIE na halusky a AQUACITY je povinnost, ked prides na vylet do PP.

[upravil dne 10/5/10 BrankoKK]

Odesláno

nooo neviem neviem či sa nevyberiem na výlet do tatier, aby som tvoju káru uvidel naživo :-) :-) keď uvidíš chlapíka v foťákom, ktorý si fotí tvoju káru nemusíš ho hneď napádať možno som to ja :D:D

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

to je ocny klam, pod povrchom to nie je az take ciste - vid kezmarok

ale poprad je naozaj pekny - urcite tam zajdi do SLOVENSKEJ RESTAURACIE na halusky a AQUACITY je povinnost, ked prides na vylet do PP.

[upravil dne 10/5/10 BrankoKK]

nechápu. co je očný klam?? a halušky nejím sorry.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...