Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Milujem karbooooon:mrk:mrk ... original je to uplne nadhera, tesim sa na photo z auta, to bude naaaaadhera:super

:Dtaky ho mám rád. karbon nenahradí naprosto žádná samolepka už jen proto že vlákna karbonu mají na každém dílu svou tvář. Ale to vše je vykoupeno šílenou cenou-no ale co se dá dělat.ted bude na řadě víko kufru:mrk

Odesláno

Presne tak, ja som chudobny student, tak si pohlad na carbon vychutnavam aspon z nalepky, dufam ze sa mi jedneho dna postasti mat takyto interier:o ... ale ked si napisal tie sumy za to, to by som musel darovat nejaky organ :aut

...mas to krasne (a to som to este nevidel v aute :D), tesim sa na photo, hlavne na kapotu ako bude sediet na aute, v laku to bude nadhera:super

Odesláno

Hustě husté........ :potlesk , co budeš dělat s těmi starými lištami??? Měl bych zájem, jsou li ok......? Mě se jedna odloupla a nejde přidělat..:(

Odesláno
Původně zaslal: goozik

Hustě husté........ :potlesk , co budeš dělat s těmi starými lištami??? Měl bych zájem, jsou li ok......? Mě se jedna odloupla a nejde přidělat..:(

záleží která ale co jsem zběžně koukal tak jsou podřené a poleptané od pryskyřice jak se vyráběly formy na karbonové.

napiš a kouknu která je dobrá

Odesláno

Téééda Tome....fakt krása. Každej detail bude v tvym autě dokonalej, je vidět, že si dáváš záležet opravdu úplně na všem. V tom autě nebude za chvíli nic originálního. :D Všechno sériový je holt trošku těžký. :ticho Ale fandim ti a s chutí budu dále sledovat tohle vlákno. :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Téééda Tome....fakt krása. Každej detail bude v tvym autě dokonalej, je vidět, že si dáváš záležet opravdu úplně na všem. V tom autě nebude za chvíli nic originálního. :D Všechno sériový je holt trošku těžký. :ticho Ale fandim ti a s chutí budu dále sledovat tohle vlákno. :super

ahoj kamaráde. díky-no zrovna přemýšlím že prodám kožený introš a výplně dveří půjdou taky do karbonu nebo kevlaru

Odesláno
Původně zaslal: $ Torrez $

no já jen že právě nějaký blázni to přestříkávaj:D.Takhle to bude rozhodně hezčí.Už se těšim až hodíš fota:papa

Ano někteří ano protože by ti to hned někdo serval z auta:D

A navíc aby se povedla forma a finální kapota z pohledovým karbonem tak to stojí hooodně moc práce a peněz.pokud jen odlehčují tak udělají jen laminátovou a stříknou to do laku.

Už jsem to sice psal ale jen pro představu tak se všema nákladama a formou a lakováním vyšla na 24000kč. Ale formu mám tak kdyby někdo chtěl na coupé tak zapůjčím za nějaký poplatek:)

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Necital som to zatial...

To kde si zohnal tie veci z karbonu?

to je na zakazku alebo to niekto vyraba? :myslim

je to na zakázku vyrobené u HAVEL COMPOSITES. Tak velkou kapotu by asi jen tak někdo doma nezvládnul-je hrozně velká a je to celokarbon včetně výztuh.

Fotky budou během týdne,mám ji v lakovně.

Odesláno
Původně zaslal: tom406

ahoj kamaráde. díky-no zrovna přemýšlím že prodám kožený introš a výplně dveří půjdou taky do karbonu nebo kevlaru

No, pokud už snižuješ váhu takovýmhle způsobem, tak tu kůži vyhoď všechnu a dej tam jen dvě sedačky dopředu a nějaký sportovní. Taky tedy vyhoď velký těžítko - audio. Jinak je tahle investice do pravého karbonu jen tak na okrasu. ;) Ale fandím ti a věřim, že si se všim poradíš dle nejlepšího uvážení. :super

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: tom406

No, pokud už snižuješ váhu takovýmhle způsobem, tak tu kůži vyhoď všechnu a dej tam jen dvě sedačky dopředu a nějaký sportovní. Taky tedy vyhoď velký těžítko - audio. Jinak je tahle investice do pravého karbonu jen tak na okrasu. ;) Ale fandím ti a věřim, že si se všim poradíš dle nejlepšího uvážení. :super

děkuji-no letos ještě sedačky nechám ale na příště jdou asi pryč i audio a všude karbon. Ted jsem zadal další zakázku na díly z karbonu okolo klimy, panelu a obložení volantu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...