Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: KUBBACHER

Přeji ti spousty kilometrů bez nehod, hlavně si to užij:super, doufám že se potkáme na sraze v Martinově?

no přijet můžu-co je to za akci a kdy?

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: KUBBACHER

Přeji ti spousty kilometrů bez nehod, hlavně si to užij:super, doufám že se potkáme na sraze v Martinově?

no přijet můžu-co je to za akci a kdy?

Koukni do sekce Připravované srazy doufám, že dorazíš, pro mě by to bylo velké spetření programu.:mrk:mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno

na mě je to začíná být už moc přenálepkovaný , možná kdyby to bylo vše u sebe ...

ještě dotaz , překvapils že nemáš na autě bílé závaží , na černé kola sem taky dával černé závaží.

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

na mě je to začíná být už moc přenálepkovaný , možná kdyby to bylo vše u sebe ...

ještě dotaz , překvapils že nemáš na autě bílé závaží , na černé kola sem taky dával černé závaží.

no nálepky po kupě má každý truhlík a hlavně seřazené pod zrcátkem a ty závaží nejsou mílé záměrně protože se najde zase pár jedinců kteří řeknou že jsem se to pokoušel zabarvit.Tohle je poslední věc kterou bych barvil nebo se snažil schovat to už by hraničilo z tím tuningem a to já nemusím

Odesláno
Původně zaslal: klm16

pekne velmi pekne :-))

k tej vlajke na zadnom okne pride aj meno ?? :-))

a este nepojdes s tim na meranie vykonu ??

jména se zrovna vyrábějí v reklamce tak po neděli budou a co se týče výkonu tak zase tak zásadní věci od serie se nezměnili na to aby mě zajímal výkon ale spíš pojedu na váhu-to je důležitější parametr vědět poměr výkon/hmotnost. Můžu potvrdit že jsem provedl docela velké odlehčení oproti serii a auto jede velmi slušně.

Odesláno
Původně zaslal: Kvasky

pěkně to máš upravený, ale těch nálepek je fakt moc. Omezil bych je na minimum...

co je to omezil bych je na minimum?? nechápu. I přesto to nechám jak to je protože podle toho jak jsem vůz postavil a upravil tak věř že tohle je z mého pohledu nej volba i co se týče nálepek. Počkej příští sezonu :D:D

Odesláno

pěkně to máš upravený, ale těch nálepek je fakt moc. Omezil bych je na minimum...

co je to omezil bych je na minimum?? nechápu. I přesto to nechám jak to je protože podle toho jak jsem vůz postavil a upravil tak věř že tohle je z mého pohledu nej volba i co se týče nálepek. Počkej příští sezonu :D:D

A co plánuješ na příští sezonu? :-)

Odesláno
Původně zaslal: Blackrider

auto pěkný ale nálepek opravdu ..moc ..každýmu se líbí něco jiného ..jinak ty nalepky mi připoměli mýho souseda ten za ně schovává kde jakej škrabanec :D

teď si mě odhalil:D:D a okna mám taky podřené tak proto ty vlaječky se jménama:D:D

Odesláno

Tome jaks to myslel s tím znakem za hříšné prachy?

já teda nevím jak presne vypada origo ale tenhle mi neprijde moc jinej, myslel jsem ze chces ten opálenej nerez nebo tak neco

Odesláno

Já bych to omezil tak, že bych strhal vše krom nápisu rota na blatníku. Ale je to tvoje auto a dělej si to tak jak se ti to líbí:)

Odesláno

Taky jsme si chvilku říkal že těch nálepek už ej moc,ale když se na to dívám,tak to podle mě jen zdůrazňuje ten \"racing styl\" což byl asi účel,takže proč ne.........A jak už tu někdo napsal-seřazený nálepky pod zrcátkem má každej ňouma.....

Odesláno

no i kdys jsem nouma ale me se to proste libi a na tomhle aute obvzlast ze tam ma nalepky toho co na aute ma coz mu muzu ja jen tise zavidet a podtrhuje to racin styl coz us tu bylo napsano

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...