Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Tunny

To plato s tou vši aparaturou musí vážit aspoň 30kg, což u člověka co vyhazuje koberečky protože váží 4kg je zvláštní krok :)

a na to si přišel kde??? tak za prvé repro tam bylo a vyměnil jsem ho tak to se nemění za druhé jsem vystříhal výztuhy a plechy a deska očalouněná má 4kg a basák 5,5 což je ve finále asi 8kg + a za tu parádu to stojí. a že vyhazuju koberečky? to jsi četl kde? nic takového jsem nepsal. Stačí si přečíst celé téma a pochopíš že nechávám pouze funkční a užitečné věci a zbytek jde pryč:roker:roker:roker

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

koukam, že se na sezónu připravuješ už víc jak rok - zdá se mi to nebo ne? :myslim:D:D:D

základ většiny témat je stejný a konec se mění dle aktuální upravy nebo změn.Tak že asi tak člověče:bacha

Odesláno
Původně zaslal: tom406

koukam, že se na sezónu připravuješ už víc jak rok - zdá se mi to nebo ne? :myslim:D:D:D

základ většiny témat je stejný a konec se mění dle aktuální upravy nebo změn.Tak že asi tak člověče:bacha

Popravdě, už jsem si chtěl taky rýpnout... Příprava na sezónu začla před sezónou, teď je skoro další sezóna, ale pořád je co připravovat...:-) Jinak Tome, chci se zeptat, čím je nejlepší připevnit nový prahy na ty stávající? Díky za radu.

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

Popravdě, už jsem si chtěl taky rýpnout... Příprava na sezónu začla před sezónou, teď je skoro další sezóna, ale pořád je co připravovat...:-) Jinak Tome, chci se zeptat, čím je nejlepší připevnit nový prahy na ty stávající? Díky za radu.

No na to odborník nejsem ale záleží jestli pasujou přesně nebo je to nějaký univerzál.Já osobně bych použil karosářský plastický tmel-ten co se dává mezi spoje např. blatník ke kastli.Oproti silikonui má omnoho větší houževnatost a tím pádem snese vyšší zatížení.Ale osobně jsem nikdy na autě neměl žádné nástavce

Odesláno

nemyslim to zle človíčku, ale prostě mi vrtá hlavou, že se připravuješ furt na nějakou sezónu a auto stojí v garáži, nebo se pletu? kdejaká hadička se blejská jak z klenotnictví, gumy kola, že by se z nich dalo jíst.. tak si kurnik říkám co máš v plánu, jezdíš nějaký závody nebo o co jde?

Odesláno

No na to odborník nejsem ale záleží jestli pasujou přesně nebo je to nějaký univerzál.Já osobně bych použil karosářský plastický tmel-ten co se dává mezi spoje např. blatník ke kastli.Oproti silikonui má omnoho větší houževnatost a tím pádem snese vyšší zatížení.Ale osobně jsem nikdy na autě neměl žádné nástavce

Díky za radu. Jinak to jsou prahy přímo na Coupe, takže snad budou pasovat přesně... Momentálně jsou v lakovně, tak uvidím, jak to dopadne. Jinak se omlouvám za :xvul

Odesláno

Díky za radu. Jinak to jsou prahy přímo na Coupe, takže snad budou pasovat přesně... Momentálně jsou v lakovně, tak uvidím, jak to dopadne. Jinak se omlouvám za :xvul

nevadí. klidně se ptej a piš od toho tu sem:papa

Odesláno

nemyslim to zle človíčku, ale prostě mi vrtá hlavou, že se připravuješ furt na nějakou sezónu a auto stojí v garáži, nebo se pletu? kdejaká hadička se blejská jak z klenotnictví, gumy kola, že by se z nich dalo jíst.. tak si kurnik říkám co máš v plánu, jezdíš nějaký závody nebo o co jde?

jasně- v pohodě. no bylo by divné kdybych přes zimu něco nedělal na coupé. nikdy v zimě nejezdím a ani v dešti pokud nemusím. na to jsou jiné káry:) Jinak pořád je co vymýšlet:)

Odesláno

To plato s tou vši aparaturou musí vážit aspoň 30kg, což u člověka co vyhazuje koberečky protože váží 4kg je zvláštní krok :)

a na to si přišel kde??? tak za prvé repro tam bylo a vyměnil jsem ho tak to se nemění za druhé jsem vystříhal výztuhy a plechy a deska očalouněná má 4kg a basák 5,5 což je ve finále asi 8kg + a za tu parádu to stojí. a že vyhazuju koberečky? to jsi četl kde? nic takového jsem nepsal. Stačí si přečíst celé téma a pochopíš že nechávám pouze funkční a užitečné věci a zbytek jde pryč:roker:roker:roker

asi o 4 stranky zpatky jsem cetl jak si prevazoval vsechno co jsi z auta vyndaval..atd tak me to prislo celkem legracni, ten SW vypadal ze vazi vic ale to me oko chabe nepostrehlo :):super

ja sem tedka napr. na cabriu zavaroval listy a narazniky a mam auto lehci o 9kg, to nechapu kde sem to na tech kusech plastu mohl nabrat :) ale je mozny ze blbla vaha (byla to naka komunisticka na vazeni nakladaku), jinak jaka je ted celkova hmotnost auta (s naplnema), bylo mereno?

a ty pancerovy hadice jsou na miru delany, nebo si proste koupil 2m hadice a sroubeni a smontovano samodoma? protoze ono to neni celkem levna zalezitost, kupoval sme ted do prace k lisu asi 1m se sroubenim a vysla me jedna na 400kc i s praci

[upravil dne 13.3.2009 Tunny]

Odesláno

asi o 4 stranky zpatky jsem cetl jak si prevazoval vsechno co jsi z auta vyndaval..atd tak me to prislo celkem legracni, ten SW vypadal ze vazi vic ale to me oko chabe nepostrehlo :):super

ja sem tedka napr. na cabriu zavaroval listy a narazniky a mam auto lehci o 9kg, to nechapu kde sem to na tech kusech plastu mohl nabrat :) ale je mozny ze blbla vaha (byla to naka komunisticka na vazeni nakladaku), jinak jaka je ted celkova hmotnost auta (s naplnema), bylo mereno?

a ty pancerovy hadice jsou na miru delany, nebo si proste koupil 2m hadice a sroubeni a smontovano samodoma? protoze ono to neni celkem levna zalezitost, kupoval sme ted do prace k lisu asi 1m se sroubenim a vysla me jedna na 400kc i s praci

[upravil dne 13.3.2009 Tunny]

auto jsem nevážil.jen věci které měním a vyhazuju.

ty hadice pokud myslíš k olej. chladiči tak metr stojí 1400kč je to AN10 a má to dvojtou vrstvu teflonu a dvojitou pancíře.+duralové fitingy asi 400kč/ks tak že sada hadic a koncovek okolo 6000kč + příruby +chladič a filtr

Odesláno

no po niekolkych hodinach ze : TYYYYYYYYY VOLE :o:o:o cely vecer sedim pri PC a citam toto vlakno + pozeram si obrazky... a keby nesedim tak by som asi fakt padol na rit a ublizil si

takto spravene auto som este nevidel, akoze hraval som sa need for speed ale toto je v reale a trosku ine kafe do detailov vsetko dokonale porobene, mas to naozaj krasne, uplne nadhera auticko, mozem len zavidiet:o:mad:

Odesláno
Původně zaslal: farky

no po niekolkych hodinach ze : TYYYYYYYYY VOLE :o:o:o cely vecer sedim pri PC a citam toto vlakno + pozeram si obrazky... a keby nesedim tak by som asi fakt padol na rit a ublizil si

takto spravene auto som este nevidel, akoze hraval som sa need for speed ale toto je v reale a trosku ine kafe do detailov vsetko dokonale porobene, mas to naozaj krasne, uplne nadhera auticko, mozem len zavidiet:o:mad:

díky .jsem rád že tady mám dalšího příznivce.:papa:papa

Odesláno

tak dnes jsem si spravil náladu další várkou komponentů z USA.

zvláště IR ovladačem k radiu SONY(kdyby o něj měl kdokoli zájem tak dejte vědět) seženu ho nový o 60% levněji než u nás:papa

jinak my zbyly tzv. kalhoty (signálové propojky z 1 na 2) 2ks po 20cm vysoce kvalitní. jsou nové nerozbalené-objednal jsem je omylem

post-0-14109605379439_thumb.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem to už nevydržel čekat a dnes jsem nalisoval náboje a postavil to na kola. ještě mi firmy stále nedodaly upravené brzdiče obou náprav a tak budu muset zadní náboje znova sundat abych napasoval držáky pro nové brzdiče.No nic alespoň jsem to vytlačil z garáže a po půl roce nastartoval.:mrk

post-0-14109605560374_thumb.jpg

Odesláno

tlak oleje v motoru, za studena je 7bar a při volnoběhu za provozní teploty asi 4,1 bar. To jen tak pro zajímavost.Je to ten budík nalevo 60psi

[upravil dne 28.3.2009 tom406]

post-0-14109605561411_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsem dočetl od začátku celé vlákno, musím říct, že jsi člověk před kterým smekám. Ůpravy naprosto dokonalé provedení jak by smet. Je to prostě krása, Všechno sladěné a funkční, nemám slov opravdu se klaním.:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...