Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

no a aka je obstojná cena? a co ine by si tam dal?

podle toho jaká je cana na trhu za staré (jen sundané z auta) tak 10000kč jinak mám zálusk na AP racing. pokud se to rozhodnu prodat tak dám vědět v sekci INZERCE.

ted jdou brzdiče do jedné firmy na eloxaci povrchu

[upravil dne 8.2.2009 tom406]

post-0-14109604599768_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: avatar77

ta firma a cena povrchu brzdicu by me zajimala,dik.

firmu zatím nenapíšu. dlouho jsem to připravoval a vyjednával protože tohle běžně nedělají a ještě není výsledek ale brzdič bude ofrézován proto aby bylo následně jinde na sfrézovanou plochu laserem vypáleno logo. ještě před tím bude brzdič upraven barevně ELOXací. Tolik zatím info.Jiná firma mi zase dělá úpravu zadních dvoupístkových brzdičů NISSAN pro použití ruční brzdy v třmenu.Jak jsem již dříve psal ty bubny v zadních kotoučích jsou natrvalo odstraněny. Po úpravě zadních brzdičů budou i tyto ELOXovány a následně upraveny laserem do finální podoby.Toto je na cca 2 měsíce práce a posílání po třech firmách pro tyto úpravy tak doufám že vše nakonec dopadne dle plánu:mrk

[upravil dne 8.2.2009 tom406]

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Ja chci taky kua:bacha Ale ne,opravdu parádní kousek!To bude radost s ním řídit!!!

to jo. a je lehoučký-jen 900g ten origu asi 5kg:D .schválně to zvážím jak to vyměním protože ten původní sportovní jsem prodal tak zatím je tam seriový:nevim ale za 20minut to už bude minulost.Nic valím do garáže a dodám večer foto:mrk

Odesláno

Koukám člověče, že se Ti asi musely hodně klepat prsty, když Ti přišel. Před druhou hodinou fotka krabice a ve tři čtvrtě na šest už fešák na svým místě. Pěkný - ostatně jako cokoli na tom Tvým hektolitru

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...