Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Karbon,samolepky,interiér a vůbec celé auto :super:potlesk

Jak Tom psal už na začátku,nejde mu až tak o stylingové úpravy jako o performance,k tomu ty polepy a karbon prostě patří:papa Jen tak dál Tome,mazec:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

Tome, ked tak nakupujes tie vecicky z USA a podobne, ako to cvakas? Kreditkou alebo sekom , zaujimalo by ma to...

Tipoval bych Pay-Pal...

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

Tome, ked tak nakupujes tie vecicky z USA a podobne, ako to cvakas? Kreditkou alebo sekom , zaujimalo by ma to...

ano většinou pay-pal a co jde jen kreditkou tak řeším přes lidi co takhle ve světě nakupují.

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

Už jsem to četl ale přeci jenom se zeptám budeš dělat tu zadní kapotu carbonovou?

Zadní kapota-no to určitě ano ale letos je čas vyjet tak že pokud seženu nějakou starší za super cenu tak ta bude jako forma-nechci už auto rozebírat.

No a jistě vás zajímá cena- tak,že vzhledem k tomu že zadní kapota má těsnění tak musí být přesná a navíc je ta výztuha zespod hluboká.

Musí to být ze dvou dílů tak,že dvě formy.

9000kč za formy vzhledem k předchozím zakázkám(jinak 16000kč) + výroba a spasování dvou dílů 15000kč + čirý lak 2000kč bez DPH celkem tedy 31200kč s DPH. to je předběžný odhad.

no masakr tedy

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: Radek 306

a k čemu je ten karbon dobrej,dá se na tom opejkat aspoň? :D Dělám si srandu,parádní kára je to Tome,ale ještě by to něco chtělo,úpravy jistě nejsou u konce ;)

co by to ještě chtělo? tak poraď.:)

něco s motorem,turbo to ne jak tu někdo psal,atmosféra stačí,ale jinou upravenou hlavu třeba,možná něco takovýho už chystáš,aby se tomu chtělo o něco víc do otáček,je to sice 3.0,ale proč by nemohl točit třeba 8500tis ;) karosářský úpravy vkusný i účelný,to se mi líbí :)

Odesláno

pár stránek zpět je to napsáno. Hlavy mám doma rezervní a budou se dělat nové vysokootáčkové s velkými ventily a spalováky+ věci okolo

Bude je pravděpodobně dělat Libor T16.

No docela ses trefil i s otáčkama;)

Odesláno
Původně zaslal: jodua

kdy budou fota nasazenych dilu?

Super pracicka. Ale ta cena je docela monstrozni.

dnes jdu řezat zámky do kapoty tak že vyfotím i interiér- ale neslibuju. Musí se to fotit venku a né pod zářivkama to potom hází odlesky a není to pěkně vidět. ale makat jdu

Odesláno

Na kolik tě vyšlel ten interier potahnuty carbonem? Moc se mi to libi tak o tom tedka taky uvažuju. Je to nějaké opravdová folie z carbonu nebo je to umělina co jen tak vypada?

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

Na kolik tě vyšlel ten interier potahnuty carbonem? Moc se mi to libi tak o tom tedka taky uvažuju. Je to nějaké opravdová folie z carbonu nebo je to umělina co jen tak vypada?

žádná folie ani nic jiného- je to 100% uhlíkové vlákno tedy karbon.

žádná náhraška ani potah- okolo budíků + lišty na palubce +dva rámečky okolo displeje a klimy vyšly na 7500kč je to ale jen potaženo vrstvou uhlíku -protože kdyby se to vyrábělo komplet tak by to bylo hodně náročné na výrobu těch úchytů zespod. Jinak to nemá význam jelikož plasty pod tím karbonem jsou velmi lehké

Odesláno
Původně zaslal: klm16

z coho su vyrobene tie drzaky na trne ??? hlinik?? nerez?? ako si to rezal ??? inac :super

trny jsou dural a červený elox

a ty držáky z duralové desky a potažené vrstvou karbonu. dělal jsem to cca půl hoďky

[upravil dne 8.4.2010 tom406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...