Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

pocuj tome

dlho som tu nebol a dost vela tu toho pribudlo a nechce sa mi luskat celym vlaknom.

teraz, ked mas tie nove brzdy, mas to predosle osadenie na predaj, ci ako???

Odesláno
Původně zaslal: BrankoKK

pocuj tome

dlho som tu nebol a dost vela tu toho pribudlo a nechce sa mi luskat celym vlaknom.

teraz, ked mas tie nove brzdy, mas to predosle osadenie na predaj, ci ako???

Ano bude to nejspíš k prodeji jako komplet s deskama a kotoučema

Odesláno

tome pri repasi tech starsich trmenu, ta propojovaci trubicka mezi pulkama trmene je kupovaná nebo vyráběná.

nemužu ji nikde sehnat tak ji budu vyrábět, ale jen se ptám kdyby to náhodou šlo koupit

Odesláno
Původně zaslal: Chip

tome pri repasi tech starsich trmenu, ta propojovaci trubicka mezi pulkama trmene je kupovaná nebo vyráběná.

nemužu ji nikde sehnat tak ji budu vyrábět, ale jen se ptám kdyby to náhodou šlo koupit

já ji mám novou- jde to koupit v podstatě kdekoli kde mají věci na brzdy. v rovném stavu má délku 19cm ale standartně se prodává 20cm což je to samé. koncovky mají závit M10x1 a trubku mají např. na http://www.bekas.cz

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Tričko paráda!:potlesk

Koukal jsem na inzerát v TM:( Snad někdo ocení ten stav (ale v této zemi o tom pochybuju...)

jo ale to už není aktuální jinak bych nepokračoval ve vlákně:)

Odesláno

Tak jsem měl dnes jednání ve firmě HAVEL COMPOSITES. Nechal jsem si nacenit výrobů dílů z uhlíkových vláken pro mé coupé a to : přední kapotu, plastový rámeček okolo budíků a ventilačních mřížek a postranní lišty co jsou na blatnících a dveřích v originále z gumy. No musím říct že to není vůbec jednoduchá výroba-hlavně ta příprava forem. Tak do dvou měsíců bude vše hotovo, jen formy budou zrát 3-4 týdny.

Odesláno

tome ty si naozaj blazen........nestači ti na niektore dieli len neaka folia a bude to vyzerať tak isto ale uplne tak isto akurat že o vela lacnejšie ale ty musiš mať už original material:D ako kapota a lišty v pohode:D ale ramčeky kolo budikov a vetračiek to už je ozaj luxus:D

Odesláno
Původně zaslal: winco

tome ty si naozaj blazen........nestači ti na niektore dieli len neaka folia a bude to vyzerať tak isto ale uplne tak isto akurat že o vela lacnejšie ale ty musiš mať už original material:D ako kapota a lišty v pohode:D ale ramčeky kolo budikov a vetračiek to už je ozaj luxus:D

:D no folii může mít kde kdo-mám rád poctivé věci. I kapota by šla potáhnout skutečným karbonem a bylo by to levnější:D

Forma na kapotu vyjde na 8000kč + dalších 8-9000kč výroba kapoty, lišty forma 2500kč + výroba 2-2500kč, a rámeček okolo budíků se bude potahovat skutečným vláknem ale ten origo základ bude pod ním jelikož by nešla zhotovit forma se všemi úchyty na ty větrací mřížky- za potažení je cena cca 2500kč

jo a kdyby někdo chtěl kapotu tak budu mít formu tak že pak už jen kapota za cca 12000kč

[upravil dne 3.2.2010 tom406]

Odesláno

Tak to já jdu do toho sám. Ale materiál na výrobek je taky od Havla a ochotně i poradily a doporučily. Náhrada za šíbr ale forma se bude dělat Ve výrobně plastových van za flašku a pak už doma laminovat okénko

Odesláno

Tak jsem si objednal olej do auta. Dnes došel poštou. Cena za 5L balení byla velmi nízká protože byl v akci a to super akci. Na tom zatím nic divného je to že jsem objednal 5L + 2x1L dohromady 7litrů protože mám chladič oleje a ten spolkne 2litry navíc. Rozbalím balík a tam na mě vykukujou 4 bandasky:D :Dtedy 8litrů. škoda že jsem neobjednal olej v sudu možná by přišel jeden navíc-a to potěší.

Asi bude mít skladník co vysvětlovat. :D

Odesláno
Původně zaslal: BOSSCZ

Tome co s tim budeš jezdit až to doděláš všecko? Nebo to máš jen tak na výstavku? :D

jezdím s tím hodně často. Pokud jsem doma tak vždy jen tím. Mám ještě 306ku a clio tak že coupé jen ve volnu na výlety.

Odesláno

Ked si doma???

mi chces povedat, ze pracujes niekde inde a este stihas aj prerabat auto???

vies co, zajdi ty len ku doktorovi na prehliadku, ci nie si dajaky superman...:D:D:D

[upravil dne 18/2/10 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...