Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tome prosimtě ty bys mohl vědět - existuje něco jako křížová tabulka pro brzdiče Brembo? Potřebuju nějak zjistit rozměry apod.

Ty co máš na autě byly přímo pro Peugeot nebo to pasuje z něčeho jinýho?

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Tome prosimtě ty bys mohl vědět - existuje něco jako křížová tabulka pro brzdiče Brembo? Potřebuju nějak zjistit rozměry apod.

jestli myslíš Ty přední bremba tak jsou to Typické brzdiče origo BREMBO jen daná automobilka si nechává poupravit rozteč montážních děr. peugeot má rozteč 83mm a třeba fiat coupé má naprosto stejné brzdiče i velikost kotoučů má 305 x 28mm jen ty brzdiče mají montážní rozteč 130mm. Ale není dáno že se brzdiče musí použít pro tyto kotouče. klidně můžou jít i na průměr kotouče 320mm nebo stejně tak 290. ale to už je experiment a dopasovávání. napiš mi co přesně chceš kam použít a od toho se odpíchnu.Já třeba vzadu budu mít na standartních kotoučích dvoupístkové duralové brzdiče NISSAN Skyline tak,že udělat a dopasovat lze cokoli

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: Fusion

jestli myslíš Ty přední bremba tak jsou to Typické brzdiče origo BREMBO jen daná automobilka si nechává poupravit rozteč montážních děr. peugeot má rozteč 83mm a třeba fiat coupé má naprosto stejné brzdiče i velikost kotoučů má 305 x 28mm jen ty brzdiče mají montážní rozteč 130mm. Ale není dáno že se brzdiče musí použít pro tyto kotouče. klidně můžou jít i na průměr kotouče 320mm nebo stejně tak 290. ale to už je experiment a dopasovávání. napiš mi co přesně chceš kam použít a od toho se odpíchnu.Já třeba vzadu budu mít na standartních kotoučích dvoupístkové duralové brzdiče NISSAN Skyline tak,že udělat a dopasovat lze cokoli

Problém mám s tou roztečí. Nabízený brzdiče mají 155mm a já budu mít počítám něco okolo té 90.

Asi by šlo udělat redukci ale až tak daleko nechci jít. Budu hledat dál, už vím ze kterých aut pasují, bohužel nabídka je minimální, popř. za ně chtějí šílenej ranec.

Odesláno

tak dnes jsem vyrobil kotvení pro bezp. pásy . ještě musím zhotovit konečnou fázi kotvy do kastle jen trošku času na to třeba:) Jinak pokud se nic nezmění tak výsledek bude tento. Z hlediska funkčnosti a max. bezpečí co se týče kotvení je toto místo nejideálnější .

post-0-14109606370604_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: oni

bude to asi blbej dotaz,ale jak lidi co polezou do zadu?

to jsem čekal:D:D:D tak jde to uplně v poho podlézt ale chci to udělat tak aby to šlo vyjmout kdybych jel jen tak v plném osazení jako že jsem tak nikdy nejel:D. sériové pásy mám zachovány

Odesláno

taky sem vahal to napsat,ale pak ono,ty to auto nemas na normal cestovani,takze to je v poho,jinak zase proste super,ty na tohle mas proste dar..:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Chip

jen si říkám kdy tam dáš karbonové kapoty a dveře :D:D:D:papa

to bych musel vyhodit hudbu zase:myslim ale v zimě pokud se vše povede jak má půjde motor ven a začneme zvostra:mrk a pak to poletí všechno ven co tam bude navíc. ale to už moc předbíhám. Nebo to nechám manželce a udělám něco jiného

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: Chip

jen si říkám kdy tam dáš karbonové kapoty a dveře :D:D:D:papa

to bych musel vyhodit hudbu zase:myslim ale v zimě pokud se vše povede jak má půjde motor ven a začneme zvostra:mrk a pak to poletí všechno ven co tam bude navíc. ale to už moc předbíhám. Nebo to nechám manželce a udělám něco jiného

motor ven???????? teda tome ty jsi fakt hustej...jinak pokud půjde motor ven,plánuješ tam dát jinej,nebo tenhle upravit?-pokud jinej tak ten tvůj koupím...jen si řekni cenu :papa:papa:papa

Odesláno

Nádhera,tak to se bude manželce sakra dobře brzdit:D Dej mi pak vědět,pojedu se podívat jak do toho auta dává nákup u penáče:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...