Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: KoldasT16

:potlesk pěkný,helo co tam máš za gumy..značka a rozměr díky

moc děkuji i předešlým pisatelům a troška vysvětlení. Ano jak jsem psal třmeny nebo-li brzdiče tam nejsou protože se na nich dělají úpravy a ty gumy jsou FALKEN ZE 912 235/40/18:papa:papa

Odesláno

no Tome koukám že jsi zase pěkně pokročil.... super sound a o zbytku raději nemluvím,jen tiše závidím nad perfektní prací na tvém autí.....

for:BoneDaddy - neboj mě taky,tak jsme dva....

Odesláno
Původně zaslal: s1600

je to nehoraznost:super

bylo by me az lito to vzit na okruh a dat mu za usi...:Dskvela prace..:super

to se ani nikdy nestane Tom co jsem tak poslouchal si to auto staví pro zábavu a do garáže ne na jízdu natož po okruhu:D

Ale máš to čím dál tím krásnější Tome fakt smekám

Odesláno
Původně zaslal: čakom

tom406: je to prostě nádhera:potlesk:potlesk:potlesk

kdy budou třmeny?

jsm rád že se líbí. no třmeny ach jo. mám je u dvou firem které dělají ofrézování ,eloxaci a upravu pro ručku na zadních třmenech ale to jsem už několikrát psal.Ty bremba snad dorazí tento týden a ty zadní netuším. Je s nimi špatná komunikace. přitom to jsou profíci.:( :(

[upravil dne 30.3.2009 tom406]

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Tome parada nadherny auto :) krasna barva a ty byli kola k tomu :):super:super:super:super:super:super:super:super

dík :) no je na tom ještě hodně práce počítám tak dva měsíce a investice za desítky tis. podle mých představ. nejhorší je že když zrovna čekám na nějaké zboží nebo firmu ktrá dělá nějakou tu úpravu tak mě zase napadne nějaká cipovina:D:D. odpojte mě od sítě nebo to nedopadne dobře a nezbyde mi ani na dovolenou. Tak např. včera jsem měl konzultaci se třemi odborníky na autohifi a přehodnotil jsem repro ve voze které jsem už měl koupené a nahradí ho komponentní soustava ve velice slušném provedení:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...