Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem stejný pneu,ale 215/35/18 a určitě lepší volba než FK, neboť ty FK452 jsou hlučnější a řekl bych,že nemají ani takovou přilnavost. Na kolik tě vyšly gumy i s dopravou?

Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

Měl jsem stejný pneu,ale 215/35/18 a určitě lepší volba než FK, neboť ty FK452 jsou hlučnější a řekl bych,že nemají ani takovou přilnavost. Na kolik tě vyšly gumy i s dopravou?

na 10500kč aopravdu jsou jako žvýkačka. směs mi připomíná slicky a to dost

Odesláno

Nevim jestli jsem se te uz ptal Tome, ale jak jsi vyresil pridani paliva po te co jsi udelal vetsi sani? Jenom jsi pridal vic na regulatoru tlaku paliva a pak automaticky leze vic pres vstriky a nebo jsi nejak steloval i vstriky? Budik na A/F jsi psal ze mas, takze pomer hlidas, jen mi neni jasne jak pridat to palivo.. :myslim

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Nevim jestli jsem se te uz ptal Tome, ale jak jsi vyresil pridani paliva po te co jsi udelal vetsi sani? Jenom jsi pridal vic na regulatoru tlaku paliva a pak automaticky leze vic pres vstriky a nebo jsi nejak steloval i vstriky? Budik na A/F jsi psal ze mas, takze pomer hlidas, jen mi neni jasne jak pridat to palivo.. :myslim

hoj. no budík A/F nemám. mám jen vyměněn regulátor tlaku který lze nastavit. tím zvedneš pouze plnící tlak paliva.jinak bys musel změnit mapu ECU aby byl delší vstřik jehly v ms. ,ale to zase na základě vyššího plnění vzduchu.Ta klapka jen zostřila nástup akcelerace ale protože měla jinou geometrii než seriová tak ECU to v nízkých otáčkách nezvládala. Musela by se namapovat. Zatím vozím klapku seriovou

Odesláno
Původně zaslal: tom406

hoj. no budík A/F nemám. mám jen vyměněn regulátor tlaku který lze nastavit. tím zvedneš pouze plnící tlak paliva.jinak bys musel změnit mapu ECU aby byl delší vstřik jehly v ms. ,ale to zase na základě vyššího plnění vzduchu.Ta klapka jen zostřila nástup akcelerace ale protože měla jinou geometrii než seriová tak ECU to v nízkých otáčkách nezvládala. Musela by se namapovat. Zatím vozím klapku seriovou

aha, takze od vahy dal to mas puvodni? :myslim

Odesláno

Původně zaslal: tom406

aha, takze od vahy dal to mas puvodni? :myslim

tam není vaha ale MAP sensor a tomu je to jedno. jediné co se nedá oklamat je klapka která má svou geometrii a k ní snímač polohy

Odesláno

a vykon jsi merit byl? By me zajimalo jaky, jestli nejaky, maji tvoje upravy vliv. Vim, ze nejsi zdaleka hotov, ale jen tak pro zajimavost ;)

Jo no a kolecka jsou paradni!!!! Fakt nadhera :super:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

a vykon jsi merit byl? By me zajimalo jaky, jestli nejaky, maji tvoje upravy vliv. Vim, ze nejsi zdaleka hotov, ale jen tak pro zajimavost ;)

Jo no a kolecka jsou paradni!!!! Fakt nadhera :super:potlesk:potlesk:potlesk

za kola díky:) výkon jsem neměřil. zatím tam není nic zásadního. Ale co je podstatné že měním parmetr váha/výkon a to je mnohdy více než lehké úpravy na motoru a třeba i výfuku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...