Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Pře chvilkou jsem koupil další věcičku.A to hlavici páky řazení: japonský výrobce RAZO. Jde o lehkou 46g!! hlavici z pryskyřice v bílém racing provedení.:)

[upravil dne 15.11.2008 tom406]

post-0-14109603061712_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Podle tý první fotky bych fakt nehádal, že je to řadička :D

Jaká je výhoda oproti originálu? :)

No podle mých výčtů je jasné že mám rád racing styl - především kvalitní a lehké věci. Vzhledek ke sportovnímu interiéru jsem chtěl zrovna bílou řadičku která bude razit hned na oko ahlevně a to mám vyzkoušené, lehkou.Je s tím daleko citlivější a přesnější odezva na zapadnutí jednotlivých stupňů. Tahle váží 46 gramů. což ve srovnání z hliníkovou která má 150 g + je hodně málo. Navíc velikost je navržena pro jezdce WRC.Tak se mi to prostě líbí.

Jinak zatím jsem na úpravách ušetřil asi 70kg -zatím:papa

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

pekne :mrk jsem zvedav az to bude pokupe cele :)

Myslím, že tom406 je natolik marod (myšleno v dobrém), že tohle auto nebude pokupě nikdy. A pokud ano, tak se v něm párkrát sveze a koupí nové, aby mohl začít znovu :D Znám několik podobně nemocných jedinců, kteří jsou svým nadšením odsouzení k neustálému zdokonalování svých plechových miláčků a nikdy nemají hotovo. Já tohle nikdy nepochopil, ale je radost to sledovat a smekám před šikovností :super

Odesláno
Původně zaslal: PnR

mas to velmi krasne, nezdas sa.. zlate rucicky :)

nahodou nejake fotky interieru mas tiez? celkom ma zaujima tvoja palubka

dík. No palubka je zatím taková ale až dokončím panel mezi sedadly a řadičku tak proběhnou změny i tady

post-0-14109603134564_thumb.jpg

Odesláno

Tak a jsem tady zase. do coupé přibudou externí budíky 67mm

pro baterii a tlak oleje v motoru.Jde o americkou značku AUTOMETER serie PRO-COMP.Zatím jsem objednal 2kousky

post-0-1410960322_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Kam je plánuješ ubytovat? Když už někdo něco podobnýho montoval, vždycky se mi líbily pěkně udělaný zástavby kolem A sloupku. Když to jen tak volně trčí v prostoru, tak to není nic moc, si myslím ...

Odesláno

Kam je plánuješ ubytovat? Když už někdo něco podobnýho montoval, vždycky se mi líbily pěkně udělaný zástavby kolem A sloupku. Když to jen tak volně trčí v prostoru, tak to není nic moc, si myslím ...

na sloupky se to taky montuje ale pro to se používají menší 52mm budíky.Tyhle jsou 67mm a budou v kapličce která je určena na palubku. těch možností instalace je hodně ale snad si nikdo nemyslí že mi to tam bude držet třeba na pásce s volně ležícími dráty:bojim:D

Odesláno

..snad si nikdo nemyslí že mi to tam bude držet třeba na pásce s volně ležícími dráty:bojim:D

zvejka to jisti.. ;):D jinak budik je to poradnej :super

Odesláno
Původně zaslal: čakom

budíky pěkný:super

kolik přibide gramů?

k tomu budíku na tlak oleje je i nějaký příslušenství pro montáž?

ANO. k budíkům jsou samozřejmě čidla teda k tomu jednomu.Budíky se dělí na mechanické a elektrické. ty el. mají v sadě čidlo a ty mech. mají vysokotlakou pancéřovou hadičku která se napojí na okruh a ten olej vede až do budíku.já mám el.

A napojení bude snadné protože mám olej.chladič s externí přírubou na které jsou připraveny díry pro čidla budíků.

Jinak tohle je komplet nabídka budíků Autometer

http://autometer.com/cat_gaugeseries.aspx

post-0-14109603223961_thumb.jpg

Odesláno

toto jsem našel pro umístění budíků na 206ku

post-0-14109603226436_thumb.jpg

Odesláno

a tohle taky na 206. v británii. vyšlo by to na 1000kč

wow to su presne tie ktore potrebujem, som hladal na slovenskych a ceskych strankach, ale vsade mali iba budiky s displejom dnu v nich (nie medzi), nikde som nenasiel presne taketo... prosim ta posles link na ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...