Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

vypadaj opravdu dobre :super k TV jak delany.. :D

nebo k PC spolu s volantem a pedaly pustit GRIDa a jedeeeem. pak jeste rukavice a na hlavu prilbu, at se zazitek umocni... no a samozrejme 124cm plazmu :super:D:D

Odesláno

Koukám že nikdy nespíš:D Auto je nádherný,výbava taky,performance úprav jak naděláno a ještě to všechno k sobě ladí jak prd*l na hrnec....Nádhera!

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Koukám že nikdy nespíš:D Auto je nádherný,výbava taky,performance úprav jak naděláno a ještě to všechno k sobě ladí jak prd*l na hrnec....Nádhera!

:Dděkuji.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Moc pěkný! Co obnáší instalace? Jak vychází úchyty? A co pásy a jejich uchycení? :)

Držím palce, ať je to brzo všechno v kupě :super

tak uchycení pro nové pásy je jednoduchá-celkem.Boční uchycení je pod šrouby stávajících pásů a jediné co zbývá dořešit je uchycení za sedačkama na ramenní popruhy. budu dělat kotvy mezi zadní sloupky tam kde se kotví zadní pásy bude výztuha. A uchycení sedaček je jednoduché.Očesal jsem stávající pojezdy tak aby zůstaly jen kolejničky a mezi ně se vevaří profil 15x15x2. resp. dva profily, a do nich jen díry pro M8 a hotovo.jen je potřeba kotvit co nejníže - nahoru to jde vždycky podložit:papa

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Teď jen namontovat a modlit se, aby to všechno fungovalo jak má :super

no jestli myslíš ty pojezdy tak to je odskoušeno. asi 10x. Jednou jsem to dělal na 309ce a prostě jsem to povařil najednou a moc to nepasovalo.Už jsem poučen tak jsem to vařil a připasovával postupně.:):)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...