Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

Ja myslim, ze to bude parada, stejne jako vsechno co Tom doposud udelal! :super

No děkuji moc za chválu. Teď abych se jóó snažil abych nezklamal. No budu informovat:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: gasaxx

No tak to jsem teda zvědavej, jak to auto jednou bude vypadat, páč teď vypadá jak výstavní kousek z nějakýho vesnickýho vrakoviště...:D:D:D

no uvnitř je mi z toho zatím na blití:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: gasaxx

No tak to jsem teda zvědavej, jak to auto jednou bude vypadat, páč teď vypadá jak výstavní kousek z nějakýho vesnickýho vrakoviště...:D:D:D

no uvnitř je mi z toho zatím na blití:D:D:D

Takhle kdybych rozebral auto, tak neusnu, že už to nedam dohromady. Jsi fakt dobrej borec! :super

Odesláno

Ty váhy sou zajímavá informace. Zrovna o víkendu jsme se s kámošem pozastavovali nad větičkou z techničkáku, kde se píše zhruba \"V závislosti na nadstandadní výbavě se může zvyšovat pohotovostní a snižovat užitečná hmotnost až o 125kg\" On tomu furt nechtěl věřit, já říkal že to možný je, tak teď vidím, že celkem bez problémů :)

Už se těším na rám :aut

Odesláno
Původně zaslal: subin

nejsem si jist,ale u rámu(klece) asi nezískáš povolení k provozu na silnici,nebo se pletu?:myslim

myslim, že jsou firmy, který to dělaj homologovaný. My máme dvě auta s rámem, oboje na značkách a s homologací

Odesláno

Tak sem to celí prolez a je to jak ten pořad na primě jak se staví sen jen trochu jinak nádhera paráda super prostě tak by to mělo vypadat ... .. Ufff..

P.S: už aby tady byla finální verze ?... možná by stálo za to ztoho sesmolnout knížku :-)..

[upravil dne 4.11.2008 Welis]

Odesláno

Trocha vysvětlení protože se mě sem tam někdo ptá. Tak ten přední znak jsem zdemontoval a lvíčka taky a na místo toho plastu pod ním jsem vyřezal carbonovou destičku. Tak ,že žádná samolepka ani náhraška:papa

[upravil dne 4.11.2008 tom406]

post-0-14109602864714_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

vypadá to rozhodně zajímavě:super

nevím jestli se tu už někdo ptal já jsem to teda neviděl, ale co všechno necháš v interieru?

to stále zv ažuju ale budou tam sedačky MOMO a závodní pásy a volant a budíky a ty pásy se kotví na rozpěře vzadu tak uvidím jestli sedačky vzadu zůstanou.Vše se bude odvíjet od sedaček až příjdou.Pak se uvidí.Ale bude max odlehčení vrámci možností. Jinak určitě půjde pryč rezerva 22kg to je hnus.

Kdyby to vlezlo tak dám dozadu ještě jednu sedačku doprostřed. Stejnou jako ty přední.Ale je to coupé a střecha vzadu se sklání dost dolů tak se nechme překvapit co z toho vyleze.Každopádně budou vzadu dvoupístkové brzdiče Nissan skyline a možná hydraulická ruční brzda a přes zimu něco na motoru určitě duralové rozvdové kola:papa:papa

post-0-14109602865089_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

tome, ze ty se pristi rok chystas na Le Mans??.. :D

:D:D:D no kapku se to ubírá jiným směrem než jsem původně plánoval.Ale manželka a tomu nebudete věřit sponzoruje spoustu věcí do auta včetně např. sedaček.Fakt max. podpora.Mi nosí i jídlo do garáže abych vydržel:D:D

[upravil dne 4.11.2008 tom406]

Odesláno

:D:D:D no kapku se to ubírá jiným směrem než jsem původně plánoval.Ale manželka a tomu nebudete věřit sponzoruje spoustu věcí do auta včetně např. sedaček.Fakt max. podpora.Mi nosí i jídlo do garáže abych vydržel:D:D

a kde ze se takova manzelka sezene?? :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

a kde ze se takova manzelka sezene?? :aut:D

kde? nevím ? je jich asi málo no.jednoduchý recept. Nikdy netajit prachy ani ty co jsou bokem!! funguje to a pak není problém dát do auta třeba 10tis. každý měsíc:)

jinak tady je ručka hydraulická

post-0-14109602865515_thumb.jpg

Odesláno

Konečně je tady na fóru opravdový tuner a ne ti srandisti v sekci Tuning, co si dají na auto laminátovou lištu a mají pocit, že z auta udělali závoďák :D Líbí se mi tvůj přístup k přestavbě vozu. Je vidět, že auto stavíš pro sebe, pro své potěšení a ne pro machrování před kolemjdoucími. Jen tak dál a držím palec.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Konečně je tady na fóru opravdový tuner a ne ti srandisti v sekci Tuning, co si dají na auto laminátovou lištu a mají pocit, že z auta udělali závoďák :D Líbí se mi tvůj přístup k přestavbě vozu. Je vidět, že auto stavíš pro sebe, pro své potěšení a ne pro machrování před kolemjdoucími. Jen tak dál a držím palec.

No klaním se za pochvalu.:mad: díky:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...