Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma  

1. 1. coupé V6 powered by tom406 - impreza je doma

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

moji galerii uvidis,kdyz kliknes na odkaz u meho podpisu.to vis,proti tobe je takovej obycejnej,ale jsem za nej rad,mam ho 14 mesicu a jsem s nim moc spokojenej.

Odesláno

Jinak auti mam ke kazdodenimu jezdeni,druhy auto nemam,ale az bude vyreseny bydleni,tak si na bezny jezdeni kopim jine a tohle bude spinkat v garazi a jezdit jenom na vylety apod.

Odesláno

Tom406: vyfuk bude made in USA a jenom ho potrebuju namontovat a zarezat pulu do narazniku, v Havirove to delal jeden borec sice ta dilna vypadala hrozne , ale byl na to dobrej pekne vyrezane vsechno , ne zadne vyhryzane apod :D

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Tom406: vyfuk bude made in USA a jenom ho potrebuju namontovat a zarezat pulu do narazniku, v Havirove to delal jeden borec sice ta dilna vypadala hrozne , ale byl na to dobrej pekne vyrezane vsechno , ne zadne vyhryzane apod :D

Biffe, tady tenhle člověk dělá super věci. Sám si výfuk změří, ohne. Prostě super prácička podle mě. Znám asi 5 lidí, kteří od něj něco mají a neslyšel jsem kohokoli z nich si stěžovat. Výfuk buď sám vyrobí, nebo ti namontuje ten který si doneseš. Sídlí v Hradci. A to že dělá výfuky pro autokros je docela dobrá reference podle mě. :super

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Zkus se zeptat tady http://www.sportovniautodoplnky.cz ... má pěknou tuning dílnu a je \"dost\" šikovný ! Jenom nevím jestli montuje z dovezeného.

Záleží na tom z kterých Albrechtic jsi :D

Odesláno

Chlapi dikes moc zkusim sehnat neco tady pobliz a kdyz nic tak si udelam vylet do Hradce Kralove :) Stejne se chystam behem pristiho roku na komplet vyfuk na zakazku tak uvidime ;)

kazdopadne dikes

Odesláno

Tak jsem dnes konečně dopojil palivovou rampu a externí regulátor tlaku paliva. Jěště čekám na duralové řemenice a startujeme. Už je na čase po 4ech měsících;);)

post-0-14109599287355_thumb.jpg

Odesláno

slouží k regulaci tlaku paliva.čerpadlo je schopno tlačit třeba až 12bar. a pomocí regulátoru se tlak udržuje na konstantí hodnotě ve všech otáčkách motoru.je to v závislosti konkrétního motoru ale běžně se tlak pohybuje okolo 3 bar.má ho každý motor. jen tenhle je štelovatelný a má i vestavěný budík tlaku.

Odesláno

no musí sehnat pracovní tlak ale mělo by to být asi 3bar. dá se nějakou desetinu zvednout tlak aby se ještě líp rozprášilo palivo ale je třeba dávat pozor,Mohly by časem prokápávat vstřikovače

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...