Issbia Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 zdravím, dala jsem do vyhledávače vyhledat 306gti a nenašlo to opravdu nic, nevíte někdo nějakej odkaz na tohohle ,,draka,, ? chtěla bych se o tom dozvědět něco víc a koupit se to asi jen tak taky nedá? díky Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. únor 2008 Odesláno 25. únor 2008 Původně zaslal: Issbia zdravím, dala jsem do vyhledávače vyhledat 306gti a nenašlo to opravdu nic, nevíte někdo nějakej odkaz na tohohle ,,draka,, ? chtěla bych se o tom dozvědět něco víc a koupit se to asi jen tak taky nedá? díky zkus zadat GTi 6 a vypadne ti několik profilu místních členu :papa Citovat
Vvitty Odesláno 28. únor 2008 Odesláno 28. únor 2008 zkus zadat s16 koupit se to samozrejme da, jako vsechno, ale je to o penezich a trpelivosti. obcas se v nabidkach nejake v peknem stavu objevi, i kdyz vetsinou spise za hranicemi. v CR se vetsina tech co jsou na bazarech da oznacit spis slovem popelnice, nez auto. a tech par lidi, co je ma a ma je v dobrem stavu, se jich nechce zbavovat pocitej tak 130-150 tisic, pokud bude v peknem stavu. [upravil dne 28.2.08 Vvitty] Citovat
mio Odesláno 5. březen 2008 Odesláno 5. březen 2008 Něco jsem našel.Pro zajímavost je to z r.2002. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.