Michal-OL Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 Právě že do toho konektoru nejde vůbec štáva. Jsou tam dva a elektr. jde pouze a jen do jediného káblíku a to je ventilátor,jinak do všech ostatních nejde. Napadá mne jestli nemůže být ještě dál po káblech nějaký konektor který by byl třeba rozpojen ale nevím no. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 8. duben 2014 Odesláno 8. duben 2014 pochopil si co ti napsal ?? najdi si piny na ktere jsou napojene zarovky, skus tam privest 12V jestli zarovky rozsviti skontroluj jestli konektor neni volnej a pokud tio jde stava jen do 1 pinu je jasne ze kdyz neco leze dovnitr musi neco list i ven - to znamena ze kdyz zapnes klimu, ohrev okna nebo co vsechno na tom panelu je zapnute zacnou ty kabely ozivat !!! Citovat
Nick406 Odesláno 21. únor 2015 Odesláno 21. únor 2015 Nápodobně dneska jsem vyndal budíky vzal je domů abych vyměnil žárovku připojím zpět a svítí mě jen rafiky a půlka rychloměru přitom než jsem to odpojil tak to svítilo jak má,zítra jedu pro žárovky tak snaf to bude tím. Citovat
Nick406 Odesláno 24. únor 2015 Odesláno 24. únor 2015 Tak žárovky jsem koupil nové vše svítí a funguje jak má ovšem dneska vyjedu a neukazoval mě po cestě dvakrát rychloměr tak jsem zmáčkl tlačítko pro vynulování denního počtu a KM a pak to bylo OK studený spoje jsou v pořádku a čidlo to nebude počet kilometrů se načítá kde může být chyba??.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.