třídvířko Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Zdar chlapy.Nevíte někdo,jak se rozdělává ten vnitřní kloub u řízení?Je v něm vůle a bouchá mi při projetí nerovnosti kolo.Pravá strana.Je tam prachovka,pod ní ten kloubek,myslim že je tam nějaká ségrovka,ale nevim..Tak jestli někdo víte,tak prosím poraďte.Peugeot 309 D bez serva.. Citovat
subin Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 nejsem si úplně jistej jak u tohodle,ale u jinejch aut bývá ten kloubek našroubovanej do hřebenu,mělo by bejt na kloubku osazení na plochý klíč Citovat
Davidf Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Původně zaslal: třídvířko Zdar chlapy.Nevíte někdo,jak se rozdělává ten vnitřní kloub u řízení?Je v něm vůle a bouchá mi při projetí nerovnosti kolo.Pravá strana.Je tam prachovka,pod ní ten kloubek,myslim že je tam nějaká ségrovka,ale nevim..Tak jestli někdo víte,tak prosím poraďte.Peugeot 309 D bez serva.. Já mám jen tohle,ale to ti asi nepomůže,co? Citovat
Davidf Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Původně zaslal: Davidf Původně zaslal: třídvířko Zdar chlapy.Nevíte někdo,jak se rozdělává ten vnitřní kloub u řízení?Je v něm vůle a bouchá mi při projetí nerovnosti kolo.Pravá strana.Je tam prachovka,pod ní ten kloubek,myslim že je tam nějaká ségrovka,ale nevim..Tak jestli někdo víte,tak prosím poraďte.Peugeot 309 D bez serva.. Nevložil jsem foto. Citovat
igor.sk Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Čaves. JA som ho menil. Ide to pod lisom /malinkým / velice ľahúčko. V Italian service /ND - mi ho vyťiahol z regála a povedal - tento tam ide - viac som sa nepýtal. Prehodil a bolo to nebe a dudy... Citovat
třídvířko Odesláno 17. únor 2008 Autor Odesláno 17. únor 2008 Děkuji.Musim pod to lehnout a doufám,že to půjde rozdělat na autě.Nerad bych to vyndával celý ven.. Citovat
kobra Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Budeš to muset vyndat , v autě k tomu není přístup. Citovat
Marcel505 Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Původně zaslal: třídvířko Zdar chlapy.Nevíte někdo,jak se rozdělává ten vnitřní kloub u řízení?Je v něm vůle a bouchá mi při projetí nerovnosti kolo.Pravá strana.Je tam prachovka,pod ní ten kloubek,myslim že je tam nějaká ségrovka,ale nevim..Tak jestli někdo víte,tak prosím poraďte.Peugeot 309 D bez serva.. Jestli myslíš táhlo řízení, tak to je na 309 našroubovaný do hřebenu a povoluje se nejlíp hasákem, sikovkama a jistí to zajišťovací podložka která je mezi táhlem a hřebenem. A celý tohle je schovaný pod prachovkou. Zahledej na foru, probírali jsme to tu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.