Blizzard Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 Odkaz na fajn trance rádio : http://www.etn.fm/ Citovat
Stifler Odesláno 8. únor 2008 Odesláno 8. únor 2008 Výborný rádio. Edit: Kde jsi k tomu přišel? Fakt super! [upravil dne 8/2/08 Stifler] Citovat
Blizzard Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: Stifler Výborný rádio. Edit: Kde jsi k tomu přišel? Fakt super! [upravil dne 8/2/08 Stifler] prohlížel jsem před měsícem nějaký trance blogy a narazil jsem na link na tohle Citovat
Stifler Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Stifler Výborný rádio. Edit: Kde jsi k tomu přišel? Fakt super! [upravil dne 8/2/08 Stifler] prohlížel jsem před měsícem nějaký trance blogy a narazil jsem na link na tohle Aha, tak to jo...zrovna ho poslouchám... [upravil dne 9/2/08 Stifler] Citovat
Blizzard Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Stifler Výborný rádio. Edit: Kde jsi k tomu přišel? Fakt super! [upravil dne 8/2/08 Stifler] prohlížel jsem před měsícem nějaký trance blogy a narazil jsem na link na tohle Aha, tak to jo...zrovna ho poslouchám... [upravil dne 9/2/08 Stifler] no, já od tý doby neposlouchám nic jinýho .. každej den v práci i doma Citovat
destiny Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Měl bych taky něco: http://www.di.fm/ Hrají tam super, ale bohužel jen v nízké kvalitě zadarmo, za lepší kvalitu se platí a pustit těch pár dolaru stojí za to. Citovat
Blizzard Odesláno 9. únor 2008 Autor Odesláno 9. únor 2008 jj Digitally Imported je už v základu uložený v nových winampech. a možná i lepčí kvalita Citovat
destiny Odesláno 9. únor 2008 Odesláno 9. únor 2008 Já už to rádio znám dlouho, ještě z dob, kdy bylo celé grátis. Pak se jim ale značně zvedla posluchovost, tak to zpoplatnili. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.