Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

S navigacemi je to složitější a dost nebezpečné. Pokud strčíte do RT3 MM s verzi menší 5.49 cd s verzi 6.x tak je zničíte. Verze se zjistí podržením tlačítka MENU, v tabulce to vyběhne.

Monochrom 206 do 2003,406,607 Siemens VDO. Není nic pro CZ.

Barevná malá 607, VDO Dayton, je zatím nejlepší pokrytí od teleatlasu ze všech navigací. Je celá Evropa.

Barevná velka 307,407,607,807, Magnetti-Mareli RT3 data Navteq, CZ, SK je horší.

monochrom Magnetti-Mareli RT3, 206,307,407, jiný system, stejná data Navteq.

RT4 30GB HD 407 atd. jiný system , stejná data Navteq.

Je celá Evropa.

Data Navtequ jsou přesnější , mají více POI . Letos by měl PSA koupit poslední data Navtequ a pokrytí by se mělo srovnat s Teleatlasem.

Citroen má uplně to samé.

Odesláno

Menu aj keď mám ovládanie iba na dialkové? Ráno skúsim.

Inak, ďakujem všetkým za príspevky. Je to tu najkompletnejšie a dosť seriózne popísané a nie je len strohé CZ a SK nie je a ani nebude ...:P. Ešte raz dík Milhaus65 a Dydzej, odpovede hodné profíkov.

Odesláno

Prosím o radu jak na navigaci VDOdayton MS 4200.Český návod mám mapy mám celé evropy i ČR z r. 2005/06,ale po zadání adresy píše \"inactive country,the country you are in is not active for navigation.Z cd to ale čte vložené mapy /Pol.Něm.ČR.Najde to i v okolí např. benzinky, nádřaží, park. atd.Když zadám cíl píše \"destin.inactive country not active\" a chce cd.Navi je dovezená z Německa,pomůže ji kalibrovat nebo zaregistrovat na http://www.vdodayton.com/ ?Ještě prosím jestli někdo nemá češtinu a novější mapu ČR.

Odesláno

Doteraz som riešil alarm..ÚSPEŠNE..a teraz skúsme navigáciu.Lebo tá mi naozaj nedá spať.Človek kúpi auto za toľké peniaze a nerozumie mu.(kominikuje po francúzky)Chceš aby ti fungovala sériovo montovaná navigácia......doplať min.10 000 sk.(a to bez záruky,že všetko bude fungovať ok.)Preštudoval som viaceré fóra (aj citroen ) a vidím,že viacej nás má spoločný problém----\"navigácia\"

Odesláno

Ve 406 ce je navigace monochrom Siemens stejná je i v 607. Je jiná než Siemens VDO - barevná třeba ve 607. RT3 je zase uplně něco jiného. Do 406 není mapa východní evropy. Pokud budete dělat pokusy se systemovým CD a strčíte ho do blbé verze, hrozí zničení jednotky.

Odesláno

to by som neryskoval. To by musela byť overená správa od PEUGEOT. A to už som sa zmieril že nebude. Lepšie niečo a funkčné ako opatrovať \"mrtvý televízor\"

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dobrý den,

v současné době dostupné CD společnosti Navteq zahrnující Východní Evropu je CD Alpský paket verze 2006/2007 (obsahuje mapy ČR-SR-Rakousko-Švýcarsko-Jih Německa-Sever Itálie), cena 4625kč.

Z další nabídky lze pořídít státy západní evropy za stejné ceny

S pozdravem .........

:o:o:o:o

Skusím pátrať

ale moc mi toto tvrdenie nesedí

http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/sk_SK/-/EUR/ViewProductDetail-Start?ProductUUID=Ib8KCggRgoAAAAEOoeVtND2Z&CatalogCategoryID=1HMKCggRZmcAAAET29sFeT2S&JumpTo=OfferList

[upravil dne 22/4/08 igor.sk]

Odesláno

No, odpísal som tomu pánovi že asi hodil haluz a budem velmi rád keď ma presvedčí o opaku. Lebo tento paket je tu k stiahnutiu a ČR a SR tam nieje ani škrt.:bacha

Odesláno
Původně zaslal: igor.sk

Poslal som im otázku. Tak sa uvidí.:D

[upravil dne 21/4/08 igor.sk]

Pisal som im aj ja,dostal som rovnaku odpoved a na dalsiu otazku ohladne obsiahnutia CR a SR na cd sa mi uz neozvali.

Inak,nemate niekto systemove cd do siemens monochrome?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...