Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ajven

ja som nasiel 4000Sk pri bankomate, tak som si dal vyhladat podla listkov pri bankomate kto vyberal prachy, aby mi zistili ze kto tam v dany den bral prachy a povedali mi cislo na chlapika ktory tam nikdy nebol :o:o:o

Policajtom som to nedaval a stale som cakal asi pol roka ze sa niekto najde. Ked sa nikto nenasiel.

Tak som minuly rok v januari musel najst prachy na spojku tak som ich pouzil.

Ale pravdupovediac, viac ma sralo ze si ich ten skutocny majitel nenasiel. Nechcel by som byt v jeho kozi. Preto som mal sucit s nim.

Tož u mý ženský to bylo naopak - prostě si vzala kartu a prachy ne /2.000,- což je pro mě dost peněz tam nechala/.

Byl hroznej problém ve spořitelně zjistit kdo později prachy odebral - i když tam maj kameru. Prostě mi to neukázali.

Kecy o ochraně osobních údajů....

Byl jsem to nahlásit na Policii - ale moc šancí mi nedávali - jestli bude mít jinou barvu tož z něho nic nevyrazím,

Nakonec ten dotyčnej ty peníze přinesl osobně s tím, že je našel u bankomatu jeho otec / asi ho někdo ze spořitelny varoval/.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: macik.83

Stare jak Jetuzalem, ale furt dobre :D

Jetuzalema neznám, ale Metuzalem dosáhl 969 let. ;)

Jméno Metuzalém (Metúšelach) je jméno jednoho z deseti patriarchů, které uvádí První kniha Mojžíšova (Genesis) v kapitole páté: Adam, Šét, Enóš, Kénan, Mahalel, Jered, Henoch, Metúšelach, Lámech a Noe. Každý z nich podle Bible dosáhl velmi vysokého věku (až devět set let), nejvyššího však právě Metuzalém - 969 let.To se ještě nikomu nepovedlo! Proto má tento patriarcha v češtině výrazné jméno Metuzalém.

V češtině se používá úsloví „starý jako Metuzalém“ pro vyjádření výjimečně vysokého věku.

A co gdyž natáh paprče vo rok dřív nebo pozdějc - co se asi tak změní a kdo to přesně dokáže??? :P :P

Jo a "Genesis" znám hudební skupinu celkem dobrá !!! :mrk :mrk

Odesláno

to já našel na dně 4m hlubokýho bazénu 100kč :), jednou na ulici 1000covku a pak nějaký drobný. nicméně jsem předloni někam zašamtročil 5000 a nevim kam. :myslim Holt někdo měl šťastnej den :D

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

to já našel na dně 4m hlubokýho bazénu 100kč :), jednou na ulici 1000covku a pak nějaký drobný. nicméně jsem předloni někam zašamtročil 5000 a nevim kam. :myslim Holt někdo měl šťastnej den :D

:myslim:myslim:myslimTa stokoruna byla papírová?:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Jiři II.

To všechno ,co tu píšete jsem ztratil já.Adresu kam to vrátit napíšu mailem a vopovažte se mi nechat zahrát...:D

Jo jo kolem 8mý hodiny večerní Ti budou hrát !!! :D :D:P :P

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Já našla asi před 10lety v Krkonoších na Mísečkách v létě foťák, pak opět v Krkonoších asi 10marek a pak Řecku pár euro, toť asi vše a ještě vlastně taky děštník, ale pánskej :nevim .

No, to je divný, já jezdim na Mísečky mnohokrát přes celej rok a zatim žádnej nález... :( Co dělám špatně??? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Já našla asi před 10lety v Krkonoších na Mísečkách v létě foťák, pak opět v Krkonoších asi 10marek a pak Řecku pár euro, toť asi vše a ještě vlastně taky děštník, ale pánskej :nevim .

No, to je divný, já jezdim na Mísečky mnohokrát přes celej rok a zatim žádnej nález... :( Co dělám špatně??? :myslim

Asi si už turisté dávají větší pozor :myslim . Foťák mám pořád doma a je funkční, ale v dnešní době je to už archiválie :D .

Odesláno

Asi si už turisté dávají větší pozor :myslim . Foťák mám pořád doma a je funkční, ale v dnešní době je to už archiválie :D .

No, asi jo, nebo já špatně koukám. Kde přesně jsi to našla??? :D:mrk No, před deseti lety to ale bylo plně funkční a "new" model, ne??? :D Ono, kdyby měl každej vzpomínat, jak by jeho nález vypadal po deseti letech, to bysme tu byli za chvíli jako v muzeu. :D:potlesk:papa

Odesláno

:D:D:Dšpatně se asi koukáš.Nesmíš být rychlejší:D:D

[upravil dne 8/2/08 adraj]

Odesláno

No, asi jo, nebo já špatně koukám. Kde přesně jsi to našla??? :D:mrk No, před deseti lety to ale bylo plně funkční a "new" model, ne??? :D Ono, kdyby měl každej vzpomínat, jak by jeho nález vypadal po deseti letech, to bysme tu byli za chvíli jako v muzeu. :D:potlesk:papa

V té době to byl docela dobrej foťák, nějaká Minolta. Kde jsem ho přesně našla, to už netuším :(, od té doby jsem tam nebyla, takže bych asi ani teď nepoznala, kde to bylo. Akorát vím, že tam byl pěkný výhled, ale to ja na Mísečkách asi všude :D :D .

Odesláno
Původně zaslal: adraj

:D:D:Dšpatně se asi koukáš.Nesmíš být rychlejší:D:D

Nesmim bejt rychlejší v hledání než turisti, co něco ztratěj??? Na tom něco bude... :myslim:D

Odesláno

...... Akorát vím, že tam byl pěkný výhled, ale to ja na Mísečkách asi všude :D :D

jj, výhled nádhernej...Doporučuju každýmu-->v létě nebo v zimě, furt je tam krásně...Kolikrát je tam líp, než u nás pod kopcem. :papa

Odesláno

pekne.. ja som raz nasiel trcat 1000 ku z bankomatu. tak som sa snazil najst toho chlapa co odtial odisiel, nepodarilo sa, tak som kamaratovi kupil 12 rocnu whisky :-) raz sa mi stalo, ked som kupoval nanuk tak mi vidali namiesto 100vku (daval som 200sk) 500 sk.. sam som si to ale nevsimol, az ked som patral odkial sa tam vzala 500vka ked som mal len 200 sk.:)

Odesláno

jj. pak jsme ji s kámošem šli propít do baru :) (jen co uschla)

Odesláno

jj. pak jsme ji s kámošem šli propít do baru :) (jen co uschla)

:myslim:myslim:myslim:D:D:DNé že bych rýpal:D:D:D,ale neplave náhodou papír?
Odesláno

ja jsem nasel 1000,- na svobodaku, ale to jsem byl jeste na zakladce, takze jsem to ani neprochlastal ani neutratil za holky, ale ulozil do kasicky a sestril na svuj prvni pocitac :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...