M.a.R.i Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 No,taky mi to nejde moc do hlavy s těma hella. Jestli je to přestavbová sada. Hella by je vyrábět neměla Citovat
omegaalfa Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 žárovky a xenony kupovat na aukru mi nepřijde 2 krát rozumné.... hlavně aby ti to svítilo aspon chvíli Citovat
Guest PP205 Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 Toto neni prestavbova sada :-) jen nekdo to z toho udelal. RJ a vybojky k sobe nepatri !!! je to dodelany. Ale teoreticky to muze fungovat. Citovat
Demo Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 Ja mam treba xenony z aukra - po 3 tydnech mi odesel ballast. Vyreseno kus za kus, beh cca 3 dni. Takze nevidim problem... Citovat
M.a.R.i Odesláno 4. únor 2008 Odesláno 4. únor 2008 Ano, přesně tak. Na aukru jsou teď v nabídce Bixenon H4 za 3500, digitální ballasty + 300 a záruka na výbojku je 1rok,což není standart. Maj velice vstřícné jednání. Dnes jsem u nich objednával. Citovat
MatrixChose Odesláno 4. únor 2008 Autor Odesláno 4. únor 2008 Tak uz je mam doma a pokud bude zitra v praci cas, pustim se do montaze. Citovat
subin Odesláno 5. únor 2008 Odesláno 5. únor 2008 Původně zaslal: omegaalfa žárovky a xenony kupovat na aukru mi nepřijde 2 krát rozumné.... hlavně aby ti to svítilo aspon chvíli Na aukru je draží i přímo dovozce do Čr,cena vychází na 2600kč a mají prodejnu v Praze.Zatím sem neslyšel o problému s jejich výrobkem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.