Stifler Odesláno 31. leden 2008 Odesláno 31. leden 2008 Původně zaslal: OldtimerMan Kde si mi ztratil lištu ze dveří né sranda,díky:papa No abych pravdu řekl je to na můj názor na francouzské auta a naše silnice trochu moc tvrdé,ale jel sem v tom pouze jednou,pak rána a už mě táhli:( Tlumiče Sachs a pružiny KW,ale to už tam bylo:mrk No, já měl na XSičku komplet podvozek od Eibachu a paráda, krásně to drželo i v zatáčkách projížděnejch ve vysoký rychlosti. Teď u GTička je to měkký jako prase a už jsem si s tim při vyjíždění z parkoviště od Makra v Praze na Čerňáku stihnul i pěkně štrejchnout předkem o asfalt. Musim si na tu menší tuhost zvyknout...i do zatáček se to naklápí víc než XSičko. Citovat
OldtimerMan Odesláno 1. únor 2008 Autor Odesláno 1. únor 2008 Původně zaslal: Stifler No, já měl na XSičku komplet podvozek od Eibachu a paráda, krásně to drželo i v zatáčkách projížděnejch ve vysoký rychlosti. Teď u GTička je to měkký jako prase a už jsem si s tim při vyjíždění z parkoviště od Makra v Praze na Čerňáku stihnul i pěkně štrejchnout předkem o asfalt. Musim si na tu menší tuhost zvyknout...i do zatáček se to naklápí víc než XSičko. Mě se zdá že ten přede mnou to nahnal vzadu spíš na torzkách... Jo no,s mojím XS sem už taky lízal asfalticu:D Citovat
Stifler Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 Původně zaslal: OldtimerMan Mě se zdá že ten přede mnou to nahnal vzadu spíš na torzkách... Jo no,s mojím XS sem už taky lízal asfalticu:D No, mě se zdá, že u 306ek to vzadu ani jinak než na torzkách nejde...jen tam dáš tvrdší brka, ale nevim...Abych nekecal, kdyžtak mě kdokoliv opravte. Citovat
OldtimerMan Odesláno 1. únor 2008 Autor Odesláno 1. únor 2008 Původně zaslal: Stifler No, mě se zdá, že u 306ek to vzadu ani jinak než na torzkách nejde...jen tam dáš tvrdší brka, ale nevim...Abych nekecal, kdyžtak mě kdokoliv opravte. tak ,,brka" sou ty torzky,takže čím níž tím měkčí Citovat
Stifler Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 Původně zaslal: OldtimerMan Původně zaslal: Stifler No, mě se zdá, že u 306ek to vzadu ani jinak než na torzkách nejde...jen tam dáš tvrdší brka, ale nevim...Abych nekecal, kdyžtak mě kdokoliv opravte. tak ,,brka" sou ty torzky,takže čím níž tím měkčí No, nejsem si jistej, ale mam za to, že torzky jsou zadní "tlumiče" a "brka" jsou prostě jen pružiny. Asi takhle (moje sundaná náprava z XSička): Nebo se pletu???????? Citovat
OldtimerMan Odesláno 1. únor 2008 Autor Odesláno 1. únor 2008 :DNééé,to co máš označené jako tlumiče jsou ve skutečnosti opravdu tlumiče,ale to co máš jako pružiny jsou jen pryžové manžety,které zabraňují bordelu aby se dostal do tlumiče. Jako pružící prvek ,,brka" slouží torzní tyče ,,torzky",na tom tvojem obrázku jsou to ty dvě červené tyče vedoucí podél té žluté trubky...:D:D Citovat
Béďa Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 presne tak, vzadu je jen tlumic a torzka ktera je tam misto pruziny.. ale snizovanim na torzce si myslim ze auto pritvrdi a nezmekci.. Citovat
OldtimerMan Odesláno 1. únor 2008 Autor Odesláno 1. únor 2008 no právě že je to naopak,fakt:super Citovat
Béďa Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 Původně zaslal: OldtimerMan no právě že je to naopak,fakt:super nevim, v praxi to vyzkousene nemam.. ale kdyz ma ta pruzina(v tomto pripade torzka) mensi moznost propruzeni tak by to melo tvrdnout ne?? Citovat
Stifler Odesláno 1. únor 2008 Odesláno 1. únor 2008 Původně zaslal: OldtimerMan :DNééé,to co máš označené jako tlumiče jsou ve skutečnosti opravdu tlumiče,ale to co máš jako pružiny jsou jen pryžové manžety,které zabraňují bordelu aby se dostal do tlumiče. Jako pružící prvek ,,brka" slouží torzní tyče ,,torzky",na tom tvojem obrázku jsou to ty dvě červené tyče vedoucí podél té žluté trubky...:D:D Aha, tak to jsem teda fakt pořádná lama :D Ale taky si myslim, že se to přitvrdí...nebo alespoň ten můj Eibach je tvrdej fakt perfektně, ale ne zase moc...prostě tak akorát... Citovat
chuck11 Odesláno 2. únor 2008 Odesláno 2. únor 2008 Našel jsem v kompu tyhle dvě fotky bodykitů Citovat
OldtimerMan Odesláno 2. únor 2008 Autor Odesláno 2. únor 2008 hej to jako nikdo neřeší že to prostě na tom autě nemůže být??? Já si to tam chcu taky nalepit ale taky s tím chcu pak jezdit:) Citovat
Kvasky Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Já o tom taky hooodně přemejšlel, ale nakonec jsem do toho nešel. Přeci jen na 1,6 to nemá cenu lepit. U S16 už bych se na to koukal jinak Citovat
Stifler Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 Původně zaslal: chuck11 druhá Tohle je nejhezcí bodykit ze všech, takovej bych si na auto klidně dal. Citovat
mk405 Odesláno 3. únor 2008 Odesláno 3. únor 2008 řešení je asi koupit rovnou rozšířenou např. z DE kde to dělaj tuningové firmy a je to zapsané v TP, u nás by to nikdo nezaplatil... taky přihodím foto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.