Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OldtimerMan

Kde si mi ztratil lištu ze dveří:D né sranda,díky:papa

No abych pravdu řekl je to na můj názor na francouzské auta a naše silnice trochu moc tvrdé,ale jel sem v tom pouze jednou,pak rána a už mě táhli:(

Tlumiče Sachs a pružiny KW,ale to už tam bylo:mrk

No, já měl na XSičku komplet podvozek od Eibachu a paráda, krásně to drželo i v zatáčkách projížděnejch ve vysoký rychlosti. Teď u GTička je to měkký jako prase a už jsem si s tim při vyjíždění z parkoviště od Makra v Praze na Čerňáku stihnul i pěkně štrejchnout předkem o asfalt. Musim si na tu menší tuhost zvyknout...i do zatáček se to naklápí víc než XSičko. :(

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

No, já měl na XSičku komplet podvozek od Eibachu a paráda, krásně to drželo i v zatáčkách projížděnejch ve vysoký rychlosti. Teď u GTička je to měkký jako prase a už jsem si s tim při vyjíždění z parkoviště od Makra v Praze na Čerňáku stihnul i pěkně štrejchnout předkem o asfalt. Musim si na tu menší tuhost zvyknout...i do zatáček se to naklápí víc než XSičko. :(

Mě se zdá že ten přede mnou to nahnal vzadu spíš na torzkách... Jo no,s mojím XS sem už taky lízal asfalticu:D

Odesláno

Mě se zdá že ten přede mnou to nahnal vzadu spíš na torzkách... Jo no,s mojím XS sem už taky lízal asfalticu:D

No, mě se zdá, že u 306ek to vzadu ani jinak než na torzkách nejde...jen tam dáš tvrdší brka, ale nevim...Abych nekecal, kdyžtak mě kdokoliv opravte. :myslim

Odesláno

No, mě se zdá, že u 306ek to vzadu ani jinak než na torzkách nejde...jen tam dáš tvrdší brka, ale nevim...Abych nekecal, kdyžtak mě kdokoliv opravte. :myslim

tak ,,brka" sou ty torzky,takže čím níž tím měkčí:cool:

Odesláno

tak ,,brka" sou ty torzky,takže čím níž tím měkčí:cool:

No, nejsem si jistej, ale mam za to, že torzky jsou zadní "tlumiče" a "brka" jsou prostě jen pružiny. Asi takhle (moje sundaná náprava z XSička):

nprava001xd5.png

Nebo se pletu???????? :myslim

Odesláno
:D:DNééé,to co máš označené jako tlumiče jsou ve skutečnosti opravdu tlumiče,ale to co máš jako pružiny jsou jen pryžové manžety,které zabraňují bordelu aby se dostal do tlumiče. Jako pružící prvek ,,brka" slouží torzní tyče ,,torzky",na tom tvojem obrázku jsou to ty dvě červené tyče vedoucí podél té žluté trubky...:D:D:D
Odesláno

no právě že je to naopak,fakt:super

nevim, v praxi to vyzkousene nemam.. ale kdyz ma ta pruzina(v tomto pripade torzka) mensi moznost propruzeni tak by to melo tvrdnout ne??

Odesláno

:D:DNééé,to co máš označené jako tlumiče jsou ve skutečnosti opravdu tlumiče,ale to co máš jako pružiny jsou jen pryžové manžety,které zabraňují bordelu aby se dostal do tlumiče. Jako pružící prvek ,,brka" slouží torzní tyče ,,torzky",na tom tvojem obrázku jsou to ty dvě červené tyče vedoucí podél té žluté trubky...:D:D:D

Aha, tak to jsem teda fakt pořádná lama :D :D :D Ale taky si myslim, že se to přitvrdí...nebo alespoň ten můj Eibach je tvrdej fakt perfektně, ale ne zase moc...prostě tak akorát... ;)

Odesláno

řešení je asi koupit rovnou rozšířenou např. z DE kde to dělaj tuningové firmy a je to zapsané v TP, u nás by to nikdo nezaplatil...

taky přihodím foto

post-0-14109598789204_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...