Ferry Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Původně zaslal: IVC Proštudoval jsem pár dokumentů a oběvil,že nejmenší spotřebu má 2,0 16V HPi,jenže problém je ten,že tento motor byl uveden na trh 2001.Díval jsem se po něm na netu, ale není ho nikde vidět,že by se prodával-:nevimojetý,Pouze jediný inzerát jsem naše.Každopádně cena je stále pro mě moc vysoká. Slyšel jsem,že v Německu v bazaru se dá koupit spolehlivější auto.Nepřetáčejí tam km,tedy pokud ten bazar má němec.Nemáte někdo typ takového bazaru nebo www stránky kde se dívat?Prohlížím pouze autoscout 24. HPicka se hodne davaji do citroenu C5, ale nevim, asi bych se pro ten motor nerozhodnul Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 10. únor 2008 Odesláno 10. únor 2008 Asi bych spotřebu jednotlivých typů neřešil. Ona 1.8 novější může mít v pohodě o 2 litry větší spotřebu než starší 2.0L. Spíš asi bude záležet na stavu a skutečně najetých km! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.