Přejít na obsah

IVC

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

IVC's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. IVC

    oplati sa?

    Mám podobný problém. Akorát že já sháním sedan 2.0 16V r.v. 2000 a výš. A to už hledám skoro půl roku. Už skoro přestávám doufat. Ba ne, budu hledat dál. To auto za to stojí. [align=center]co má papat tvoje autíčko?Mě benzín.V dieselu je sice řek bych větší výběr,pro mě však nemá asi smysl.Najedu tak ročně do 15 000 km[/align]
  2. IVC

    oplati sa?

    mrknul jsem na to,nevypadá špatně,až na tu spotřebu.Raděj bych šel do 99kW nebo 100kW,ty žerou o 1l míň než 97kW.Každopádně dík za pomoc.
  3. IVC

    oplati sa?

    Ahoj,vidím,že jsi na tom jak já.Taky stále hledám nějakého šikovného combika v 406.Mám na to však větší rozpočet - do 160 000kč se vším všudy.Už mám přečtených tolik věcí co a jak si upravit co jak spravovat a vylepšit,jen to autíčko stále není.Za ty peníze bych si totiž představoval automatickou klimu,palubní počítač,s motorem o objemu1749cm-85kW(má menší spotřebu)ročník 2000 nebo aspoň 1999 nový model.Nic však stále nenacházím,leda s moc km.Už jsem začal i uvažovat o 2.0,ale ani ten jsem šikovný prozatím nenašel.Radili mi,že v Německu je dobré si autíčko vzít pokud to bude z bazaru,jen od německého provozovatele bazaru.Nestáčejí km.Tak tu radu posílám dál.Třeba budeš úspěšnější.Přeji hodně štěstí v hledání.
  4. IVC

    nováček-kopě 406 1.8 benzín combi

    Proštudoval jsem pár dokumentů a oběvil,že nejmenší spotřebu má 2,0 16V HPi,jenže problém je ten,že tento motor byl uveden na trh 2001.Díval jsem se po něm na netu, ale není ho nikde vidět,že by se prodával-:nevimojetý,Pouze jediný inzerát jsem naše.Každopádně cena je stále pro mě moc vysoká. Slyšel jsem,že v Německu v bazaru se dá koupit spolehlivější auto.Nepřetáčejí tam km,tedy pokud ten bazar má němec.Nemáte někdo typ takového bazaru nebo www stránky kde se dívat?Prohlížím pouze autoscout 24.
  5. IVC

    nováček-kopě 406 1.8 benzín combi

    Slyšel jsem,že v Německu v bazaru se dá koupit spolehlivější auto.Nepřetáčejí tam km,tedy pokud ten bazar má němec.Nemáte někdo typ takového bazaru nebo www stránky kde se dívat?Prohlížím pouze autoscout 24. jinak samo,že pro aotíčko bych jel s někým kdo tomu rozumí,sám si netroufám.I tak to bude sázka do loterie:aut Jak čtu tak s klimou automatickou nejsou větší problémy a ani na servisu zde jsem nevyčet by byly. Nevíte někdo od kterého ročníku a měsíce je už v autíčku palubní počít?Myslel jsem totiž,že v novém modelu z r.1999 po faceliftu už je a jak čtu není.
  6. IVC

    nováček-kopě 406 1.8 benzín combi

    dík,hned se tam jdu mrknout.
  7. Zdravím všechny příznivce peugeotu. I já se nadchnul po jízdě tímto pohodlným autíčkem a rozhod jsem se si jedno opatřit.Potřeboval bych však radu Vás zkušených co je lepší na opravy a poruchovost.Nevím se rozhodnout zda pro ročník 1999 či 2000.Mám na to maximum 160 000kč totiž.Pak nevím zda je lepší automatik klima či manuál-zajímala by mě poruchovost a kolik popřípadě stojí opravy.Už jsem začal přemýšlet i o 2.0-jsou víc dostupné a v lepší výbavě.Mám však obavy z velké spotřeby.Najedu totiž každý den 8km do práce a 8 z práce.Takže ročně 8 000-12 000km.Pokud mi může někdo z Vás zkušenějších poradit,byl bych moc rád.
×
×
  • Vytvořit...