Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

V čem ?? ber třeba nejde dáti radio z 406NEW do Old modelu asi tak ,takže u 407 je taky něco podobné .není to jako obyč klasika autorádio :papa elektronika není tvoje hoby co je mi známo. ;)

• O 1 měsíc později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

tohle je zajímavý nápad :

93805092256356211881_thumb.jpg

Já sice zrovna tohle rádio nemám, ale taky mam na kazetu s otvíráním dvířek, takže by to vypadalo podobně, jen to napojit místo kazetáku a zajistit aby se dvířka nezavíraly když tam je fleška.

tušim že by to mohlo jít napojit místo snímací hlavy, protože ta má koax kabílky.

[upravil dne 26/7/14 11:27 od antik]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Přesně toto chci udělat já s rádiem Philips 4050. Z tohoto důvodu scháním rádio Philips 4050. Moc se mi to zamlouvá. Navíc jsem viděl u koblih69 v jeho 407, že to má v popelníku:super.

Odesláno

Pak napojeni misto snímací hlavy by neměl být problém, ta je většinou napojena rovnou na předzesilovač a ten dále na zesilovač.

U starý věže jsem místo hlavy napojil vstup na jack 3.5 mm a na to pak CDwalkmana. a šlapalo to bezvadně.

• O 5 týdnů později...
Guest servisman
Odesláno

To není problém vyndat rádio a doma se na něj podívat a něco vymyslet, bez autorádia se dá chvilku jezdit, jsou tací co shání druhé rádio na pokusy . Já už přemýšlel že bych překopal 4030 a místo kazetové mechaniky dal CD.

Odesláno

Servisman má pravdu. Otázkou je, zdali by šlo páčkou pod volantem zvyšovat hlasitost a i posouvat jednotlivé skladby dopředu a dozadu. A to by zůstal funkční i cd měnič? Jinak rádio by se dalo používat normálně po otéčení páčky?

Guest servisman
Odesláno

Jde udělat plno věcí mám tam neorigo rádio a páčku mám funkční , jen záleží jak to zapojíš  ,ale i ten CD měnič by šel  protože páčkou přepínám  rádio CD či pak USB

Odesláno

Zkusit se to může. Jen vybrat ten správní modul. Nepotřebuji, aby měl rádio. To budu mít přece z originálního rádia. Stačí, kdyby to mělo USB, sd kartu,MP3. Dále by to mohlo mít samostatné vypnut a zapnutí, jak to má myslím koblih69. Musí to mít předzesilovač? Jaký modul vybrat?

Domnívám se, že by byla veliká škoda, aby se to nevyzkoušelo v originálním rádiu Philips 4050 a nejen v něm, ale i jiném typu. A přitom by zůstalo originální rádio plně funkční a nemuselo by se vyměňovat za neoriginální s výše uvedenými funkcemi.

• O 3 měsíce později...
  • O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Dneska si hodlám sehnat konektor C

Philips%2022DC964-52R%2022DC924-02R%20ca

a pokusit se zapojit audio kable s jackem. Pokusim se proklemovat pin C7 s C5, pokud to nepomuze, asi přez ledku s odporem budu zkouset nahodne. Nerad bych aby mi vyhořelo radio :-) protoze ma fakt super zvuk. 

Lidi držte palce.

ZJISTIL JSEM ŽE NAPOJIT MOBILA NA RADIO JE VYNIKAJÍCH HANDSFREE. nEHLEDĚ NA TO ŽE SI V NĚM PUSTÍTE CO CHCETE ZA HUDBU. pÁČKOU JEN OVLÁDÁTE VOLUME.

Upraveno uživatelem antik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...