macik.83 Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 Medvede diky za vycerpavajici fotky s popisem:potlesk Zjistuju, ze si asi krome Roburu vsechno pamatuju:D Ale jinak jezdeni v tom nic moc, ze? Citovat
Mišak Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Tak sem měl první jizdu s naklaďačkem po autoškole. Bylo to fakt přijemný asi mě to fakt bude bavit:D Jedna fotečka pro ilustraci: Citovat
macik.83 Odesláno 10. květen 2008 Autor Odesláno 10. květen 2008 Původně zaslal: Mišak Tak sem měl první jizdu s naklaďačkem po autoškole. Bylo to fakt přijemný asi mě to fakt bude bavit:D Jedna fotečka pro ilustraci: To jo, jak jsi se k tomu dostal? Citovat
Mišak Odesláno 10. květen 2008 Odesláno 10. květen 2008 Otec u nich jezdí tak sem jel ve svatek sním.A zpět sem jel já a bylo to fakt super uplně něco jineho než autoškola. Chodím ještě do školi v lednu končím, když nebude jína povalím knim.Myslím že zkušenosti tam posbíram. Citovat
macik.83 Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: Mišak Otec u nich jezdí tak sem jel ve svatek sním.A zpět sem jel já a bylo to fakt super uplně něco jineho než autoškola. Chodím ještě do školi v lednu končím, když nebude jína povalím knim.Myslím že zkušenosti tam posbíram. Ty jo, jestli tam ma znamosti, zeptej se, jestli maj mista. Ze bych tam pripadne zavolal, chtel bych nastoupit od cervna. Citovat
Mišak Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: Mišak Otec u nich jezdí tak sem jel ve svatek sním.A zpět sem jel já a bylo to fakt super uplně něco jineho než autoškola. Chodím ještě do školi v lednu končím, když nebude jína povalím knim.Myslím že zkušenosti tam posbíram. Ty jo, jestli tam ma znamosti, zeptej se, jestli maj mista. Ze bych tam pripadne zavolal, chtel bych nastoupit od cervna. V tom problem není je malo lidí vemou tě.Ale tohle je firma v Opavě:papa Citovat
macik.83 Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 V tom problem není je malo lidí vemou tě.Ale tohle je firma v Opavě:papa No ja myslel, ze je to nejaka sit a ze se jezdi vsude:myslim Citovat
P607Olda Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: macik.83 V tom problem není je malo lidí vemou tě.Ale tohle je firma v Opavě:papa No ja myslel, ze je to nejaka sit a ze se jezdi vsude:myslim Koukni v supermarketu do mražáku, kdo u Vás vozí ryby. Citovat
macik.83 Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 Koukni v supermarketu do mražáku, kdo u Vás vozí ryby. No prave jsem to tak myslel, ze si to treba nekde v Praze nalozis a jedes smer tvuj urceny. Citovat
Mišak Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Nowaco ma sklad v praze a opavě, v opavě se vyrabí nanuky a maso jako třebasekané a podobně v praze ten zbytek...Pak se to kamionama převaží.... Doprava je v opavě a Praze, malinkou chvily to zkoušelo i brno ale prostě to kluci nedavali. Citovat
macik.83 Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 Tak dneska jdu na porazku, stejne nechapu, proc musim u E absolvovat stejny zkousky jako u C:grr Citovat
Fusion Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Já byl včera na neurologii. Sestra mě dala na hlavu prapodivnou plaveckou čepici, pak do bodů našplíchala jakejsi gel. Přístroj hadám z roku 1940 jim stejnak nefungoval. Pak mě ten sajrajt uschl ve vlasech a vypadal sem jak blázen. Po tomto pokusu sem šel o místnost dál, kde mě doktor zmlátil paličkou (i v ksichtu) a pak se vyptával co mě je (klidně bych mohl lhát kdyby mě něco bylo) a vydal mě papírek, že sem v pořádku pro skupinu C. To všechno trvalo hodinu a nakonec to bylo zadarmo, prej protože mozkovna-kompjůtr nejede. Skvělej zážitek. Vozíte sebou papír o zdravotní způsobilosti? Citovat
macik.83 Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Fusion Já byl včera na neurologii. Sestra mě dala na hlavu prapodivnou plaveckou čepici, pak do bodů našplíchala jakejsi gel. Přístroj hadám z roku 1940 jim stejnak nefungoval. Pak mě ten sajrajt uschl ve vlasech a vypadal sem jak blázen. Po tomto pokusu sem šel o místnost dál, kde mě doktor zmlátil paličkou (i v ksichtu) a pak se vyptával co mě je (klidně bych mohl lhát kdyby mě něco bylo) a vydal mě papírek, že sem v pořádku pro skupinu C. To všechno trvalo hodinu a nakonec to bylo zadarmo, prej protože mozkovna-kompjůtr nejede. Skvělej zážitek. Vozíte sebou papír o zdravotní způsobilosti? Sranda, ja to dneska udelal, takze uz mam i E, jdu si hledat novou praci:papa Citovat
Mišak Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Taky gratuluju:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk, mě to vyjde až přiští školní rok sem trošku zklamaný.Něco nam slíbyly a teď nic. Tak aspoň doufam že to D bude Citovat
macik.83 Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 Diky chlapy, mimochodem, jsem se dneska ptal, kdyz uz mate profesak, tak rozsireni pry stoji 200,- a delej to u prepazky na urade. Citovat
Wenouš Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 2 Fusion myslíš tuhle nádheru? Ještě že nenosím tolik vlasů Citovat
macik.83 Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 Původně zaslal: Wenouš 2 Fusion myslíš tuhle nádheru? Ještě že nenosím tolik vlasů Jj, tp je ono:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.