Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak sem měl první jizdu s naklaďačkem po autoškole.

Bylo to fakt přijemný asi mě to fakt bude bavit:D

Jedna fotečka pro ilustraci:

post-0-14109600520919_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Tak sem měl první jizdu s naklaďačkem po autoškole.

Bylo to fakt přijemný asi mě to fakt bude bavit:D

Jedna fotečka pro ilustraci:

To jo, jak jsi se k tomu dostal?

Odesláno

Otec u nich jezdí tak sem jel ve svatek sním.A zpět sem jel já a bylo to fakt super uplně něco jineho než autoškola.

Chodím ještě do školi v lednu končím, když nebude jína povalím knim.Myslím že zkušenosti tam posbíram.

Odesláno

Otec u nich jezdí tak sem jel ve svatek sním.A zpět sem jel já a bylo to fakt super uplně něco jineho než autoškola.

Chodím ještě do školi v lednu končím, když nebude jína povalím knim.Myslím že zkušenosti tam posbíram.

Ty jo, jestli tam ma znamosti, zeptej se, jestli maj mista. Ze bych tam pripadne zavolal, chtel bych nastoupit od cervna.

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Ty jo, jestli tam ma znamosti, zeptej se, jestli maj mista. Ze bych tam pripadne zavolal, chtel bych nastoupit od cervna.

V tom problem není je malo lidí vemou tě.Ale tohle je firma v Opavě:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

V tom problem není je malo lidí vemou tě.Ale tohle je firma v Opavě:papa:papa

No ja myslel, ze je to nejaka sit a ze se jezdi vsude:myslim

Koukni v supermarketu do mražáku, kdo u Vás vozí ryby.;)

Odesláno

Nowaco ma sklad v praze a opavě, v opavě se vyrabí nanuky a maso jako třebasekané a podobně v praze ten zbytek...Pak se to kamionama převaží....

Doprava je v opavě a Praze, malinkou chvily to zkoušelo i brno ale prostě to kluci nedavali.

Odesláno

Já byl včera na neurologii.

Sestra mě dala na hlavu prapodivnou plaveckou čepici, pak do bodů našplíchala jakejsi gel. Přístroj hadám z roku 1940 jim stejnak nefungoval. Pak mě ten sajrajt uschl ve vlasech a vypadal sem jak blázen. Po tomto pokusu sem šel o místnost dál, kde mě doktor zmlátil paličkou (i v ksichtu) a pak se vyptával co mě je (klidně bych mohl lhát kdyby mě něco bylo) a vydal mě papírek, že sem v pořádku pro skupinu C. To všechno trvalo hodinu a nakonec to bylo zadarmo, prej protože mozkovna-kompjůtr nejede.

Skvělej zážitek. Vozíte sebou papír o zdravotní způsobilosti?

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já byl včera na neurologii.

Sestra mě dala na hlavu prapodivnou plaveckou čepici, pak do bodů našplíchala jakejsi gel. Přístroj hadám z roku 1940 jim stejnak nefungoval. Pak mě ten sajrajt uschl ve vlasech a vypadal sem jak blázen. Po tomto pokusu sem šel o místnost dál, kde mě doktor zmlátil paličkou (i v ksichtu) a pak se vyptával co mě je (klidně bych mohl lhát kdyby mě něco bylo) a vydal mě papírek, že sem v pořádku pro skupinu C. To všechno trvalo hodinu a nakonec to bylo zadarmo, prej protože mozkovna-kompjůtr nejede.

Skvělej zážitek. Vozíte sebou papír o zdravotní způsobilosti?

:D Sranda, ja to dneska udelal, takze uz mam i E, jdu si hledat novou praci:papa
Odesláno

Taky gratuluju:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk, mě to vyjde až přiští školní rok sem trošku zklamaný.Něco nam slíbyly a teď nic.

Tak aspoň doufam že to D bude

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...