aaa111 Odesláno 18. červenec 2008 Odesláno 18. červenec 2008 aj ja mám Partnera, 2.0HDI 5miestny... Nemáte niekto skúsenosť ako opraviť vstrekovač??? Tečie mi z neho nafta Citovat
Partner Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: aaa111 aj ja mám Partnera, 2.0HDI 5miestny... Nemáte niekto skúsenosť ako opraviť vstrekovač??? Tečie mi z neho nafta A jak jsi na to přišel že ti protéká? Citovat
makouš Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 nemate tu nekdo partnera 1.4 benzina dvoumistneho Citovat
turekipavel Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 ahojky před nedávnem jsem si koupil Partnera 1.6 16V r.v 2001 benzín zatím jsem spokojený a má rodina také je 5 dveřový a z tažným:D:D [upravil dne 31/12/08 turekipavel] Citovat
kodajz Odesláno 8. duben 2009 Odesláno 8. duben 2009 Původně zaslal: Jiří Kolařík Tak se k vám přidám: mám cca 14 dnů Partnera 1,9D starší, najeto 190.000km. Zatím jen srovnávám s Felicia Pick-up. Proti ní je výrazně tišší, pohodlnější, jízda příjemnější. Spotřebu zatím nevím, natankoval jsem do plné a ještě to nevyjezdil. Zatím vychytávám mouchy po předch. majiteli. Jako např.: zpátečka svítí (při zařazení) pořád, i když se vytáhne klíček ze spínačky (asi je tam stálý proud), zámkem zadních křídl. dveří nelze otočit (i když promazáno), proč mi hned došla nafta, i když ručička těsně před červeným polem, apod. Nedá se někde stáhnout katalog náhr. dílů (ne manuál k obsluze) + elektroschema? Mám vše co potřebuješ, do posledního šroubku, jsou tam snad i zakótované bodové svary el. schéma, cokoliv, ale ve francouzštině . je to několik .pdf , musel bych ti to vystavit někde na server, nemám s tím zkušenosti. JInak mám Partnera HDi, rv 2002, modubox, jezdím s tím do práce, měl jsem kdysi malé auta, pak jsem chtěl jezdit na friťák, tak jsem si koupil Berlingo 1,9D, najel jsem s ním skoro 60 000 km a tak mě nadchlo, že jsem ho vyměnil za lépe vybavený, HDi Partner. úžasné auto, už nikdy si nekoupím nic jiného i když i Fiat Doblo je super, ale je moc tvrdý. Citovat
SDS Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 Zdravim, mužete mi poslat ten manual v pdf. Paní umi Fracouzky snad mi pomuže. Mam 1.9D, rv 1999, 3dv, motor DW8 s klima. mam ted problem s dálkové odemikani dveře, a nevím jak přesne se děla sinchronizace kliče s přijímače. Neni to složite, ale mam navod na jíní model. Píšu taky na Foru. Děkuji, a přeji hezky den. Citovat
serzo33 Odesláno 26. říjen 2009 Odesláno 26. říjen 2009 prirucku najdes na http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/code/index_cs_cz.htm Citovat
zpozdilek Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 Ahoj lidi měl jsem peugeot 405 19td , a tedka jezdim tím samim ale breakem,no a tedka bych si chtel koupit auto jako je peugeot Partner , včem se liši, rv 2000 od 2004? i když ten 2004 se mi libi o hodne lepe, a nakonec cekam přirustek do rodiny ..Takže už kvuli praci ,a i kvuli decku bych chtel prostorny rodinny + pracovni vuz.. Citovat
kodajz Odesláno 14. prosinec 2009 Odesláno 14. prosinec 2009 mi se víc líbí interier staršího modelu, tak jsem si ho koupil. Krom předních světel a toho introše v tom není rozdílu. Citovat
Faktor Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 Původně zaslal: dracik mame vo firme partnera a teraz rozmyslam ze predam svoju 406 a kupim si partnera.pohodlna jazda, chrbat neboli proste spičkove auto, a co sa tyka poruch, zatial nic Mohu tuto zkušenost potvrdit, vyměnil jsem 406 za Partnera a jsem moc spokojen. Posez je lepší, dovolím si tvrdit, že i pérování je lepší, lépe se do toho leze, jsem již starší pán a jízdní vlastnosti velmi dobré. Jediné co jsem změnil, 14\" kola na 15\", tak jak jsou dodávaná Verlinga. Je to zcela o nečem jiném a navís se zvýšila průchodnost v terénu. Citovat
1bugsy1 Odesláno 18. prosinec 2009 Odesláno 18. prosinec 2009 No musím říct, že jsem vyměnil pohodlného megana za partnera. Můžu konstatovat, že jsem udělal dobře. Citovat
Barlow Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 No ja presedal z Xsary Break do Berlinga a to melo max. vybavu krome webasta...tzn. MODUTOP, kuze, CD mp3, PP, elektrony a ja nevim co vsechno a bylo to dobry pojezdeni, jizda vzadu byla jak na rozhledne spousta svetla a vyhledu. Ale vymenil jsem ho za C5 2.2HDi Exclusive a jsem spokojenej. Nemuze se to srovnavat. Mam jeste P406 a s tou se to taky nemohlo srovnavat jsou to jiny kategorie. V 406 neodvezu paletu a v Berligu nebudu jezdit treba do Recka (byt to berlingo tam nakonec dojede:). Citovat
zpozdilek Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 me se ten novej cumak proste libi vic, připada mi to auto takovy mohutnejší Citovat
1bugsy1 Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 jasný novej čumák tomu dává styl Citovat
zpozdilek Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 Původně zaslal: 1bugsy1 jasný novej čumák tomu dává styl ty by jsi mohl nafotit ten svuj a hodit to na forum , nechtelo by se ti ? Citovat
1bugsy1 Odesláno 21. prosinec 2009 Odesláno 21. prosinec 2009 jo mám to v plánu, ale po tomto marastu na silnicích by se to nikomu nelíbilo, až bude líp tak udělám pár fotek, ani já zatím žádný nemám Citovat
zpozdilek Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 1bugsy1;) Ok budu moct rad, já shanim taky toho novejšího s tema mřížkama kolem svetel,mlhama,s tažnym,tmava šeda barva,aby to melo 2x šoupačky,no a kdyby to melo křídloví dveře nezlobil bych se [upravil dne 23/12/09 zpozdilek] Citovat
zpozdilek Odesláno 23. prosinec 2009 Odesláno 23. prosinec 2009 Neco podobneho shanim , na jaře či v lete bych chtel koupit Citovat
1bugsy1 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 jj ten je pěknej, taky jsem chtěl vzadu křídla, ale to se v týto barvě a výbavě po celý evropě docela blbě shání, ten můj má najeto 120000 km, a je po 70 letým zubaři z frankfurtu, osobně jsem si pro něj byl, teď mě čeká ještě dodat tažný, nechat zatmavit ty zadní skla. Přemýšlým nad tím rámem a nášlapama, ale myslím, že bu mu to víc seklo černý, ale to nevím kde sehnat. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 rámy už dle nove vyhlašky nejdou resp. už se nesmí montovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.