Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: aaa111

aj ja mám Partnera, 2.0HDI 5miestny... :papa

Nemáte niekto skúsenosť ako opraviť vstrekovač??? Tečie mi z neho nafta :myslim

A jak jsi na to přišel že ti protéká?:myslim
  • O 4 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Jiří Kolařík

Tak se k vám přidám: mám cca 14 dnů Partnera 1,9D starší, najeto 190.000km. Zatím jen srovnávám s Felicia Pick-up. Proti ní je výrazně tišší, pohodlnější, jízda příjemnější. Spotřebu zatím nevím, natankoval jsem do plné a ještě to nevyjezdil.

Zatím vychytávám mouchy po předch. majiteli. Jako např.: zpátečka svítí (při zařazení) pořád, i když se vytáhne klíček ze spínačky (asi je tam stálý proud),

zámkem zadních křídl. dveří nelze otočit (i když promazáno), proč mi hned došla nafta, i když ručička těsně před červeným polem, apod.

Nedá se někde stáhnout katalog náhr. dílů (ne manuál k obsluze) + elektroschema?

Mám vše co potřebuješ, do posledního šroubku, jsou tam snad i zakótované bodové svary ;) el. schéma, cokoliv, ale ve francouzštině :nevim. je to několik .pdf , musel bych ti to vystavit někde na server, nemám s tím zkušenosti.

JInak mám Partnera HDi, rv 2002, modubox, jezdím s tím do práce, měl jsem kdysi malé auta, pak jsem chtěl jezdit na friťák, tak jsem si koupil Berlingo 1,9D, najel jsem s ním skoro 60 000 km a tak mě nadchlo, že jsem ho vyměnil za lépe vybavený, HDi Partner. úžasné auto, už nikdy si nekoupím nic jiného ;) i když i Fiat Doblo je super, ale je moc tvrdý.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Zdravim, mužete mi poslat ten manual v pdf. Paní umi Fracouzky snad mi pomuže. Mam 1.9D, rv 1999, 3dv, motor DW8 s klima. mam ted problem s dálkové odemikani dveře, a nevím jak přesne se děla sinchronizace kliče s přijímače. Neni to složite, ale mam navod na jíní model. Píšu taky na Foru. Děkuji, a přeji hezky den.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj lidi měl jsem peugeot 405 19td , a tedka jezdim tím samim ale breakem,no a tedka bych si chtel koupit auto jako je peugeot Partner , včem se liši, rv 2000 od 2004? i když ten 2004 se mi libi o hodne lepe, a nakonec cekam přirustek do rodiny ..Takže už kvuli praci ,a i kvuli decku bych chtel prostorny rodinny + pracovni vuz..

Odesláno
Původně zaslal: dracik

mame vo firme partnera a teraz rozmyslam ze predam svoju 406 a kupim si partnera.pohodlna jazda, chrbat neboli proste spičkove auto, a co sa tyka poruch, zatial nic :super

Mohu tuto zkušenost potvrdit, vyměnil jsem 406 za Partnera a jsem moc spokojen. Posez je lepší, dovolím si tvrdit, že i pérování je lepší, lépe se do toho leze, jsem již starší pán a jízdní vlastnosti velmi dobré. Jediné co jsem změnil, 14\" kola na 15\", tak jak jsou dodávaná Verlinga. Je to zcela o nečem jiném a navís se zvýšila průchodnost v terénu. :super

Odesláno

No ja presedal z Xsary Break do Berlinga a to melo max. vybavu krome webasta...tzn. MODUTOP, kuze, CD mp3, PP, elektrony a ja nevim co vsechno a bylo to dobry pojezdeni, jizda vzadu byla jak na rozhledne spousta svetla a vyhledu. Ale vymenil jsem ho za C5 2.2HDi Exclusive a jsem spokojenej. Nemuze se to srovnavat. Mam jeste P406 a s tou se to taky nemohlo srovnavat jsou to jiny kategorie. V 406 neodvezu paletu a v Berligu nebudu jezdit treba do Recka (byt to berlingo tam nakonec dojede:).

Odesláno

1bugsy1;)

Ok budu moct rad, já shanim taky toho novejšího s tema mřížkama kolem svetel,mlhama,s tažnym,tmava šeda barva,aby to melo 2x šoupačky,no a kdyby to melo křídloví dveře nezlobil bych se

[upravil dne 23/12/09 zpozdilek]

Odesláno

jj ten je pěknej, taky jsem chtěl vzadu křídla, ale to se v týto barvě a výbavě po celý evropě docela blbě shání, ten můj má najeto 120000 km, a je po 70 letým zubaři z frankfurtu, osobně jsem si pro něj byl, teď mě čeká ještě dodat tažný, nechat zatmavit ty zadní skla. Přemýšlým nad tím rámem a nášlapama, ale myslím, že bu mu to víc seklo černý, ale to nevím kde sehnat.:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...