Přejít na obsah

aaa111

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

aaa111's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Problém je vyriešený !!! Takže dal som auto do servisu, kde sa špecializujú na vstrekovače a čerpadlá. Po dvoch dňoch mi povedali rôzne príčiny, ale ani jednu správnu, navyše vraj vymontovali a vyskúšali samostatne vstrekovač a je v poriadku! Problém stále pretrváva. Tak som začal postupne obalovať igelitovým sáčkom všetky trubky a hadičky, aby som zistil odkiaľ to teda tečie a zakaždým som išiel nad 130km/h. Po asi hodinke som zistil, že po zabalení prívodnej trubky do rampy, odkial sa potom nafta rozdeluje do jednotlivých vstrekovačov, už nieje mokrý spomínaný vstrekovač. Trubku som na ceste povolil, vymontoval, vyčistil a namontoval späť. Všetko suché !!! Na druhý deň som išiel do chorvátska (asi 2000km), všetko o.k. [upravil dne 11.8.2008 aaa111]
  2. Prepadove hadicky aj s tesnenim som menil komplet ako prve a nepomohlo.
  3. aaa111

    Zhasínání motoru 2,0 HDI

    No to uz neviem, robili mi to v servise. Ale povedali mi, ze tam bol pekny bordel... ...asi je naozaj vhodne, to občas (cca 100 tis. km) vyčistit. Obvzlášť pri \"nekontrolovanom\" tankovani.
  4. To neviem, cislo dielu je: 0445110 044 , v servise mi povedali, ze je to Bosch. ...mal som na mysli privodnu trubku, podla toho ako je to zastriekane to odhadujem z toho spoja. Moze byt nieco vo vnutri vstrekovaca nejakou spinou ucpate? Da sa to prefuknut?
  5. Ďakujem shuruga, pozisťujem, vyskúšam a dám potom vedieť.
  6. Ak chcem vymeniť tesnenie, treba demontovať celý vstrekovač, alebo len nejakú časť z neho? Tesnenie je bežne dostať kúpiť?
  7. aaa111

    Zhasínání motoru 2,0 HDI

    K uzavretiu témy: po kompletnom vyčistení nádrže a čerpadla v nej, všetko ok. [upravil dne 23.7.2008 aaa111]
  8. No vyskúšal som povolit, vyčistit a tečie stále. Mohlo by to tiecť inde ako z prívodnej hadice? Možno by pomohol konštrukčný výkres, neviem totiž presne zistiť, odkiaľ to tečie. Môže mi niekto poradiť, kto repasuje vstrekovače alebo ešte lepšie, kto predáva repasované?
  9. Dobry den, chcem sa opytat, mam taky problem: na Peugeot Partner z tretieho vstrekovaca (zo strany od akumulatora) mi tecie nafta, pravdepodobne od privodnej trubky, ale až pri rýchlosti vyššej ako 100km/h, viete mi poradit co s tym? PS: prepadove hadicky som vymenil, tym to nieje, skusal som aj dotiahnut matku privodnej trubky a nič. [upravil dne 22.7.2008 aaa111] [upravil dne 22.7.2008 aaa111]
  10. aaa111

    nastavení hodin

    pod displayom mas taku malu plastovu tyčku, ak pootočíš a podržíš vľavo nastavuješ hodiny, ak v pravo tak nastavujes minuty.
  11. aaa111

    Má někdo vůbec Partnera??

    aj ja mám Partnera, 2.0HDI 5miestny... Nemáte niekto skúsenosť ako opraviť vstrekovač??? Tečie mi z neho nafta
  12. aaa111

    Zhasínání motoru 2,0 HDI

    Ďakujem všetkým, máte niekto aj skúsenosť s demontážou toho čerpadla na Partneri? Dá sa k tomu dostať z kabíny od sedadiel alebo musím ísť od spodu od podvozku? Prípadne, ak by som chcel aj nádrž vybrať a vyčistiť, čo všetko musím demontovať? A čím sa čistí nádrž, existuje na to konkrétny roztok?
  13. Prosím o radu - mám Peugeot Partner 2.0 HDI, rok výroby 2000 naj. 125 tis.km. Prvý krát asi pred 5 mesiacmi mi auto v kopci zhaslo, v zápätí som ale naštartoval a pokračoval. Približne o desať minút sa to zopakovalo. Potom bol nejaký čas všetko ok, ale pri natankovaní plnej nádrže sa začal ozývať také súvislé pískanie počas chodu motora niekde zo zadu auta.Medzičasom som vymenil palivový filter a mám pocit, že to nakrátko pomohlo.Onedlho auto počas jazdy začalo niekedy trhať, cukať najmä pri zošliapnutí plynu a skončilo to zase zhasnutím motoru. Približne 3 sekundy počkám s vypnutým kľučom a znovu štartujem, motor naskočí ale kontrolka diagnostiky (také K) sa rozsvieti a auto trhá až kým neprejazdím pol nádrže, potom to prestane a ani zvuk sa už neozýva. Bol som u známeho v servise, chybu vymazal a povedal, že by to mohlo byť čerpadlo v nádrži. Kedže je dosť drahé okolo 12000,- Sk tak som to zatial nechal tak a tankujem len pol nádrže. No tento týždeň, to začalo robiť už aj keď mám menej v nádrži. Kontrolka sa rozsvieti, ale na druhý den už nesvieti, netreba ani vymazat chybu. Obávam sa, že to dlho nevydrží a chcel by som vedieť či sa niekdo s týmto stretol a či je to skutočne tým čerpadlom, alebo je nejaká ešte iná alternatíva. [upravil dne 25.10.2007 aaa111]
×
×
  • Vytvořit...