Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kontrolka samodiagnostika motoru

Recommended Posts

Guest jezevcik
Odesláno

zdravim,

vcera se mi rozsvitila kontrolka samodiagnostiky motoru - aspon tak jsem ten nazev vycetl v manualu. Je to takova oranzova kontrolka vpravo nahore s obrysem motoru. Po par kilometrech to najednou zacalo ject na 3 valce. Jedna o 2.0l, 100Kw. Zatim v tom nejsem moc zbehlej , nevite cim to muze bejt? Jsem z toho docela zoufalej. Jestli uz to tu nekde je tak se omlouvam ale jsou tady toho fakt mraky. Diky

Guest servisman
Odesláno

zdravím nováčka dej si do podpisu typ auta a máš po problémech že se tě budeme ptát co máš za auto;)

Guest servisman
Odesláno

co tak mrknout na svíčky jsou nové či kolik je na nich nalítáno

typ auta zde kde to najdešhttp://www.peugeot-club.com/topic/26953-tip-auta-a-motorizace/#336282

Guest jezevcik
Odesláno

typ auta uz by mel bejt v podpisu, tak snad se zobrazi...svicky nevim jak dlouho tam jsou...vcera jsem to privez, tak to kdyztak pojedu vratit...kdyz to bude velkej pru...ty svice byb bylo asi nejmensi zlo:nevim

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

co tak mrknout na svíčky jsou nové či kolik je na nich nalítáno

typ auta zde kde to najdešhttp://www.peugeot-club.com/topic/26953-tip-auta-a-motorizace/#336282

2 sarkomi:

myslis zxe to ovplyvnuju sviecky?

Dnes rano mi sused povedal,ze v sobotu mal podobny problem so svojim saxom/asi motor 1,5 ben. :myslimn eviem presne/ a pytal sa ma preco mu to vyhodilo tak som mu povedal ze tu u nas vyzistim. Ked dal 2, tak mu islo akoby bez tahu.

Guest servisman
Odesláno

vem že auto dovezl včera ,ani neví v jakém jsou stavu třeba je na nich nalítáno 60 táců:myslim

Někde se musí začít.:super

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

vem že auto dovezl včera ,ani neví v jakém jsou stavu třeba je na nich nalítáno 60 táců:myslim

Někde se musí začít.:super

jasná věc,začal bych svíčkama,a hned bych taky vyměnil náplně a projel bych preventivně i spodek a brzdy abych měl jistotu ,že je všechno v cajku

Guest servisman
Odesláno

a nebo nejlíp do servisu na diagnostiku kde by něco mohli objevit:super

Odesláno

No pamatuju si,ze kamosovi se tohle stalo na Saabu se 180kw,ze jel na 3 valce a predjel ho na rovince traktor....

Pak vymenil listu nebo co to bylo a uz to jezdi jako drak.Zkus tohle ale jako posledni moznost,protoze jeho to stalo 10litru.Nejdriv snad ty svicky,pak diagnostiku a pak az tohle.

Neber to co pisu ale jako seriozni informaci,o autech vim jen co zaslechnu od kamosu a stejne pulku zapomenu.Spis to ber jako snahu Ti pomoc.

Odesláno

No pamatuju si,ze kamosovi se tohle stalo na Saabu se 180kw,ze jel na 3 valce a predjel ho na rovince traktor....

Pak vymenil listu nebo co to bylo a uz to jezdi jako drak.Zkus tohle ale jako posledni moznost,protoze jeho to stalo 10litru.Nejdriv snad ty svicky,pak diagnostiku a pak az tohle.

Neber to co pisu ale jako seriozni informaci,o autech vim jen co zaslechnu od kamosu a stejne pulku zapomenu.Spis to ber jako snahu Ti pomoc.

Odesláno
Původně zaslal: subin

Vadné svíčky samodiagnostika asi nepozná,Takže bych si zajel na tu diagnostiku a budeš moudřejší.

dnes bol ten kákoš so saxom v servise, tam mu tanipichli za 250sk na diagnostiku a povedali, že štvrtý valec vyhodil chybu. Tiež povedali, že najskôr to bude sviečkou. Až potom lišta.

Takže vymení sviečky a potom uvidí.:super

Guest jezevcik
Odesláno

Tak na pátek jsem objednanej na diagnostiku, tak se ukáže...

Zatim děkuji všem za info...

Guest jezevcik
Odesláno

jo - prej to vypadá na vstřik...některý 206 prej neměli palivovej filtr a mě se to rozsvítilo až když jsem byl skoro úplně bez benzínu, tak je možný že to na dně nádrže nasálo nějakej sajrajt a je vyřešeno...ale to je zatim jen úvaha...a eště ke všemu jsem nemocnej, tak to ani nemůžu jít pořádně okouknout:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...