Pata Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Vopičí Maskovaná edice Peugeot406:D. Ještě to chce otisknout tři prsty tam kde se otevírá kufr a dveře (u špinavého auta vždycky ty jediný čistý místa) a taky na kliky a bude to:super:super:D:D:D Pe.Tr tam ty otisky nemá, on skáče dovnitř okýnkem:D:D:D:D:D:D 406tka ma tak velke onka, jo? :o:o:o:o:o:o:o :D:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. leden 2008 Autor Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda Super kontrast jak tam stojí za ní ta čistá ve stejný farbě no shodou okolností ta druhá 406 je taky člena peu klubu:D Citovat
Vopičí Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda Super kontrast jak tam stojí za ní ta čistá ve stejný farbě Taky jsem na to koukal, jenom škoda, že vevnitř neseděl její majitel:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Vopičí Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: jarajarda Super kontrast jak tam stojí za ní ta čistá ve stejný farbě no shodou okolností ta druhá 406 je taky člena peu klubu:D Takže takhle to je:D:D:D Citovat
jarajarda Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: MatrixChose Chudak mala Ale uz jsem taky tak podobne vypadal, jen jsem tam zustal vyset A to bylo taky úmyslný? Asi před 14 dny jsme s kámošem zkoušeli co projede jeho 205, povídá mi pojeď, mám to vysoký, ten sníh projedem". Jenže on foukal vítr, zavíralo to silnici a asi -7°C... Auto rozjel, najednou cejtim strašnej odpor a rvalo mne to do pásů. Ujeli jsme tak asi 25m, před autem hromada sněhu a výsledek? Tahali jsme ho odtamtud asi 2 hodiny a zničili jsme mu lopatu a košťátko...... A ten samý den jel kamarád (cca v 19h) s bráchou zkoušet Ford Maverick. Zajeli do louky, ze stráně dolů....a Mevwrick zapasovanej a nehnul se. Inu zavolali jinému ať pro ně přijede s Cherokeem. A už tam byli dva:D Nakonec to dopadlo tak, že museli přijet 2 auta z Libereckého offroad klubu 4x4 a ani oni si netroufli sjet dolů a divili se, že tam vůbec má někdo odvahu zajet.. Takali je přes stromy navijákama a přijel domů druhý den ve 3hodiny ráno...... Citovat
jarajarda Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Vopičí Původně zaslal: jarajarda Super kontrast jak tam stojí za ní ta čistá ve stejný farbě Taky jsem na to koukal, jenom škoda, že vevnitř neseděl její majitel:D:D:D:D:D:D:D Myslím že ten sháněl klíče a ujížděl pak pryč ve strachu aby si Petr nepůjčil i jeho auto a neudělal s ním to samé... Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. leden 2008 Autor Odesláno 20. leden 2008 u mě to bylo umyslné , pole plné kaluží a bahna lakalo jak svina. Citovat
MatrixChose Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 jarajarda: ja jel na takovy pekny mistecko s jednou... Citovat
jarajarda Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr u mě to bylo umyslné , pole plné kaluží a bahna lakalo jak svina. :myslimno, až budeš mejt auto, taky bych potřeboval..... Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: MatrixChose Chudak mala Ale uz jsem taky tak podobne vypadal, jen jsem tam zustal vyset A to bylo taky úmyslný? Asi před 14 dny jsme s kámošem zkoušeli co projede jeho 205, povídá mi pojeď, mám to vysoký, ten sníh projedem". Jenže on foukal vítr, zavíralo to silnici a asi -7°C... Auto rozjel, najednou cejtim strašnej odpor a rvalo mne to do pásů. Ujeli jsme tak asi 25m, před autem hromada sněhu a výsledek? Tahali jsme ho odtamtud asi 2 hodiny a zničili jsme mu lopatu a košťátko...... A ten samý den jel kamarád (cca v 19h) s bráchou zkoušet Ford Maverick. Zajeli do louky, ze stráně dolů....a Mevwrick zapasovanej a nehnul se. Inu zavolali jinému ať pro ně přijede s Cherokeem. A už tam byli dva:D Nakonec to dopadlo tak, že museli přijet 2 auta z Libereckého offroad klubu 4x4 a ani oni si netroufli sjet dolů a divili se, že tam vůbec má někdo odvahu zajet.. Takali je přes stromy navijákama a přijel domů druhý den ve 3hodiny ráno...... Kamarád si před lety koupil Patrola a když jsem s ním po čase mluvil, tak mi říká: "Víš, jakej je zásadní rozdíl mezi osobákem a teréňákem v zimě??? Když zapadneš ve sněhu s osobákem, tak ho nějak vystrkáš nebo seženeš v nejhorším někoho se čtyřkolou - když zapadneš s Patrolem, tak je na to krátkej i traktor" (tahali ho z lesa V3Skou přes naviják - holt expert Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Ano, i Patrol se dá zahrabat (zahrabat jde všechno, ale chce to fištróna) Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. leden 2008 Autor Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd Ano, i Patrol se dá zahrabat (zahrabat jde všechno, ale chce to fištróna) tak mě napadlo , když je ten novej rok , už si autí letos okoupal? Citovat
Guest servisman Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 tak to je mazec takhle jsem autí dlouho neušpinil Citovat
Marlin Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 tak dame soutez. kdo bude mit spinavejsi auto nez PEtr Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Medvěd Ano, i Patrol se dá zahrabat (zahrabat jde všechno, ale chce to fištróna) tak mě napadlo , když je ten novej rok , už si autí letos okoupal? Blázníš??? Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. leden 2008 Autor Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Medvěd Ano, i Patrol se dá zahrabat (zahrabat jde všechno, ale chce to fištróna) tak mě napadlo , když je ten novej rok , už si autí letos okoupal? Blázníš??? No ale na Jarni sraz mu to snad dopřeješ ne? Citovat
Pe.Tr Odesláno 20. leden 2008 Autor Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Marlin tak dame soutez. kdo bude mit spinavejsi auto nez PEtr tak schválně. Citovat
Medvěd Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Medvěd Ano, i Patrol se dá zahrabat (zahrabat jde všechno, ale chce to fištróna) tak mě napadlo , když je ten novej rok , už si autí letos okoupal? Blázníš??? No ale na Jarni sraz mu to snad dopřeješ ne? Nedpřeju - tam totiž nebudu (budu se toulat po Rumunsku) Citovat
Guest servisman Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Marlin tak dame soutez. kdo bude mit spinavejsi auto nez PEtr a kdo to má mejt:super:super potom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.