Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Když Pe.Tra chytne rapl aneb pokus o první jarní polní brázdu

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Vopičí

Maskovaná edice Peugeot406:D. Ještě to chce otisknout tři prsty tam kde se otevírá kufr a dveře (u špinavého auta vždycky ty jediný čistý místa) a taky na kliky a bude to:super:super:D:D:D

Pe.Tr tam ty otisky nemá, on skáče dovnitř okýnkem:D:D:D:D:D:D

406tka ma tak velke onka, jo? :o:o:o:o:o:o:o:o :D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Super kontrast jak tam stojí za ní ta čistá ve stejný farbě:D

no shodou okolností ta druhá 406 je taky člena peu klubu:D

Odesláno

Taky jsem na to koukal, jenom škoda, že vevnitř neseděl její majitel:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

no shodou okolností ta druhá 406 je taky člena peu klubu:D

Takže takhle to je:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Chudak mala :o Ale uz jsem taky tak podobne vypadal, jen jsem tam zustal vyset :mad:

A to bylo taky úmyslný?:D Asi před 14 dny jsme s kámošem zkoušeli co projede jeho 205, povídá mi pojeď, mám to vysoký, ten sníh projedem". Jenže on foukal vítr, zavíralo to silnici a asi -7°C... Auto rozjel, najednou cejtim strašnej odpor a rvalo mne to do pásů. Ujeli jsme tak asi 25m, před autem hromada sněhu a výsledek? Tahali jsme ho odtamtud asi 2 hodiny a zničili jsme mu lopatu a košťátko......:D

A ten samý den jel kamarád (cca v 19h) s bráchou zkoušet Ford Maverick. Zajeli do louky, ze stráně dolů....a Mevwrick zapasovanej a nehnul se. Inu zavolali jinému ať pro ně přijede s Cherokeem. A už tam byli dva:D Nakonec to dopadlo tak, že museli přijet 2 auta z Libereckého offroad klubu 4x4 a ani oni si netroufli sjet dolů a divili se, že tam vůbec má někdo odvahu zajet.. Takali je přes stromy navijákama a přijel domů druhý den ve 3hodiny ráno......:D

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

Taky jsem na to koukal, jenom škoda, že vevnitř neseděl její majitel:D:D:D:D:D:D:D

Myslím že ten sháněl klíče a ujížděl pak pryč ve strachu aby si Petr nepůjčil i jeho auto a neudělal s ním to samé...:D

Odesláno

Původně zaslal: MatrixChose

Chudak mala :o Ale uz jsem taky tak podobne vypadal, jen jsem tam zustal vyset :mad:

A to bylo taky úmyslný?:D Asi před 14 dny jsme s kámošem zkoušeli co projede jeho 205, povídá mi pojeď, mám to vysoký, ten sníh projedem". Jenže on foukal vítr, zavíralo to silnici a asi -7°C... Auto rozjel, najednou cejtim strašnej odpor a rvalo mne to do pásů. Ujeli jsme tak asi 25m, před autem hromada sněhu a výsledek? Tahali jsme ho odtamtud asi 2 hodiny a zničili jsme mu lopatu a košťátko......:D

A ten samý den jel kamarád (cca v 19h) s bráchou zkoušet Ford Maverick. Zajeli do louky, ze stráně dolů....a Mevwrick zapasovanej a nehnul se. Inu zavolali jinému ať pro ně přijede s Cherokeem. A už tam byli dva:D Nakonec to dopadlo tak, že museli přijet 2 auta z Libereckého offroad klubu 4x4 a ani oni si netroufli sjet dolů a divili se, že tam vůbec má někdo odvahu zajet.. Takali je přes stromy navijákama a přijel domů druhý den ve 3hodiny ráno......:D

Kamarád si před lety koupil Patrola a když jsem s ním po čase mluvil, tak mi říká: "Víš, jakej je zásadní rozdíl mezi osobákem a teréňákem v zimě??? Když zapadneš ve sněhu s osobákem, tak ho nějak vystrkáš nebo seženeš v nejhorším někoho se čtyřkolou - když zapadneš s Patrolem, tak je na to krátkej i traktor" (tahali ho z lesa V3Skou přes naviják - holt expert

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Ano, i Patrol se dá zahrabat (zahrabat jde všechno, ale chce to fištróna)

tak mě napadlo , když je ten novej rok , už si autí letos okoupal?

Odesláno

Blázníš???

Odesláno

Blázníš???

No ale na Jarni sraz mu to snad dopřeješ ne?:D

Odesláno

Blázníš???

No ale na Jarni sraz mu to snad dopřeješ ne?:D

Nedpřeju - tam totiž nebudu (budu se toulat po Rumunsku)

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Marlin

tak dame soutez. kdo bude mit spinavejsi auto nez PEtr :D

a kdo to má mejt:super:super potom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...