Marlin Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Pata super, ja dneska odzimoval motorku, zima uz neprijde... citim to v kostech :D:D ja jsem s nadchazejcim jaram zacal davat do kupy bawo. Takze interier ven atd. Citovat
jarajarda Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Pata super, ja dneska odzimoval motorku, zima uz neprijde... citim to v kostech :D:D ja jsem s nadchazejcim jaram zacal davat do kupy bawo. Takze interier ven atd. To bych rád udělal s 205, ne že by na tom byla špatně, ale rád bych uvnitř interiér a anatomy Indiana:) A stropnici chci pořádně vyprat, smrdí strašně po bejvalý majitelce z D která hulila jak fabrika a potáhnout černou látkou, to samé s kufrem:) Citovat
Pata Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Pata super, ja dneska odzimoval motorku, zima uz neprijde... citim to v kostech :D:D ja jsem s nadchazejcim jaram zacal davat do kupy bawo. Takze interier ven atd. co s tim vsechno provadis? moje jedina letosni udrzba spocivala v tom, ze jsem musel z nadrze vytahnout vicko od nadobky s olejem, ktere mi tam spadlo nekdy v lete... holt 2T :D:D Citovat
Marlin Odesláno 20. leden 2008 Odesláno 20. leden 2008 no ja se spise snazim dodelat neresti co tam mam. Treba nefukcni ventilator, spatne kostry sedacek, nesvitici pulka palubky, spatny central, vycisteny kobecercku, lak narazniku atd. Je tam toho mnoho. [upravil dne 20/1/08 Marlin] Citovat
chuck11 Odesláno 21. leden 2008 Autor Odesláno 21. leden 2008 To oni :auto je v garaži, abych ti ho vyfotil zboku je malo místa,až si vzponemu když budu venku tak ti to blejsknu;) Citovat
faget1 Odesláno 21. leden 2008 Odesláno 21. leden 2008 ten žlty popis ladi k brzdam len fakt kolko to tam vydrži inak ako robotka dobra aspom si sa pobavil len či nie trošku zbytočne ked ti to časom zlezie alebo ked to po kuskoch bude zliezat to bude špatit ale ved to zase opraviš nie určite ti popisovač ešte ostal Citovat
chuck11 Odesláno 22. leden 2008 Autor Odesláno 22. leden 2008 jasně popisovače mi zůstalo,zvažuju nad tím průhledným lakem,ale jaksi nevím jak bude na gumně lak držet:myslim Citovat
chuck11 Odesláno 25. leden 2008 Autor Odesláno 25. leden 2008 Tak tady je zboku, jen bylo zataženo tak to nijak nevyniklo,mobil si stim neumí tak dobře poradit jak foťák:nevim Citovat
raydowe Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Fakt pekny Peo. U nas by som zimne urcite este dole nedaval. Zrovna dnes kunem von oknom, nilde ani vlocka. vravim si, super. nemusim aspon auto odhadzovat. Posuniem budik este o 10 minut... o desat minut kuknem von, auto cele pod snehom, vsade zase nakydalo. Hovorim si, to predtym sa mi snivalo ci co?... odkial sa to tu nabralo. Citovat
Lavak_Bob Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Je to spravene krasne....ale ktomu autu sami to vobec nehodi Citovat
Guest DD Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 "Barveni pneumatik uplne nechapu, tedy pokud nejde napr. o oldtimer. Coz uplne ve tvym pripade neplati." To byla moje prvni reakce na prvni fotku tohohle vlakna. Jenze pak vidim fotku celku a musim zmenit nazor. Tady ty napisy svoje misto opravdu maji. Image je hotova. Gratuluju! Mimochodem - smeji se ti ostatni hodne casto? :D [upravil dne 26/1/2008 DD] Citovat
Fx Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Tak to je masakr:o Paráda, gratuluju:roker Tak ještě svítící čepičky ventilků a nebude co dál vylepšovat:myslim [upravil dne 26.1.08 Fx] Citovat
jarajarda Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: Lavak_Bob Je to spravene krasne....ale ktomu autu sami to vobec nehodi Kola krásný ale souhlasím s Tebou že mi to jako celek nejde moc dohromady. Ale neber to jako že je to špatný, udělaný to máš celkově pěkně a všechno tak nějak sedí, ale na mne jsou prostě ty spojlery nějak hodně, ovšem Ty nápisy jsou moje gusto:super Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2008 Autor Odesláno 26. leden 2008 Je jasné,že každému se to líbit nebude,sto lidí sto chutí.Auto sem si upravil k obrazu svému,aby se to líbilo mi,pokud se bude líbit či nelíbit jiným je jejich věc.Každý tuningu neholduje to je jasná věc.I když některé tuning auta jsou fakt spíše tunzing ale to je už věc druhá. Na posmívající reakce některých členů,nemá smysl odpovídat. Citovat
jarajarda Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: chuck11 Je jasné,že každému se to líbit nebude,sto lidí sto chutí.Auto sem si upravil k obrazu svému,aby se to líbilo mi,pokud se bude líbit či nelíbit jiným je jejich věc.Každý tuningu neholduje to je jasná věc.I když některé tuning auta jsou fakt spíše tunzing ale to je už věc druhá. Na posmívající reakce některých členů,nemá smysl odpovídat. Není se čemu posmívat, každý má auto takové, jaké ho chce mít. Kola se mi líbí moc, dá to práci, to sám znám:) Jinak abych pravdu řekl, pohled zepředu je pro mě hezkej. Zadek je už na mě moc, ale jak říkám, dal jsi si s tím práci a i tak klobouk dolů. Soused si postavil celý Fávo, ale ač tomu tolik neholduju, musí se nechat že je dobrej, všechno si na tom dělal kompletně sám až po přípravu na lak. Prostě co si na autě člověk udělá sám, má z toho milionkrát lepší pocit, než když to za Tebe udělá někdo jinej, že jo:super Hm..auto je vlastně trochu jako ženská.. [upravil dne 26/1/08 jarajarda] Citovat
chuck11 Odesláno 26. leden 2008 Autor Odesláno 26. leden 2008 Jarajardo tebe sem nemněl namysli;) Máš pravdu stím co si člověk udělá sám,jen někteří lidi to nedokážou ocenit. No a že je auto jako ženská :D:D no od mladé to schytávám nejvíc:D:D Prej se o to auto starám víc jak oní atd.,jenže já to auto mám fakt rád:D Nepyskuje,neodmlouvá bere si co mu dám :D:D:D:D:D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: chuck11 Jarajardo tebe sem nemněl namysli;) Máš pravdu stím co si člověk udělá sám,jen někteří lidi to nedokážou ocenit. No a že je auto jako ženská :D:D no od mladé to schytávám nejvíc:D:D Prej se o to auto starám víc jak oní atd.,jenže já to auto mám fakt rád:D Nepyskuje,neodmlouvá bere si co mu dám :D:D:D:D:D:D :D:D Presne tak to je, vsechno... A navic auto me jeste nikdy nikde nenechalo. Citovat
jarajarda Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: chuck11 Jarajardo tebe sem nemněl namysli;) Máš pravdu stím co si člověk udělá sám,jen někteří lidi to nedokážou ocenit. No a že je auto jako ženská :D:D no od mladé to schytávám nejvíc:D:D Prej se o to auto starám víc jak oní atd.,jenže já to auto mám fakt rád:D Nepyskuje,neodmlouvá bere si co mu dám :D:D:D:D:D:D :D:D Presne tak to je, vsechno... A navic auto me jeste nikdy nikde nenechalo. Přesně, auto Tě nenechá a když, tak to opravíš a jede se dál:super Citovat
Guest DD Odesláno 26. leden 2008 Odesláno 26. leden 2008 Původně zaslal: chuck11 I když některé tuning auta jsou fakt spíše tunzing ale to je už věc druhá. Tos vystihl presne . Ale nebudu hnusnej. Mas recht, kazdej at si dela, co chce, kazdymu se libi neco jinyho. Mne se sice tvoje auto nelibi, mam ho za totalni zpraseninu, ale je to jen muj nazor, spousta jinych lidi v nem muze nachazet zalibeni. A dulezity je, ze se libi tobe a nestydis se v tom jezdit. To se ceni . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.