Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ok, dám vám přehled :-)

Je to 1.6 16V 118koní, těžký je to 950kg ;) Maximální výbava včetně klimy a kůže, rok 98. Najeto má 180t km, což se mi na jednu stranu zdálo moc, nicméně oceňuju že ten němec to napsal po pravdě a nevymejšlel si bejkárny jako 3/4 lidí v ČR. Navíc neslevil ani o píď z ceny s tím, že auto je v perfektním stavu. Takže doufám že sem špatně neudělal a motor mě nebude zlobit ;) Kolik to mělo majitelů netušim, dneska budeme řešit všechny podrobnosti včetně ceny (odvíjí se od toho kolik si řeknou za dovoz plus co se ještě bude dělat - olej, rozvody). A servisku sme včera s Béďou snad objevili ve vtipný přihrádce pod spolujezdcovym sedadlem :-D

[upravil dne 18.1.08 kujon106]

Odesláno

To je krásný auto! a ten interiér je fakt super. Gratuluji! Hlavně se s tim nevysekej a ať ti to nějakej debil neobjede klíčem-závist je všude.

Přeji hodně šťastný km a ženskej, když je to ten kundolap :D

Odesláno

2beda: no jo, koukal jsem :)

2Bohous: jak by rekl kolega... pekna prdelka je dulezita :D

2kujon: to logo S16 sundej, je to pak mnohem zajimavejsi :) marne stale shanim logo 1.9D....

Odesláno

Tak už sem střízlivej a můžu se do toho pustit :-)

Ještě jednou díky ;)

vvitty> nene, logo tam musí zůstat, na tohle si já potrpím :-) Ale první co sundám bude ten nápis za 5dveřích, protože si nejsem zcela jist co znamená :-D

crack> mno dle chytré knihy váží nejtěžěí 106ka 950kg, což je můj případ. Ale ty hodnoty se docela liší dle zdrojů, takže bůhví kde je pravda.

Odesláno

2kujon: A ja si myslel ze je to tridvirko, a on hned pate dvere :D a co je na nich za napis? ja tam dokazu precist jen Ich ............. .............. ?

Odesláno

vvitty>Hehe to je vlastně pravda :-D Je tam "ich mag´s fransisch", tím posledním slovem si nejsem jist. Německy teda neumím, ale určitě to bude znamenat lásku k francouzským vozům, tipuji ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...