Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.Mám takovej dotaz.Chci si namontovat tažné zařízení.A teď otázka.Musí mi ho kůli přihlášení namontovat odborný servis?Nebo když si ho koupim a namontuju,přihlásej mi ho?Popřípadě co je k tomu potřeba.D ěkuji moc všem za odpovědi a rady...

Odesláno

to tažný musí mít homologaci,a měli by ho přidělat v servisu,nebo by si měl mít papír,že ti ho tam přidělali.a pak příšerný courání po ouřadech

Odesláno

jestli si to budes montovat sam, a mas doklad k tomu taznymu, tak ti to staci, a oni ti to normalne na urade zapisou to tp, ale nevim jak je to s stk, pac mi kdyz sme privezli auto z d tak sme sli na stk a pak na urad a normalne to zapsali, ale melo to novou stk , normalne zavolej na urad na techniky a oni ti poradi presnej postup

Odesláno

Nazdárek:)

Až si namontuješ to tažný zař. musíš s tím napřed na technickou prohlídku (tam ti to schválí - musí být homologovaný a mít potvrzení o koupi !!!), pak zajdeš na úřad a necháš si to zapsat do velkého TP !!!!!! Já jsem si tak namontoval tažné na 206 1,4 Hdi - tech. + zápis = 4hodiny

Přeji hodně úspěchů

Pepan:roker

Odesláno

Pokud nekoupíš tažné na vrakáči nebo použité od někoho,tak musí být s doklady.Někde mohou vyžadovat i doklad o montáži-záleží na úřednících na DI,na STK je to vůbec nemusí zajímat,při další STK to projde,pokud máš zapsané v dokladech ( na technický by je to zajímalo pokud není TZ v dokladech a pak neuděláš,mám i osobně vyzkoušeno).Žádné courání po úředech s tím není,jen jedna návštěva a je hotovo-pokud máš všechny náležitosti.

Odesláno

No já,jsem když jsem dával tažné na své auto,tak jsem u toho měnil i zadní stabilizátory tak jsem to stejně dělal v servisu ,a tam mi potvrdili papír a jedna středa na úřadu a bylo to zapsáno a zaevidováno... :) jen to čekání na úřadu než se páni úředníčci rozhoupají.....

Odesláno

Ještě bych dodal,známý při koupi TZ na Kadetta (montoval si sám) mu prodejce (provozuje i opravnu) v případě problému s přihlášením nabídl i doklad o odborné montáži.Nakonec ho nepotřeboval a na technickou taky nemusel.Takže asi záleží na úředníkovi v daném místě.

Odesláno
Původně zaslal: dýzl

Ještě bych dodal,známý při koupi TZ na Kadetta (montoval si sám) mu prodejce (provozuje i opravnu) v případě problému s přihlášením nabídl i doklad o odborné montáži.Nakonec ho nepotřeboval a na technickou taky nemusel.Takže asi záleží na úředníkovi v daném místě.

jj to máš pravdu všude to je o lidech.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...