Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

V našem státě je možné všelico takže bych se ani nedivil:aut

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já sem podle názvu vlákna čekal dotaz: Mám radší zaplatit alimenty nebo si je nechat a udělat si řidičák? :D

A vida jak se to zvrtlo. :super

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Já sem podle názvu vlákna čekal dotaz: Mám radší zaplatit alimenty nebo si je nechat a udělat si řidičák? :D

ridicak mam, alimenty nemam komu platit ;)

Guest servisman
Odesláno

ridicak mam, alimenty nemam komu platit ;)

to jsme na tom stejně:potlesk

Odesláno

ZÁSADNĚ PROTI, kdo nechce platit nebude platit stejně, kdo chce platí, jestli to něco změní tak se ty lidi podle mě eště víc naštvou a manželky uviděj eště míň než normálně.. stejně si myslim že rozumný lidi se dohodnou, když se nechtěj dohodnout tak výši určí soud, případně nespokojenost muze jedna strana dát návrh na snížení / zvýšení, je to bordel ale tohle je fakt další kvalitka po přednosti chodců před tramvají, nevim co ma vecina expertních skupin a podobnejch v hlavě... to mohla navrhnout jedine nejaka zenska, nemyslim to nejak spatne ale nekdy je to fakt moc

Odesláno

Vcera jsem to slysel v radiu a od srdce jsem se zasmal, s takovou se za chvilku sbalim a vypadnu z me milovane vlasti jen kvuli kretenum ve vlade... :grr

Misto aby vymysleli neco poradneho, tak koukaji kterou blbost vymysleli v jinych zemich!! A nakonec me naserou tim, ze pedofilniho prince poslou zpatky do Kataru! :grr:grr:grr Jsem se zas vcera u te TV tak nastval, ze jsem ani usnout nemohl. :(

Odesláno

koukat na zpravy je posledni dobou akorát tak o nervy, důležitý věci, pro blémy přistěhovalců, soc.dávek a podobnejch věcí se řešej až na poslednim místě páč se jedná o takovejhlech hrůzách

Guest servisman
Odesláno

Proto místo zpráv sledovat Simsonovi :D co se děje nahoře nemá pomalu meze,ale neuděláš nic.

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: aaischa

Původně zaslal: robozv

a co takto im zobrat lave topanky??

co sou v češtině "lave topanky" ? :o

to mi chces povedat ze nerozumies?

:o:nevim:myslim:mrk slovenština mi někdy dost vytíží mozek páč některý slova mi fakt nic neřikaj, nepamatuju dobu kdy se mluvili zprávy slovensky a půlka česky.. nezlob se :roll

Odesláno

Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: robozv

a co takto im zobrat lave topanky??

co sou v češtině "lave topanky" ? :o

to mi chces povedat ze nerozumies?

:o:nevim:myslim:mrk slovenština mi někdy dost vytíží mozek páč některý slova mi fakt nic neřikaj, nepamatuju dobu kdy se mluvili zprávy slovensky a půlka česky.. nezlob se :roll

ja sa nehnevam kdeze,len mi to prislo cudne

Odesláno

to jozefsv: by ses divil jaká je pro mladé "slovenčina" problém

Jinak v Polsku to už platí nějakou dobu a dost si to tam pochvalujou...

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

Proto místo zpráv sledovat Simsonovi :D

Konečně někdo kdo sleduje zprávy tak jako já. :D:aut:aut

Simpsonovi jsou lepší, než se koukat na ty poblblý ksichty z parlamentu a zprávy celkově. :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...